< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 - MTV Fırsatları (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
vakıf troy ile gibden uğraşmayın. mobil uygulamadan ödedim dönem içine düşünce beşe böldüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomek -- 25 Ocak 2025; 11:19:4 > -
Bankanın bana özel verdiği bir kampanyayı kullanmayacağım diye buraya yazıp kâr amaçsız birine yardımcı olalım diye mesaj yazdık adamlar şikayet etmiş ve mesajımı sildirtmişler. Cidden ilginç insanlar var
-
Enpara uygulamadan ödedim, provizyondan çıkınca rahatça 6 taksitle ödedim.
-
Hocam paraf ile devlet araçları kısmından mı ödediniz yoksa gib.gov.tr den mi? Devletten ödeyince taksit oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MTV son ödeme tarihi resmi olarak 31 ocak, ama birçok kart kampanyasında kampanya için son ödeme tarihi 3-5 şubat olanlar var.
Şubat'ta ödeyince gecikme faizi oluşur mu?
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben cepteteb ile ödedim, ödeme esnasında 4 e böldü. Enpara da vardı ama belki onun hakkını başka birşeyde kullanırım dedim.
-
Bende enparadan kk ödedim ama taksitlendirmedi.
-
178tl için mi uğraştın hocam normalde aldıkları 2600tl hak mi sanki de bunu alalım
Ben nakit ödedim zaten alma durumu olmaz
Kredi karti ile tek avantajı taksit olurdu da onu bari yapti mi sana
İcra masrafı daha fazla tutmadı mi 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben zaten bilerek onları zarara sokmak için yaptım kendilerini uyanık biliyorlar yoksa ön ödemeli kartla nakit ödedim. İcra masraflarını onlar ödüyor hesabına yatırıyorlar. 40tl için yaptım ben. Git gel adliyeye daha fazla harcadım ama bunlara müstehak, 500 liradan fazla ödediler dosya masrafları için. Bu sene yine banka kartıyla ödeyip aynı şekilde icraya vereceğim masrafları ödesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 29 Ocak 2025; 1:57:13 >
harcama taksitlendirden yapacaksınız
-
Aynen oraya bakmıştım ödeme ardından taksitlendirme çımadı, 2-3 gün beklemek gerekiyor sanırım.
provizyonu bekledim provizyondan cıktıktan sonrada çıkmadı. 1 gün sonra harcama taksitlendirmede görüntülendi toplam 2-3 gün bekledim takistlendirme için.
-
Axess 4 taksit(kişiye özel), juzdandan girip ödersen 200 tl chip para
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chip para hangi kampanyadan geliyor
-
Yapı kredide world pay 3 taksit kampanyası yine var mı? Yoksa başka bi kart bakıcam alışkanlık hep burdan ödüyodum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X