Şimdi Ara

eczane kürü önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
29.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce testo bolde danabol kullandım şimdiyse sustanon yanında biseyler kullanmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eczane Kürü Önerisi

Eczane kürleri, genellikle kas kütlesini ve gücünü artırmak amacıyla kullanılan steroid içeren kürlerdir. Eczane steroidleri, anabolik steroidlerin reçetesiz satılan ve yasal olarak temin edilebilen formlarıdır.

En zararsız steroid kürü olarak kabul edilen eczane kürleri, genellikle aşağıdaki ilaçları içerir:

• Sustanon
    • Primobolan
    • Deca-Durabolin

Eczane steroidleri, kas kütlesini ve gücünü artırabilmelerine rağmen, yan etkileri de olabilir. Bu yan etkiler arasında şunlar bulunur:

• Akne
    • Erkeklerde meme büyümesi
    • Kadınlarda adet düzensizlikleri
    • Karaciğer hasarı

Eczane steroidlerini kullanmadan önce potansiyel yan etkiler hakkında doktoruna danışman önemlidir. Ayrıca, eczane steroidlerinin reçetesiz satılsa da yasa dışı amaçlarla kullanılmasının ciddi cezai sonuçları olabileceğini unutmamak gerekir.

Eczane Steroid Fiyatları

Eczane steroidlerinin fiyatları, kullanılan ilaca ve doza göre değişebilir. Ancak genel olarak, bir eczane steroid kürünün maliyeti 100-500 TL arasında değişmektedir.

Sustanon Kullananların Yorumları

Sustanon, eczane kürlerinde en sık kullanılan steroidlerden biridir. Sustanon kullananlar genellikle kas kütlesi ve gücünde hızlı bir artış bildirirler. Ancak Sustanon'un yan etkileri de diğer eczane steroidlerine benzerdir.

Önemli Uyarı

Eczane kürleri, ciddi yan etkilere neden olabilecek güçlü ilaçlardır. Bu kürleri kullanmadan önce her zaman bir doktora danışman ve potansiyel riskleri ve faydaları dikkatlice tartman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Günde
    500mg parol
    300mg bi-profenid

• Günde 1 kapak gaviscon
    Sabah akşam advil yanına zomig
    Öğlenleride ma-ka-ta kullanabilirsin

Steroid forum oldu anasını satıyım
  • güncel

• "sustanon’un sporda performansı arttırma amacı ile kullanımı ciddi sağlık riskleri taşıyabilir. bu nedenle sustanon’u bu amaç doğrultusunda kullanmaktan kaçınınız. eğer prostat kanseriniz veya erkek meme kanseriniz varsa bu ilacı kullanmayınız."
  • güncel
  • yabancı forumlarda yüksek doz primobolandan övgüyle bahsediyorlar. arnold'un dan bunu kullandığını duymuştum. üstelik ostrojenik değil
    dht türevi bir steroid bu yüzden çok saç dökebilir.

250mg sustanon 600mg primo deneyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MADEN SUYU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Şampuan önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

yabancı forumlarda yüksek doz primobolandan övgüyle bahsediyorlar. arnold'un dan bunu kullandığını duymuştum. üstelik ostrojenik değil
    dht türevi bir steroid bu yüzden çok saç dökebilir.

250mg sustanon 600mg primo deneyebilirsin
    tam tersine 500mg sustanon 200-300 falan bolan düşünüyorum
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    hocam doğru dedin. mesajı yazdıktan sonra 500 diye düzelecektim ama telefon kasinca umursamayip çıktım.

primo zaten erkeklerde başlangıç dozu o dozlar
    bence kesinlikle en az 400 kulla.

250 susta 200 primonun iki kati işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

hocam doğru dedin. mesajı yazdıktan sonra 500 diye düzelecektim ama telefon kasinca umursamayip çıktım.

primo zaten erkeklerde başlangıç dozu o dozlar
    bence kesinlikle en az 400 kulla.

250 susta 200 primonun iki kati işte
    haftalık toplam yaptığın enjeksiyon söylenirya, kaça böldüğü kişiye kalmış, 500 sustanon 500 primo desek 7ml 2 ye bölsek 3,5 biraz çok ama olsun artık
    yan etkilerinden çok korkuyorum ama saç dökülmesi jinekomasti falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavel1 -- 29 Aralık 2019; 13:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Günde
    500mg parol
    300mg bi-profenid
    ciddi misin
  • Halihazırdaki vücut ne alemde de böyle işlere girişiyorsunuz merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Halihazırdaki vücut ne alemde de böyle işlere girişiyorsunuz merak ettim?
    kulaktan dolma bilgi o
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    Şu sebeple sordum. Hedefiniz neydi de ulaşamadınız da mı böyle yöntemlere başvurdunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Şu sebeple sordum. Hedefiniz neydi de ulaşamadınız da mı böyle yöntemlere başvurdunuz
    benim genetiğim çok zayıf hiç bişey yapmayan hiç güzel beslenmeyen insanlar benden daha güçlü kas bende çok zor gelişiyor o yüzden 2. kürüme giricem eczane ilaçlarıyla hedefimi resimli gösterebilirim ama kas yani
  • Ecza malı giriş kürü sustanon-rimobolan ( primobolan ) olur. Ama sustanon yerine testo E yi tercih etmeni öneririm ama güvenilir satıcı bulmak zor. Sustanon çok esterli bir steroid. Dalgalanma yapıyor. Testo E ise tek esterli. Pct işini de bilen birine sorarak öğren.

• quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Ecza malı giriş kürü sustanon-rimobolan ( primobolan ) olur. Ama sustanon yerine testo E yi tercih etmeni öneririm ama güvenilir satıcı bulmak zor. Sustanon çok esterli bir steroid. Dalgalanma yapıyor. Testo E ise tek esterli. Pct işini de bilen birine sorarak öğren.
    testo aslında bir çoğu gerçek zaten kan testinde de görebiliyoruz ama ben yinede bu 2. kurum için eczane düşünüyorum sonuçta bu farklı esterlerde kullanılıyor bir çok farklı kürde

• Hocam kullanmadan önce kullandıktan sonra foto atabilir misin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

Hocam kullanmadan önce kullandıktan sonra foto atabilir misin.
    atarım tabi hatta eve geçince unutmazsam ilk kurumun öncesi ve sonrası yapıyım ama ne yazikki öncesine geri döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: nonamenouser

"sustanon’un sporda performansı arttırma amacı ile kullanımı ciddi sağlık riskleri taşıyabilir. bu nedenle sustanon’u bu amaç doğrultusunda kullanmaktan kaçınınız. eğer prostat kanseriniz veya erkek meme kanseriniz varsa bu ilacı kullanmayınız."
    sustanonu kesinlikle kullanıcam prostat veya meme kanseri değilim ama içimde bir yerde yatıyorsa bilemem gidip test ettirebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.