2025 - GSM operatörlerinin Ramazan kampanyaları.

-
-
Vodafone de Ramazana özel Hafta da 2 kez Çark çevir var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell de 2 katını hediye et var .
Hediye edince Günlük 1 gb veriyor
beraber hediye edebiliriz Salı akşamları 😂
Tahminim : Türk Telekom'da klasik herkes uyurken internet versin GECE aylık 30GB.
TT'dan Açıklama/kampanya/duyuru bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell hattımız yok be ustam
Turk Telekom çok cimrilesti ,vermez onlar bisey .Sil süpürde 3 haftadır hep 100 dakika veriyor .Hediyeler konusunda en iyisi Vodafone.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana cimrileşmiş 5 hat var Faturasıza bile internet veriyor
Yapmayın herkes nasıl uyusun normal bile varken
ramazan da olmasından. Doğal bir durum yok
Bimcelle geçtiğim 3 hafta oldu hep 100 dakika verdi .
O bimcell vermesi doğal tabi, 😁
Premium ile birlikte 3 kere mi çeviriyoruz yani? Gerçi bana kampanya yapmalarına da pek gerek yok şuanki haklarla bile sınırsız internet gibi rahat kullanabiliyorum ben 😀
Premium ile 3 kere galiba tam bilmiyorum.
Türk telekomdan ramazana özel 10gb hediye gibi bildirim geldi , tıkladım , uygulamaya yönlendirdi .Sonra bir şey çıkmadı karşıma ... Belki bimcell olduğumdan , bilmiyorum
Yeni kampanyalar gelse de güzel bir numara ile yeni hat alsam diye bekliyorum.
-
01 Mart-29 Mart 2025 tarihleri arasında Türk Telekom uygulamasından veya SMS ile kampanyaya katılan, bireysel mobil faturalı aktif müşteriler, Ramazan boyunca geçerli 10 GB internet kazanıyor. Siz de hemen kampanyaya katılın, Ramazan boyunca saat 00.00-06.00 saatleri arasında geçerli 10 GB internet kazanın!
-
Teknosacell den şöyle bişi geldi. Gece mi gündüz mü onu deseydin iyiydi.
quote:
Degerli musterimiz, 200TL ve uzeri yukleme sonrasinda Ramazan boyunca gecerli 10GB hediyenizi kazanmak icin "EVET" yazip 1138'e gonderin. Tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonderebilirsiniz. B001
Talebiniz alinmistir, 5 gun icerisinde tek seferde en az 200 TL yukleme yapin, Ramazan ayi boyunca 00.00 ? 06.00 saatleri arasinde gecerli yurt ici 10GB hediye internetin keyfini cikarin! B001
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 28 Şubat 2025; 16:18:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasızlara TL yükleme karşılığı veriyor
gece
-
Telekom kampanyasi sahur da 10 GB faydalanmak için SAHUR 2025 Yazın ve 5555 yollayin
Toplam 10GB yerine Her Gece 10GB verseydi işine yarayacak insanlar daha iyi istifade edebilirdi diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Turk Telekom çok cimrilesti ,vermez onlar bisey .Sil süpürde 3 haftadır hep 100 dakika veriyor .Hediyeler konusunda en iyisi Vodafone.
|
Benzer içerikler
- hat sahibi olmadan hattı üzerine alma
- sim menü nedir
- 0501 hangi hat
- magnet internet fiyatları
- hat devir ücreti
- turkcell abone sayısı
- iphone servis yok hatası
- 5g ihalesi ne zaman
- mobil veri çekmiyor
- gizli numara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X