Başlıkta yazdığım gibi 6-8 lt su içiyorum beyler, her sigaranın arkasına aşağı yukarı 1 bardak su içiyorum günde 1 paket sigara 20x1 bardak + susadığımda içiyorum toplamı nedir bi fikrim yok ama cidden en kötü 6 lt su içiyorum, bugün hastanede bunun için kan verdimi boksör olduğum için burnumda kırık var sol taraf sürekli tıkalı, ameliyatı bekliyorum ağızdan nefes aldığım için boğazımda kuruyor olabilirmiş, 1-2 hafta içinde ameliyat olucam su içmenin zararı var mıdır? günlük sınır nedir bilen var mı?
tamam boksörsün.
bobreklerini fazla calistiriyorsun o kadar, zarari olurmu bilmem ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Schsuppe
tamam boksörsün.
hava atmak için yazmadım adam akıllı cevap veriyorsan verirsin vermiyorsan yorum atma, incideki liselilerden bıktım şurada 2 dakika adam gibi oturup konuşalım yaş ortalmaası daha yüksek diyorum, adamı konu açtığına açacağına pişman ediyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi
quote:
tamam boksörsün.
hava atmak için yazmadım adam akıllı cevap veriyorsan verirsin vermiyorsan yorum atma, incideki liselilerden bıktım şurada 2 dakika adam gibi oturup konuşalım yaş ortalmaası daha yüksek diyorum, adamı konu açtığına açacağına pişman ediyorsunuz
Alıntıları Göster
ben 2günde 600ml zor geçiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Compulsive1337
+1 bende sadece susadığımda içiyorum.buarada fazladan su içmek böbrek taşı oluşumu engelliyor diye duymuştum
quote:
Orijinalden alıntı: AnI_
quote:
+1 bende sadece susadığımda içiyorum.buarada fazladan su içmek böbrek taşı oluşumu engelliyor diye duymuştum
dogrudur 4-5gün su içmeden rahat durabilirm duruyorumda ama daha 17yaşındayım ilerde kesin taş çıkar :(
quote:
quote:
Alıntıları Göster
şeker hastalıgı dönemınde okulda 3 litre.
eve gelince 1.5+1.5+1.5 gecede sabaha kadar 2 litre.
rahat içiyordum .
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Boksörsün,zaten ağızdan zor nefes alıyormuşsun,üstüne 1 paket sigara içiyorsun,ayrıca ortalama bir bardak maximum 200ml olduğuna göre toplam 4lt suyu aşmıyorsundur
CSB
Fakirlik kötü , anca suyla dolduruyor midesini :D
quote:
Orijinalden alıntı: Miranda Kerr
Fakirlik kötü , anca suyla dolduruyor midesini :D
fazla su içmekten zehirlenebilirsin, ama bu 6-7 lt ile olur mu bilmem
quote:
quote:
tamam boksörsün.
açma o zaman liseli diyene bak.
nicke bak ya.
quote:
Orijinalden alıntı: KlauusMikaelson
quote:
quote:
tamam boksörsün.
açma o zaman liseli diyene bak.
nicke bak ya.
Alıntıları Göster
Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
quote:
Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
Alıntıları Göster
Suyun zarari olmazda o sigaralar oldurur senin kardesim. Bide spor yapipta sigara icmekte ne oluyor? Hic yakistiramadim
quote:
Orijinalden alıntı: Lawlord
Suyun zarari olmazda o sigaralar oldurur senin kardesim. Bide spor yapipta sigara icmekte ne oluyor? Hic yakistiramadim
Alıntıları Göster
yazın olsaydı su zehirlenmesi olabilirdi. sürekl su içen biri birde terliyorsa vücüttaki sodyum klorür azalıyordu. buna bağlı bir şeyler oluyor hatta en kötüsü ölümle sonuçlanabiliyor. o yüzden yazın maden suyu içmek daha iyi. kıştayız ama sen boksörmüşsün. su zehirlenmesi 6-8 litrede oluyor mu bilmiyorum. su yerine maden suyu iç. 3 litre su 1maden suyu gibi.
Bende 5-6 litre.iciyorum bisey olmaz ayrica cok az su icerseniz ama.ciddi anlamda.goz kapaklatiniz.kuruyabilir.cok.zor acip kaparsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: PwaGG
Bende 5-6 litre.iciyorum bisey olmaz ayrica cok az su icerseniz ama.ciddi anlamda.goz kapaklatiniz.kuruyabilir.cok.zor acip kaparsiniz
böbrek taşı olur
quote:
Orijinalden alıntı: OldWolF3
Boksörsün,zaten ağızdan zor nefes alıyormuşsun,üstüne 1 paket sigara içiyorsun,ayrıca ortalama bir bardak maximum 200ml olduğuna göre toplam 4lt suyu aşmıyorsundur
CSB
önce okuduğunu anla ağızdan mı zor nefes alıyormuşum? burnum sürekli darbe aldığı için 1 taraf sürekli tıkalı ağzımdan NEFES ALIYORUM, çok su içmenin neresi CSB ben onu anlamadım? yaş kaç bilmiyorum ama -15 değilse adam değilim
quote:
Orijinalden alıntı: hKncnnrT
o bilgisayar basinda mola vermeden cok durunca, ardindanda hemen yatarsamda oluyor bende :D
Çok fazla su içmeyin.3-5 sene sonra böbrekleriniz yorgunluktan iflas eder Allah korusun böbrek beklemeye başlarsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme