Şimdi Ara

Creatine ile günde 3 litre su tüketmek yerine süt tüketsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Creatine aldım.

Günde 3 litre su tüketin yazıyor böbreklere zararı olmasın diye.

Ama ben zaten günde 2-3 litre süt içmeyi düşünüyorum, protein açısından zengin olduğu için.

Şimdi bu durumda 3 litre süt+ 3 litre su içmem mi gerekiyor? Günde 6 litre sıvı bana çok geldi.

Sütün %80'i %90'ının su olduğunu biliyorum. Bu durumda sadece 2-3 litre süt içsem, Creatine'nin böbreklerime bir zararı olurmu? Yada Creatine'den verimli olarak faydalanazmıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kreatin Kullanırken Süt İçmek: Suyun Yerini Tutar mı?

Kreatin, kas kütlesi ve gücünü artırmaya yardımcı olan popüler bir takviyedir. Kreatin kullanırken yeterli sıvı tüketmek çok önemlidir, ancak bazı kişiler sütü suyun yerine kullanıp kullanamayacaklarını merak etmektedir.

Kreatin Kullanırken Kaç Litre Su İçilmeli?

Kreatin kullanan kişilerin genellikle günde 3 litreye kadar su içmeleri önerilir. Bu, kreatinin böbrekler üzerindeki yükünü azaltmaya ve dehidrasyonu önlemeye yardımcı olur.

Kreatin Kullanırken Süt İçilebilir mi?

Evet, kreatin kullanırken ılımlı bir miktarda süt içilebilir. Süt, sıvı ihtiyacına katkıda bulunurken aynı zamanda protein ve diğer besinleri de sağlar. Bununla birlikte, kreatin ile birlikte çok fazla süt içmek, kalsiyum emilimine müdahale edebileceğinden önerilmez.

5 Gram Kreatin Ne Kadar Su ile İçilmeli?

5 gram kreatin, yaklaşık 500 ml su ile karıştırılmalıdır. Bu, kreatinin çözünmesine ve vücut tarafından emilmesine yardımcı olur.

Kreatin Kullanırken Su Tüketimi

Kreatin kullanırken yeterli su tüketmek hayati önem taşır. Su, kreatinin böbreklere taşınmasına, dehidrasyonu önlemeye ve genel sağlığı iyileştirmeye yardımcı olur. Süt, sıvı ihtiyacına katkıda bulunsa da suyun yerini tamamen almamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu tarz fanteziler sadece bizim ülkede mi var yoksa yurtdısındakilerde böyle ilginç işlere merak salıyormu çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UHT süt zaten orjinal süt degil neyin proteini olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

Bu tarz fanteziler sadece bizim ülkede mi var yoksa yurtdısındakilerde böyle ilginç işlere merak salıyormu çok merak ediyorum

Yurt dışındaki vücutçulardada süt içme uygulaması oldukça yaygın? Neden fantezi olsun ki?
  • edriyınnn kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında GOMAD(gallon of milk a day) yapıyor millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

quote:

Bu tarz fanteziler sadece bizim ülkede mi var yoksa yurtdısındakilerde böyle ilginç işlere merak salıyormu çok merak ediyorum

Yurt dışındaki vücutçulardada süt içme uygulaması oldukça yaygın? Neden fantezi olsun ki?

ama onun orda demek istediği su içmeyip sütle karşılamayı düşünüyorlar mı?
  • Ya ben aslında hiç su içmiyim demiyorum.

İllaki içerimde,

3 litre süt + 3 litre su aşırı olmazmı onu soruyorum.

Günde 6 litre su tüketsem tuvaletten çıkamayabilirim.

Yani mesela 3 litre süt+ 1 litre su tüketsem sorun olurmu? Böyle sorayım yada.

Ve ayrıca evet yurt dışında Gomad olayı var. 1 Galon süt içiyor millet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Olay süt içmen değil bende genelde 1 litre içen birisiyim olay su yerine sütü tercih ediyor olman,suyu azaltma gibi bir işe kalkışma

Aynı zamanda o kadar süt vücuda fazla gelir 1 litreyi geçilmemeli bence.
    Edit:sen 3+3 yazmışsınız kusura bakma ben suyu azaltacağını zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriyınnn -- 11 Mart 2015; 14:36:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 litre süt nedir arkadaş, 1 litre içsem gazur guzur gezerim bütün gün. 3 litre komaya sokar herhalde. Yapacaksan bile öyle kafana göre yapma, git doktora laktoz intoleransı var mı yok mu? Ayrıca çok yüksek miktarda kalsiyum içeriyor (4000 mg'a yakın), bu da sıkıntı. İçerdiği yağ da cabası. (100 gr.'ı geçik)Sağlıklı görünmüyor. Yabancılarda da çok kullanan yok zira. Kilo alacaksan düzgünce diyetini yap al. Su ihtiyacını da su ile karşıla.
  • Protein tozu almam yasak, evdekiler kıllık yapıyor.

Yumurtaylada pek aram yok, et ürünleriylede pek yok. Zaten et istediğim şekilde yapılmıyor. Ben ızgara veya yağda kızarmış et yada köfte yerim, yada salam sucuk vs. Ama bunlar pek yapılmıyor inadına. Haşlanmış et felan hiç sevmem.
  • quote:

Protein tozu almam yasak, evdekiler kıllık yapıyor.

Yumurtaylada pek aram yok, et ürünleriylede pek yok. Zaten et istediğim şekilde yapılmıyor. Ben ızgara veya yağda kızarmış et yada köfte yerim, yada salam sucuk vs. Ama bunlar pek yapılmıyor inadına. Haşlanmış et felan hiç sevmem.

Toz alamıyorum.
    Yumurta sevmem.
    İşlenmiş sucuk yerim.
    Haşlanmış et sevmem.
    Birde bacak çalışmayı sevmiyorsan tebrik edeceğim.İdeal bir vgci
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagazagax

quote:

Protein tozu almam yasak, evdekiler kıllık yapıyor.

Toz alamıyorum.
    Yumurta sevmem.
    İşlenmiş sucuk yerim.
    Haşlanmış et sevmem.
    Birde bacak çalışmayı sevmiyorsan tebrik edeceğim.İdeal bir vgci

Yok bacak çalışmayı severim.

• Vazgeçtim süt işinden. Hakikaten çok rahatsız ediyor.

Geçen sene günde 1.5 litre kefir içmiştim mesela o kadar ağır gelmemişti .

Protein tozu almaya karar verdim, en mantıklısı o gerçekten.

Odama saklayıp gizli gizli içerim.
  • Fleetwood1991 kullanıcısına yanıt

Mutlu son 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 3 litre UHT SÜT tüketilmez, yazık edersiniz kendinize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.