amazon'dan almıştım, yaklaşık 20 lira ucuz olduğunu görünce iptal edip bunu alacağım. 10-12 saat soğuk tutma vaat ediyor. amerikan markası. https://www.vatanbilgisayar.com/igloo-frozen-bez-buzluk-30-litre-.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 12 Nisan 2021; 17:29:38 > |
Igloo buzluk çanta 188 TL (vatan)
-
-
Ürün iyi güzel ama yıl 2021 halen şu kargoya 9,90 TL vermek gerçekten koyuyor.
-
Başka markalar kullandım. Az bile yazmışlar en az 24 saat soğuk tutar. İçine buz aküsü ve dondurulmuş su şişeleri koyarsan hem daha uzun ömürlü oluyor hemde buzu eridikçe suları kullanabiliyorsunuz. Uzun yolda şart termal çanta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene kullandım mükemmel ürün kullanırken hep iyi ki plastik buzluklardan almamışım dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GurulÜrün iyi güzel ama yıl 2021 halen şu kargoya 9,90 TL vermek gerçekten koyuyor.
ben kargo parası ödemedim yalnız, ödemeyi maximum ile yapmıştım kart ile ilgili olabilir mi bilmiyorum. ilk önce kargo parası gözüktü, daha sonra toplam ücret 188 lira olarak değişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 12 Nisan 2021; 21:28:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xiamen
Başka markalar kullandım. Az bile yazmışlar en az 24 saat soğuk tutar. İçine buz aküsü ve dondurulmuş su şişeleri koyarsan hem daha uzun ömürlü oluyor hemde buzu eridikçe suları kullanabiliyorsunuz. Uzun yolda şart termal çanta.dondurulmuş şişe yerine buzlu kartuşlar koysak aynı etkiyi gösterir mi acaba?
-
Ürünü orijinal üreticinin sistesinde göremedim. Linkini paylaşır mısınız detaylarına bakmak istiyorum.
-
Gösterir hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: meziattoÜrünü orijinal üreticinin sistesinde göremedim. Linkini paylaşır mısınız detaylarına bakmak istiyorum.
-
-
-
fiyat değişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar hic kullandiniz mi bilmem ama bmzamaninda bimden satin aldigimiz bu canta inanilmaz is cikariyor. Nerdeyse hersey buz gibi kalabiliyor.https://www.hepsiburada.com/thermo-bag-piknik-cantasi-p-HBV00000URHUQ?magaza=Go_Shop
Annemlerde vardi bende alacagim sanırım
İhtiyaci olanlar amazondan alabilir, 206 lira orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 13 Nisan 2021; 12:25:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: Emre654
Arkadaslar hic kullandiniz mi bilmem ama bmzamaninda bimden satin aldigimiz bu canta inanilmaz is cikariyor. Nerdeyse hersey buz gibi kalabiliyor.https://www.hepsiburada.com/thermo-bag-piknik-cantasi-p-HBV00000URHUQ?magaza=Go_Shop
Annemlerde vardi bende alacagim sanırımBu bir reklam degildir 😂😂
m.n11.comIgloo Frozen Bez Buzluk 30 Litre Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/igloo-frozen-bez-buzluk-30-litre-P483250616
Burada 179 tl. Kargo ücretsiz. Yeni üyeliğe mobilde 22 tl kupon veriyor. 157 tl ye geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_mentor -- 15 Nisan 2021; 12:40:43 >
kargo geldi. inceledim ve bence ürün çok dandik bu parayı haketmesi mümkün değil. iade edicem
-
Sanırım pizzacıların eve siparişte pizza kutularını taşıdığı çantalar bunlar. Lazımsa değerlendirmek lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muslumcu54kargo geldi. inceledim ve bence ürün çok dandik bu parayı haketmesi mümkün değil. iade edicem
nasıl bir şey bekliyordunuz paşam? denediniz mi ürünü acaba. ben test ettim, ürün gayet işini yapıyor. 12 saatten fazla şekilde içine koyduğum içecekler buz gibi kaldı.
-
Cevap için teşekkür ederim. Orjinal üretici sitesi derken kastettiğim igloo sitesinde ürünü göremedim. Hiç alakasız çantalar var ama bu yok. Türkiye'de ise tüm sitelerde bu ürün var ama başka igloo marka yumuşak çanta yok. Orjinal değil mi acaba diye düşündürttü, ya da Türkiye'ye özel 2. kalite ürün mü üretiyorlar. Belki de üretimden kalkmıştır sadece bilemiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
cantayı sıcak fırsatlarda görüp araştırma yaparak hb üzerinden 189 fiyatlı iken çek ve gune özel indirim ile 149 tl aldım.içine iki buz aküsü ve 1 adet donmuş 500 ml su koyarak, balkonda 24 saat beklettim.fermuar kenarındaki hava alma boşlugundan gıda termometresini sokarak 24 saat sonra iç ısıyı 16 derece olarak ölçtüm.cisimler halen soğuk buz halindeki su şişesinin %15 i hala buz kütlesi şeklinde idi. hava durumu gece 12 gündüz 24 C şeklinde idi. tecrübelerim bu şekilde. |
Benzer içerikler
- lego benzeri markalar
- bedava spotify premium
- hangi kredi ücretsiz kredi notu kodu
- büyük algida macerası
- migros fotoğraf baskı
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X