Şimdi Ara

Günde 6-8 Lt Su içiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi 6-8 lt su içiyorum beyler, her sigaranın arkasına aşağı yukarı 1 bardak su içiyorum günde 1 paket sigara 20x1 bardak + susadığımda içiyorum toplamı nedir bi fikrim yok ama cidden en kötü 6 lt su içiyorum, bugün hastanede bunun için kan verdimi boksör olduğum için burnumda kırık var sol taraf sürekli tıkalı, ameliyatı bekliyorum ağızdan nefes aldığım için boğazımda kuruyor olabilirmiş, 1-2 hafta içinde ameliyat olucam su içmenin zararı var mıdır? günlük sınır nedir bilen var mı?

• tamam boksörsün.
  • bobreklerini fazla calistiriyorsun o kadar, zarari olurmu bilmem ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schsuppe

tamam boksörsün.

hava atmak için yazmadım adam akıllı cevap veriyorsan verirsin vermiyorsan yorum atma, incideki liselilerden bıktım şurada 2 dakika adam gibi oturup konuşalım yaş ortalmaası daha yüksek diyorum, adamı konu açtığına açacağına pişman ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

quote:

tamam boksörsün.

hava atmak için yazmadım adam akıllı cevap veriyorsan verirsin vermiyorsan yorum atma, incideki liselilerden bıktım şurada 2 dakika adam gibi oturup konuşalım yaş ortalmaası daha yüksek diyorum, adamı konu açtığına açacağına pişman ediyorsunuz

Alıntıları Göster
    ben 2günde 600ml zor geçiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Compulsive1337

+1 bende sadece susadığımda içiyorum.buarada fazladan su içmek böbrek taşı oluşumu engelliyor diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnI_

quote:

+1 bende sadece susadığımda içiyorum.buarada fazladan su içmek böbrek taşı oluşumu engelliyor diye duymuştum

dogrudur 4-5gün su içmeden rahat durabilirm duruyorumda ama daha 17yaşındayım ilerde kesin taş çıkar :(
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    şeker hastalıgı dönemınde okulda 3 litre.

eve gelince 1.5+1.5+1.5 gecede sabaha kadar 2 litre.

rahat içiyordum .

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Boksörsün,zaten ağızdan zor nefes alıyormuşsun,üstüne 1 paket sigara içiyorsun,ayrıca ortalama bir bardak maximum 200ml olduğuna göre toplam 4lt suyu aşmıyorsundur

CSB

• Fakirlik kötü , anca suyla dolduruyor midesini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miranda Kerr

Fakirlik kötü , anca suyla dolduruyor midesini :D
    fazla su içmekten zehirlenebilirsin, ama bu 6-7 lt ile olur mu bilmem
  • quote:

quote:

tamam boksörsün.

açma o zaman liseli diyene bak.

nicke bak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KlauusMikaelson

quote:

quote:

tamam boksörsün.

açma o zaman liseli diyene bak.

nicke bak ya.

Alıntıları Göster
    Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.

• quote:

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.

Alıntıları Göster
    Suyun zarari olmazda o sigaralar oldurur senin kardesim. Bide spor yapipta sigara icmekte ne oluyor? Hic yakistiramadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawlord

Suyun zarari olmazda o sigaralar oldurur senin kardesim. Bide spor yapipta sigara icmekte ne oluyor? Hic yakistiramadim

Alıntıları Göster
    yazın olsaydı su zehirlenmesi olabilirdi. sürekl su içen biri birde terliyorsa vücüttaki sodyum klorür azalıyordu. buna bağlı bir şeyler oluyor hatta en kötüsü ölümle sonuçlanabiliyor. o yüzden yazın maden suyu içmek daha iyi. kıştayız ama sen boksörmüşsün. su zehirlenmesi 6-8 litrede oluyor mu bilmiyorum. su yerine maden suyu iç. 3 litre su 1maden suyu gibi.

• Bende 5-6 litre.iciyorum bisey olmaz ayrica cok az su icerseniz ama.ciddi anlamda.goz kapaklatiniz.kuruyabilir.cok.zor acip kaparsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Bende 5-6 litre.iciyorum bisey olmaz ayrica cok az su icerseniz ama.ciddi anlamda.goz kapaklatiniz.kuruyabilir.cok.zor acip kaparsiniz
    böbrek taşı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Boksörsün,zaten ağızdan zor nefes alıyormuşsun,üstüne 1 paket sigara içiyorsun,ayrıca ortalama bir bardak maximum 200ml olduğuna göre toplam 4lt suyu aşmıyorsundur

CSB

önce okuduğunu anla ağızdan mı zor nefes alıyormuşum? burnum sürekli darbe aldığı için 1 taraf sürekli tıkalı ağzımdan NEFES ALIYORUM, çok su içmenin neresi CSB ben onu anlamadım? yaş kaç bilmiyorum ama -15 değilse adam değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

Bende 5-6 litre.iciyorum bisey olmaz ayrica cok az su icerseniz ama.ciddi anlamda.goz kapaklatiniz.kuruyabilir.cok.zor acip kaparsiniz

o bilgisayar basinda mola vermeden cok durunca, ardindanda hemen yatarsamda oluyor bende :D
  • Çok fazla su içmeyin.3-5 sene sonra böbrekleriniz yorgunluktan iflas eder Allah korusun böbrek beklemeye başlarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.