axess'de taksit seçeneği çıkmıyor? |
2025 - MTV Fırsatları (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Size özel çıkmış. Bana gözükmüyor:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çıkmıyor, adam seçiyo bu paçavra kart. Kapatıcam bi halta yaramıyor. Ziraat bankkarta başvurdum kampanyalarının maşallahı var.
Bana da çıkmıyordu birkaç aydır kullanmıyordum maximuma geçtim her gün arar oldular. Bi kart daha çıkart biraz onu biraz diğerini kullan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam enpara mobil uygulamadan ödeyince taksit olmuyor, gib den tek çekim ödedikten sonra bölünüyor diye bir yazı okudum.Böyle bir şey yok dediğinize göre doğru mu?
Net bilgi. Enpara gib den odemeye de e para uygulamasindan odemeye de 1 gun sonra 6 taksit yapilabiliyor sorun yok denendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankkart ilk defa bireysel Bankkart'ın kredi kartı alan müşteriler için 1000 TL ve üzeri alışverişlerine 250 TL ,Toplam 2.500 TL Bankkart Lira hediye! Kampanyasından 4 taksit ve 250 TL hediye geldi.
hocam ödemeyi nereden yaptınız ?
-
bi kaç gün önce enpara uygulamasından ödedim 1 gün sonra provizyondan düştükten sonra 6 taksit yaptım.
-
Bayadır kullanmadığım son sıraya düşmüş bir kart zaten. Zamanında yüklü taksitlendirme için çıkartmıştım bunu da.. Taksitleri bitiyor kapattırcam aidatı gelmeden
Evet bana da geldi 250👍 Ziraat mobilden ödedim
Ziraat mobil.
quote:
Orijinalden alıntı: sakkinZiraat mobil.
teşekkürler .
-
iş bankası maximum kartından mtv taksit yapılmıyor. yapabilen varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X