Vakıfbank k.kartı olan yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar,
Hatay İskenderun dan gelecek bir kargom, bayağı ücret istiyorlar. Vakıfbank'ın aşağıdaki şekilde bir kampanyası var. Kullanmayacak olan var ise özelden mesaj atıp yardımcı olabilir misiniz?
Kampanya kapsamında VakıfBank Visa Platinum, Visa MilPlus Platinum, Visa Private, Visa BusinessCard sahipleri 31 Ocak 2024 tarihine kadar MNG Kargo’da 1 adet ücretsiz gönderim hakkı kazanacaktır.
Ücretsiz gönderim hakkından yararlanmak için, VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden “Hemen Katıl” butonu ile kampanyaya katılım sağlanmalıdır.
Katılım gerçekleştiren müşterilerimize 1 hafta içinde indirim kodu SMS ile gönderilecektir. Gönderilen indirim kodunun MNG şubelerindeki yetkili kişiye ibraz edilmesi gerekmektedir.
Garanti hangi paracard avantajlı
Arkadaşlar,
Üniversite öğrencisi kızım garantiden hesap açtı,kart çıkartacak.
Paracard Bonus
Paracard Bonus troy
Paracar Bonus Genç var
Bu kartların hangisi avantajlı, yada farkı var mı? Hangisini talep edelim
15000 TL KOLTUK NASIL TAKSİT YAPABİLİRİM
Kamuya Özel 5GB İçin Referans Olabilir Misiniz
Merhaba arkadaşlar,
Üniversitede ki kızım ve eşim için, uygun bir tarife bakıyorum, en ucuz "Kamuya Özel 5GB Tarifesi" tarifesi var. Bu tarifeler içinde referans istiyor, bu tarifeyi kullanan ve referans hakkı olan bir kardeşim yardımcı olursa çok sevinirim.
Yada bu tarifeye geçirebilecek bayii var ise çok sevinirim.
2 hatta şuan Türk Telekom faturalıda.
AXESS X2 CHİP PARA ÖDEME KAMPANYASI
Arkadaşlar, Axess ile 15 Ekim'e kadar internet alışverişlerini X2 chip para ödeme kampanyası var.
Ben online olarak internet faturası ödedim 67,5 TL X2 çıkmadı
Bugün 190 TL online olarak aidat ödedim X2 çıkmadı
Bu kampanyadan nasıl faydalanabiliriz, nasıl yapmalıyız, atladığımız bir detay mı var, yardımcı olursanız sevinirim.
1400 TL kayboldu yardım edin lütfen-AKBANK'la ilgili
Arkadaşlar,
Hanıma ait iki adet banka kartı vardı, biri dijital kart(üzerinde numara olmayan) diğeri normal akkart. Akkart şifre yanlış girildiğinden blokeliydi, alışveriş için sabah hanıma havale yaptım, dijital kart ile işlem yaptık bakiye yetersiz uyarısı verdi. Müşteri hizmetlerini aradık bloke kalktı, 2 adet vadesiz hesap varmış, ben parayı blokeli kartın bağlı olduğu ıbana gönderdiğim için gözükmemiş, müşteri hizmetlerine kartlar her 2 hesabıda görsün dedik, tamam sorun yok işlem sağlaya bilirsiniz dedi.
İnternet şubeye girip baktığımda kartlarda birer tane hesap vardı, yani iki hesabı da görmüyordu.
Dijital karta bakiye olan hesabı ana hesap yapmaya çalıştım eklemedi hesaba ait kart var dedi hata verdi.
Bakiye olan hesaba dijital kartı eklemeye çalıştım yine yapmadı.
Dijital kartın bağlı olduğu hesapta bakiye ve hareket yoktu, bende hesabı kapatırsam tek hesap kalacağını düşündüm ve hesabı kapat dedim kapattı. Sonra kartlara baktığımda dijital kartta silinmiş, sistemde gözükmüyordu. Kartın kapandığı çok sıkıntı değil de içinde 1400 tl chip para vardı.
Hemen müşeri hizmetlerini aradık, chip paranın açık olan diğer karta aktarılması için kayıt açtılar, bende şikayet vara ayrıca yazdım. Her işlem de onay ve sms isterken bu kartın sorgusuz sualsiz kapanması ne kadar normal bir durum.
İşlemin nasıl sonuçlanacağını bilmiyorum, nasıl bir yol izlemeliyiz, daha önce başına gelen var mı?
AKBANKTAN ARTI PARA NASIL ONAYLATA BİLİRİM
EN UYGUN NE VAR ARKADAŞLAR--YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Selamlar arkadaşlar,
Çocuğun kullandığı türk telekom başlangıç paketi vardı aylık 9 tl, zam yapmışlar 20 tl olmuş. Paket faturalıydı 100 mb--100 dk-- 100 sms şeklindeydi. Maksat bir telefon olsun ve ulaşabilelim diye. Hanımın, diğer çocuğun ve benim faturalı ve taahhütlü tarifelerimiz var.
Çocuğa en uygun ne alabiliriz, babam kamu emeklisi ziraatdan maaş alır, kamu çalışanı kardeşim var. Nasıl yaparız hangisi uygun olur, bütçede kısıtlı.Şimdiden teşekkürler.
Ehliyet için süresiz sağlık raporu nasıl alınır
Kızıma ehliyet almak için aile hekiminden sağlık raporu almak istedik. Ancak kullandığı psikiyatrik ilaç sistemde gözüktüğü için, şehir hastanesi psikiyatriye sevk etti.
Şehir hastanesine gittik, tek hekim için 90 TL ücret aldılar. Doktor 103.03 Yılda bir sağlık kontrolü açıklaması ile, 1.Grup Sürücü Olur şeklinde rapor verdi.
Bu raporu şimdi yada bir sene sonra süresiz hale nasıl getirebiliriz.
Zaten büyük ihtimal ilacı bırakacak gibi
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.368
İkinci El Bölümü Mesajları: 497
Konularının görüntülenme sayısı: 21.529 (Bu ay: 828)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 108 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar