Çok şaşal içiyorsan ve işiyorsan kesin şeker hastalığına yakalanmışsındır
Kan şekerinizi ölçtürün su tüketiminiz azaltın.Çok su içmek iyi değildir.Allah korusun zehirlenebilirsiniz.Şeker hastası olabilirsiniz.
herşeyin fazlası zarardır.
Kardeş git bir doktora hastaneye detaylıca tahlil yaptır muayne ol.
2011 deyiz. Şaşal nedir yahu. Şişe diyin şuna.
KAn şekerini ölçtür aşırı kilo kaybı ve uyku hali var mı?
Hocam su zehirlenmesi o kadar kolay olmaz hele bu sıcaklarda o kadar su kayberken 5lt su ile çok zor. Ama söylediğiniz gibi kan şekerini ölçtürmede fayda var..
Kardeşim eğerki bu son sıcaklarla beraber içmeye başlamışsan bir şey olacağını sanmam. Lakin deli gibi terliyoruz.. Ancak herzaman böyleysen arkadaşların dediklerine kulak ver git bir kan (Şeker) testi yaptır derim bende sana..
fazla su içen insanların su zehirlenmesine yakalanma ihtimali çok yüksektir. su zehirlenmesi en sağlıklı adamı bile aniden öldürebilecek düzeyde çok ciddi bir sorundur. 5 litre su içmen imkansız, eğer ciddiysen, su zehirlenmesine yakalanmamış olman bir mucize.
şaşalı görünce bende başka bir şey yapıyosun sanmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
fazla su içen insanların su zehirlenmesine yakalanma ihtimali çok yüksektir. su zehirlenmesi en sağlıklı adamı bile aniden öldürebilecek düzeyde çok ciddi bir sorundur. 5 litre su içmen imkansız, eğer ciddiysen, su zehirlenmesine yakalanmamış olman bir mucize.
Su zehirlenmesi tek seferde o kadar içmeyle olabilir ancak gün içinde 5 litre o kadar çok değil. Ben çocukluğumdan beri çok fazla su içerim. Önceden 4-5 litre iken artık yazın 6 litre civarı tüketiyorum.
su içmenin zararlı olduğunu ilk defa burda duydum, daha önce böbreği temizler su iyidir felan deniliyodu