Şimdi Ara

Günde 7 Litre Su İçiyorum Zararlı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
26.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramazan boyunca günde en az 6 lt bazen 7-8 lt su içiyorum.bunun bi zararı var mıdır? 6 litresini susayarak 1 litresini sahurda zorlayarak içiyorum.

kilo 72
    boy 1.80
    fiziksel aktivite yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TragedyDH -- 17 Ağustos 2012; 18:23:32 >

• Su içmenin bir zararı yok da, yuh ya 7 litre su mu içilir :D
  • dikkat et boğulma
  • Ölürsün
  • 5 litreden sonra 1 Mpbs ye düşüyor.
  • Geçen Yıl Uzmanlar Bu kavurucu Sıcaklarda günlük 8 L SU TÜKETMESİ GEREKTİĞİ SÖYLEDİ
  • 2,5-3 Litre sıcaklarda içilebilir ama velakin cok zor durumda 3-4 ü bulabilir ama en ideali 2,5-3 Litredir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biradaer bu bi mineral eksikliği olabilir yada bi vitamin bi doktara gidip değerlerini ölçtürmende fayda var
  • ''böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.. böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur.. bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz.. kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir.."
    Alıntıdır geçmiş olsun gidicisin dostum
  • Ne güzel işte reflü derdi yok
  • 2-3 litrenin üzerinde su tüketmek zehirlenme,kalp yetmezliğinde ve tansiyonda oynamalara yol açıyormuş.
    hiponatremi araştır bir.
    ayrıca o kadar su tüketmende bobrekleri gereksiz yere yorar ve bunun sonucunda sorunlarıda beraberinde getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 17 Ağustos 2012; 14:36:45 >
  • bende sendenim aşırı su içiyorum ama çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

5 litreden sonra 1 Mpbs ye düşüyor.

Güldürdün.
  • vallahi bi haberde okumuştum,4 litre su içmiş bi adam sonrasında beyin kanamasından ölmüş dikkat et azalt derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCrew

''böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.. böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur.. bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz.. kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir.."
    Alıntıdır geçmiş olsun gidicisin dostum

ahanda burdanda bi helva yeriz ne bereketli gün anasını satıyım

• yaw bu böbrek yetmezliği az su tüketmekten olmuyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

5 litreden sonra 1 Mpbs ye düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

bende sendenim aşırı su içiyorum ama çok memnunum

Rahmetli de sollardı.
  • Çok zararlı en fazla 5 litre sporcuysan 7 litre içilebilirsin ama yaptığın çok zararlı ölürsün lan.
  • hönkkkkkkkkkkkk 7 litremi ben bile Body yaptıgım halde o kadar su içiyorum 3-3.5 litre ya oluyo ya olmuyor bıle 7 lıtre ne ya dünyayı kuraklıga dogru surukluyon
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.