Hatalı Park Eden Kamyona Çarpmak
Merhaba, sokaktan caddeye sağ dönüş yaparken çıkacağım sokağın yarısını kapatan, aynı zamanda sağa dönüşü de engelleyen kamyona sağ arka kapım, diğer aracın sol arkasına sürttü.
Adam tutanak tutmayı reddettiği için polis geldi ve tutanağı onlar tuttu. Ölçüm falan yapmadılar ama benim aracım küçük bir araç olmasına rağmen sağa dönemedi, bir sedan olsaydı hiç dönüş yapamazdı. Sizce hatalı kim?
bu şekilde duruyordu. fotoğraftaki sokaktan sağa dönüş yapacaktım.
hem kaldırıma park etmiş, hem de çıktığım sokağın dışarısına sarkan görüntüsü. (kaldırım gibi durmuyor fotoğrafta, kaldırımın engelli geçişi için olan kısmı)
Merhaba, aracımı alalı 1 yıl oldu. Bakım zamanı geldi. İlk götürdüğüm ustanın kepazeliği ve işini düzgün yapamamasından dolayı düzgün bir usta bulmak istiyorum. Bir tane boruyu sıkmayı unutmuş, adı aklıma gelmiyor, aylarca araçtan ıslık sesi gibi bir ses geliyordu ve defalarca götürdüm, sorunun kaynağını bulamadı. Bir tane elektrikçi tek bir bakışta sorunu buldu.
Var mıdır tavsiyesi olan, makul fiyatlı, işinin ehli ve tabi ki kazıklanmayacağım? :) Aracım Suzuki swift 1.3 4x2 2008 model.
Merhaba, iki gündür araç ilk çalıştırdığımda zor marş alıyordu, bu sabah hiç marş almamaya başladı. Aküden de şüpheleniyorum, tanıdık araç da tanımıyorum hiç.
Hafif bir marş sesi geliyor sonra tırırırı diye bir ses geliyor. Sorun sizce ne olabilir? oto elektrikçileri arıyorum, yoğunuz gelemeyiz diyorlar. Kaldım böyle :)
Eskişehir Odunpazarı'nda tanıdığı olan var mıdır?
HB Efsaneler Kulübü 3000/350 PC-TABLET
Efsaneler kulübüne özel indirim, hp geri iadesi devam ediyorsa güzel kombo olabilir. İhtiyacı olan kaçırmasın.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/efsaneler-kulubune-ozel-bilgisayar-indirimleri
Hb Efsaneler Kulübü 300/100 (Sofra-Mutfak)
indirimden yararlanmak için efsaneler kulübü üyeliğiniz olması lazım. güzel indirim. şansıma işte, ihtiyacım olan ürünleri aldıktan sonra böyle indirimler yapıyorlar. yararlanan yararlansın. görseldeki ürünü 2-3 gün önce aldım (300 liraya), tek veya iki kişi yaşayanlar için tavsiye ederim, kaliteli takım.
Casper Excalibur I5 11400H-RTX3050 - HB 8500 TL
fiyat dip sanırım, ama malum casper. ekran hz göremedim, yazmadıklarına göre 60'tır diye düşünüyorum.
Laptopta Ses Az Geliyor
merhaba, 1 senedir kullandığım laptopumda ses çok az geliyor. en son seviyede bile bazı videoları bile zar zor duyuyorum. bilgisayar asus tuf a15.
linkte özelliklerini görebilirsiniz.
son 3-4 aydır özellikle ses performansı daha da düştü, bir ayarı yanlış mı yaptım, sorun ne anlamadım. dts:x ultra destekliyor, o da yüklü ve aktif durumda.
sepette %10 ucuzlatan kod: MERHABA10
75 lira indirim kodu: 2IA27706749422
ikinci kod bende işe yaramadı, tekrar kullanılmaz hatası veriyor. ama aktif anladığım kadarıyla.
son 42 numarasını ben aldım ürünün. 43 ve 44 numarası mevcut, farklı rengi de aynı fiyat.
Igloo buzluk çanta 188 TL (vatan)
amazon'dan almıştım, yaklaşık 20 lira ucuz olduğunu görünce iptal edip bunu alacağım. 10-12 saat soğuk tutma vaat ediyor. amerikan markası.
https://www.vatanbilgisayar.com/igloo-frozen-bez-buzluk-30-litre-.html
Meslek: comparatist
ESOGU-Comparative Literature STEAM ID: darkluck hâlâ cahiliz. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.198
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 157.284 (Bu ay: 1.319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.799 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO