Şimdi Ara

2025 - MTV Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
19
Favori
19.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aziz dostum, telefonunun ekranına bakarken ön kamerasını açıp sağa-sola-yukarı-aşağı telefonu oynattığında mutlaka göreceksin mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teb ile ödedim bugun 4 taksit

• erka1907 kullanıcısına yanıt

az bile umarım %400 zam yaparlar 12 taksit odersin .... 500 binlik araba içinde 2,5 milyona ucuz aldım diye kendini kandırırsın

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Haklısın umarım daha çok zam yaparlar ama benim tuzum kuru. Aç karnini doyuramayan arabaya binmesin bir zahmet. Poşet fiyatı kadar itiraz etmedi emekliler maaş zamlarına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Yeri bura değil bu sitemin.

aynen aynı fikirdeyim

• şu enpara mevzusunu açıklığa kavuştursak mı artık?

• Enparayı deneyen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben denedim. Hala provizyonda duruyor.

• ekşi sözlük
    motorlu taşıtlar vergisi
    https://eksisozluk.com/entry/171739492

Okunmalı Doymuyorlar, durduramıyoruz arzular şelale hep bir istek talep beklenti, eşinize kadar. Bu tür bir yazıyı pek göremezsiniz size "AK"ıtılmayabilir bilginize!!!

Bu arada en sondaki cümleler çok ilgimi çekiyor, gece boşaltması yaptıkları bilgisiyle de yine Ekşi Sözlük'te karşılaşmıştım, acaba neden oluyor niçin yapılıyor?

quote:

çalıştığım maaşlı işte kazandığım paranın %40 civarını vergi olarak verdikten sonra kalan ihtiyaçlarımı da vergisini vererek karşılayıp vergisi verilmiş paramın kalanıyla birikim ve yatırım yapmaya çalışıyorum, tabi ki birikim ve yatırımdan kazandığım paranın da vergisini vererek bir uçuk bir meblağa ulaşınca vergisini vermem gereken maaşımı kazanmaya gitmek için bir adet araba almak istiyorum, sağolsun devletimiz 2 tane bana al kendine bir adet alabilirsin diyor, ok diyorum ve 2 adet de akp konvoylarında kullanılması için alarak kendime bir araç alıyorum. kullandıkça vergili benzin alıyorum, parasını devletin ödediği yollardan ve köprülerden geçerken daha çok para veriyorum. işim çıkarsa sağda solda aracımı parketmek için devlete yine bir takım paralar ödüyorum park parası olarak. sonra bakım yaptırıp onun da vergisini ödüyorum, arada ceza meza gelirse onları da atlayamıyorum. kasko, sigorta zart zurt da verip artık ne ödedim bu araba bana ne kadar patladı hesabını kaçırıyorum. sonra trafik çevirmesinde polis tripleri çekiyorum, bir kusur bulmaya çalışıp ters ters konuşuyorlar bazen rüşvet imaları yapıyorlar, sen'li ben'li konuşuyorlar hatta arabama karım binerse onu çevirince belki instagramdan falan ekliyorlar.

daha ne verebilirim acaba diye düşünürken uyanırım sanıyordum ama mışıl mışıl uykuya devam ediyorum

• %40 vergi dilimine giren biri yıllık 4 milyondan fazla kazanır, bu kişiye mi uzulelim şimdi bu konu başlığında.

O kadar para kazanabiliyor yine de memurların p*ç olmasından bahsediyor seviyesizliklerinden rahatsız olmuş düşünün ne halde demek ki birileri....

Bir kere elimde bavul İstanbul'da dolaşıyordum bir polis o kadar adi konuştu ki benimle tahmin edebiliyorsunuzdur tarzını, çok zor sabredebilmiştim, işte bunlar hep sefaletten, istediğiz kadar para kazanın toplum çökmüş ve fakir. Sen kendini kurtardığını zannetsen ne olur ki, vergilerle de iyice azıttılar 👎👎👎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 10 Ocak 2025; 20:44:15 >
  • konuyu görmesem unutmuştum:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

merhaba, taksitlendirme yapabildiniz mi?

• b.can.c B kullanıcısına yanıt

hocam ben şimdi ödedim, provizyondan çıksın bilgi vereyim size

• TEB Bonus 4 taksit yapıyor Denizbank Bonus 2, Troy kart olursa da 3 taksit. Ekstre kesildikten sonra TEB ile öderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaslar bol kazançlar 😀
    Konu ile alakalı değil ama en uygun baslik bu olunca sorayım dedim
    Tuvturk arac muayenesini ziraatte sayan kampanya var mi? Ayin sektörüne sayar mi ulaşım seyahat olunca?

Tuvturk ödemesi vergi olarak geçer mi taksitlendirme yapılır mı bankalarda?

Yada tek çekim olarak karttan odesek tuvturk ek olarak hizmet bedeli alıyormuş
    bunu amorti edeceğimiz ziraat yada başka banka puani kampanyası varsa yazın lütfen

• b.can.c B kullanıcısına yanıt
    Evet yaptım

• enpara 6ya böler, vergi ödemelerini sitesinden (gib'den) ödeyin sorun olacağını sanmam ben ekstre kesilmesini bekliyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 14 Ocak 2025; 21:36:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.