Arkadaşlar ilgili fırsatları bu konu başlığında toplayabiliriz. |
2025 - MTV Fırsatları
-
-
Kampanya kapsamında Enpara.com Kredi Kartı’nız ile her ekstre dönemi boyunca yapacağınız 3 adet taksitsiz eğitim/sağlık harcamanızı ve vergi/sigorta ödemenizi toplamda 15.000 TL’ye kadar herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden 6 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.
-
Garanti ve Akbank da 3 taksit var. O da standart oldu artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vakifbank Troy:5 (1000 TL harcamaya 350 TL hediye kampanyasi tanimli bir cok kullanicida)
Vakifbank:3
Garanti:3
Axess:3/4(kisiye ozel)
Enpara:6(sonradan taksitlendirme-enpara uzerinden ODENMEMESI gerekiyor, gib.gov.tr uzerinden odenirse sonradan taksitlendirme secenegi cikiyor)
Ziraat:4
Isbank:3
YapiKredi: Henuz Kampanya Yok.
Denizbank: Henuz Kampanya Yok.
Teb: 4 Taksit(kendi uygulamasindan)
Ing: 3 Taksit
Kuveytturk:3 Taksit
Qnb: 2 Taksit
Halkbank: 3 ataksit - Troy: 4 taksit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkele16 -- 8 Ocak 2025; 12:39:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
isbank 3 taksit.
Akbankta taksiyapildigini goremedim nerde bu kampanya
Jüzdan
Hocam enpara kart yeni aldim, nasil yapariz 6 taksiti ? Bazi arkadSlar gib uzerinden odeyip uygulamadan taksit yapmis sanirim.
O sekilde mi 6 tk yapariz
Gib web sitesi uzerinden odeip, provizyon sonrasi.. donem icine dustukten sonra enpara uygulanasi icinden alisverisi taksitlendireceksiniz.
-
Fırsat mı kalmış Allah Aşkına ne fırsatı, mahfettiler bizi !!!!
-
Korkunç bir para toplanıyor, milletten tık yok,o zaman devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enparayı unutmuştum, onunla öderiz, puandan geçtik artık taksite tav oluyoruz. Bankaların sayısı çok olsa da tekel gibi davranıyorlar.
-
4 taksit odeyip kar ettiğini sanan sivrizekalılara ne anlatıyorsun devam mokoko
-
Sen peşin öde paşam, bu konuda işin ne?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş "Valla bu zamlara 12 taksit de yetmez demek istemiş." Yakıt ve kaskoyu çık. Bir aracın kullanımı vatandaşa yaklaşık 25000 e mal oluyor. Geçen bir arkadaş zamlardan şikayetlenince yaşlı amcanın biri sende lüks arabaya binme dedi. Halbuki ticari geçen ülkemde hususi kullanılan 2009 1.4 pejo bipperin 6 aylık vergisi de 1500 civarı. Gel ki dayıya anlat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada mangalda kül bırakmayanlar gidip paşa paşa mtv'yi 4 taksitte ödüyorlar ya gülmekten altıma işeyecek oluyorum.
Ben burada mangalda kül bırakmayan göremiyorum. Ha sen yine de altına işeyeceksen işe o ayrı tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Vakifbank Troy:5 (1000 TL harcamaya 350 TL hediye kampanyasi tanimli bir cok kullanicida)
Vakifbank:3 Garanti:3 Axess:3/4(kisiye ozel) Enpara:6(sonradan taksitlendirme-enpara uzerinden ODENMEMESI gerekiyor, gib.gov.tr uzerinden odenirse sonradan taksitlendirme secenegi cikiyor) Ziraat:4 Isbank:3 YapiKredi: Henuz Kampanya Yok. Denizbank: Henuz Kampanya Yok. Teb: 4 Taksit(kendi uygulamasindan) Ing: 3 Taksit Kuveytturk:3 Taksit Qnb: 2 Taksit Halkbank: 3 ataksit - Troy: 4 taksit |
Korkunç bir para toplanıyor, milletten tık yok,o zaman devam
|
Yeri bura değil bu sitemin.
|
4 taksit odeyip kar ettiğini sanan sivrizekalılara ne anlatıyorsun devam mokoko |
az bile umarım %400 zam yaparlar 12 taksit odersin .... 500 binlik araba içinde 2,5 milyona ucuz aldım diye kendini kandırırsın |
Haklısın umarım daha çok zam yaparlar ama benim tuzum kuru. Aç karnini doyuramayan arabaya binmesin bir zahmet. Poşet fiyatı kadar itiraz etmedi emekliler maaş zamlarına.
|
Benzer içerikler
- shell yağ değişimi
- migros fotoğraf baskı
- lcw adım at kazan nedir
- trendyol live nedir
- tutaste parfüm
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X