Şimdi Ara

Günde 7 Litre Su İçiyorum Zararlı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
26.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MorVampir

5 litreden sonra 1 Mpbs ye düşüyor.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samir_Rallye

3litreden sonra birşey yapmıyorsan su zehirlenmesine yol açabilir.

Alıntıları Göster
    günde 7 litre su içmek sağlıklı filan değil, doktorlar gün içerisinde 2-2,5 litre su sağlıklı ancak fazlası zarar diyorlar ki saçma sapan denemeler yapıp fazla su içerek ölen insanlar mevcut. su zehirlenmesi diye bir şey var dikkatli olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

günde 7 litre su içmek sağlıklı filan değil, doktorlar gün içerisinde 2-2,5 litre su sağlıklı ancak fazlası zarar diyorlar ki saçma sapan denemeler yapıp fazla su içerek ölen insanlar mevcut. su zehirlenmesi diye bir şey var dikkatli olun

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: JustCrew

''böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.. böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur.. bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz.. kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir.."
    Alıntıdır geçmiş olsun gidicisin dostum

Bir kısmı değil yazının tamamını okursan "TEK" seferde alınan su miktarını kastettiğini anlarsın. Arkadaş 24 saatte 7 litre içiyor ve bilinen hiç bir zararı yok, israf dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Orijinalden alıntı: JustCrew

''böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.. böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur.. bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz.. kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir.."
    Alıntıdır geçmiş olsun gidicisin dostum

Bir kısmı değil yazının tamamını okursan "TEK" seferde alınan su miktarını kastettiğini anlarsın. Arkadaş 24 saatte 7 litre içiyor ve bilinen hiç bir zararı yok, israf dışında

Alıntıları Göster
    ramazan nasıl olsa iç iç birşey olmaz

• quote:

+1 detaylı bilgi için burdan
  • Günde en fazla 2 bardak su içerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MO209

quote:

+1 detaylı bilgi için burdan

Alıntıları Göster
    3 Litre civarı en ideali.. 2,5 ayda günde 3 lt civarı su içe içe 10 kilo verdim efenim.. Daktır fazlası zararlı olabilir dedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: AliKayaKayaKaya

Günde en fazla 2 bardak su içerim
    Aynen bende günde 7-8 litre su içiyorum,bu zamana kadar birşey olmadı,vücut alıştı yani İnşallah böyle problemsiz devam eder

Bu arada böbrekleri sarıyorum gazteye,almak istiyen varsa zorlanmasın diye(ee nede olsa sapa sağlam ehehe )

• quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

3 Litre civarı en ideali.. 2,5 ayda günde 3 lt civarı su içe içe 10 kilo verdim efenim.. Daktır fazlası zararlı olabilir dedi..

Alıntıları Göster
    1 saatte içen ölmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeroBlaster*

1 saatte içen ölmüş.

Alıntıları Göster
    her insanın su içme kapasitesi ayrıdır ve vücutta ona göre düzenlenir.ideal diye bişey yok afiyet olsun
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

Alıntıları Göster
    Zararlı tabi ama sık sık su içmek yerine gün içinde dağıtarak içersen daha az zararlı olur. Sık sık arka arkaya 3-4 bardak içmek mideyi büyütmek dışında başka bir işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

Zararlı tabi ama sık sık su içmek yerine gün içinde dağıtarak içersen daha az zararlı olur. Sık sık arka arkaya 3-4 bardak içmek mideyi büyütmek dışında başka bir işe yaramaz.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

Alıntıları Göster
    Her şeyin fazlası zararlıdır, Günde 2-3 litre su içilmelidir, ben o kadar içiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Jilett

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

/>

Alıntıları Göster
    Kesinlikle bobrekleri iflas ettirir. Istersen bobrekleri sar buzluga koy ayni sey

• quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Kesinlikle bobrekleri iflas ettirir. Istersen bobrekleri sar buzluga koy ayni sey

Alıntıları Göster
    5 dk da bi tuvalet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urusai

5 dk da bi tuvalet?

Alıntıları Göster
    Bende sabah kalkar 1 L su içerim öğlede eve gelir 1,5 Litre su içerim akşam eve gelir 2 Litre su içerim
    toplamda 4,5 L su içerim Çay dahil 5 L
  • Günde kac kere wcye gidiyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.