Bildirim
Ucuz mobil tarifeler sunan Netgsm’den BTK’ya şikayet ediliyoruz iddiası
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendimden utandım. İlk kez duyuyorum çünkü şu operatörü...
-
Bu sırada Turkcell’in tarifeleri..
Bunun adı soygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Netgsmde fiyatlar uygun doğru fakat ben denemek için geçtiğimde ses kalitesinin kötü olduğunu ve internet ücretlendirme periyodunun 64 kb olmasından dolayı internetim hızlı bittiği için Turkcelle geçtim. O da Turkcell alt yapısını kullandığı halde geçişi yapınca ses kalitem baya arttı ve Turkcellde internet ücretlendirme periyodu 1kb daha az internetim gidiyor. Ama fiyat tabiki pahalı malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedali9778 -- 21 Eylül 2024; 23:3:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye yüzyılı olur öyle şeyler.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bu fahiş fiyat artışı kesinlikle kabul edilemez bir durum, 15 kat artış nedir
Türkiye'nin en büyük operatörünün bu kadar ufak ölçekli bir rakiple bile mücadele etmeye gücü yetmemesi imkansız. Senin deli gibi maliyet avantajın olması gerekirken kat kat pahalı fiyat çekiyorsun. Bi de üstüne sağladığın hizmete akla ziyan bir fiyat artışı yaparak rakibinin sağladığı avantajı yok etmeye çalışıyorsun, her bakımdan rekabete aykırı bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 21 Eylül 2024; 23:40:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcell’in ücretlendirme periyodunun 1kb olduğunu nereden biliyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taahüt yaptığım paketin internet sitesinde yazıyor
Rekabet Kurumu harekete geçecek mi? Malum 3 firma el ele verip halkın cebine göz dikmiş durumda.
Bu arada aklıma ne geldi, 3 gün önce TT CEO'sunun "sudan ucuz" haberi vardı. O niye kaldırıldı bilen var mı? (Belki de forumun selameti için iyiydi, aklımızla dalga geçenlerden dolayı ağzımız bozuluyor, sonra uğraşıyoruz)
https://www.donanimhaber.com/turk-telekom-ceo-su-turkiye-de-internet-tarifeleri-sudan-ucuz--182054
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 21 Eylül 2024; 23:22:14 >
-
bende sim kart basvurusu yaptım kargodan gelsin wep sitesinden basvuruyu tamamlayayım diger operatorlerin 400 500 tl verdigi hizmeti 150 tl veriyor adamlar eksikleri varmı var bankacılık işlemleri ses kalitesi vs vs benim için cok onemli degil aramayı yapsın arada internet hizmetinide versin gerisi cok onemli degil zamanla oturur suan herşey maddiyata döndü ben verecegim paraya bakarım...
-
Bizde 6 ay once sirket hatlarimizi bu oparatore tasidik. Maalesef ses kalitesi cok kotu. Sirkette 20 hat oldugu icin avantajli olsun dedik demez olaydik… Internet paketimiz var ama internetimiz yok firmadan destek aliyoruz bizde sorun gorunmuyor diyorlar, personele soruyorum internet yok diyorlar 🙃 Sorun bizde galiba gecmemeliydik 😅
Biz 6 aydir daha internetin yuzunu goremedik. Firma bizde sorun gorunmuyor deyip çıkıyor işin içinden 🫣 Ses için telefona kabahat bulduk ama oparatordeymiş sorun şimdi daha net anladım
Doğrudur, ben 5 gün dayandım. Allahtan taahütsüz bir operatör.
95'ten beri hazır kart ile başlayan paracell serüverimi insanı keriz yerine koyduğu için 2022'de sonlandırdım. herkese öneririm. btk da paracell e "rekabet" in ne olduğunu anlatırsa memnun olurum.
-
abi şimdi bu adamlara kızıyorum volte yok smsler yok bilmem ne diye ama taahhütsüz istediğin zaman cayabildiğin kolayca geçebildiğin tcell bazıyla bu fiyatlara internet veriyorlar bir de telekom altyapısını kullanan bimcell siccell vestell teknosacell gibi zart zurt firmaların fiyatlarına bak
Ülke de tüketiciyi düşünen yok ki bu hemen her alanda böyle. Firmalar kendi aralarında düzeni kurup müşteriyi bağlıyorlar nereye gitsen aynı fiyata mahkum kalıyorsun neredeyse.
-
Büyük telco'ların uygun fiyatlı hizmet veren MVNO'lardan çekinmemesi gerek. Bunlar oyun değiştirici güce sahip değil. Müsaade et de onlar da biraz yaşam şansı bulsun, belirli bir boyutun üzerine çıkmak istediklerinde zaten maliyetleri artacak fiyatları seni daha az tehdit eder hale gelecek. Turkcell'in bu tutumu ciddi bir PR faciasına yol açıyor.
BTK'nın da burada Netgsm'e bir iltimas sağlaması gerek. Yani en azından belirli bir abone tabanına ulaşana değin Turkcell'in toptan ücretlendirmesini sınırlı fiyatlarda tutmalı.
-
Bu sisteme izin vermeden önce, ülkeye en az iki tane daha ana operatör gelmesine izin vermeleri gerekiyordu. Bu iş böyle yürümez.
-
Memlekette doğru düzgün, adaletli ne kaldı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu sırada Turkcell’in tarifeleri..
Bunun adı soygun. |
Bu sisteme izin vermeden önce, ülkeye en az iki tane daha ana operatör gelmesine izin vermeleri gerekiyordu. Bu iş böyle yürümez.
|
Memlekette doğru düzgün, adaletli ne kaldı?
|
Turk Telekom ve Turkcell, bu firmaların altyapı ve servis sağlayıcı olarak ikiye bölünmesi ve servis sağlayıcı kısımlarının satılması lazım, altyapı firması servis hizmeti vermemeli.
Devlet kendi tekel olmuş durumda ve servis hizmeti kısmı gelirini maksimize etmek için diğer firmalara sunulan toptan fiyatları da yukarı çekip duruyor! |
Lisans verilmiş ve doldurulmuş FDD frekanslarının yanı sıra, TDD Frekansları üzerinden en az 2 operatöre daha yayın lisansı verilsin.Mevcut operatörlerin veya bağlantısı olabilecek herhangi bir girişimin bu ihaleye girmeside yasaklansın.
Yabancılar roaming yaparken bizden daha az ücret ediyor, durumun vehameti hakkında az çok fikir verir umarım. |
Rekabet Kurumu harekete geçecek mi? Malum 3 firma el ele verip halkın cebine göz dikmiş durumda.
Bu arada aklıma ne geldi, 3 gün önce TT CEO'sunun "sudan ucuz" haberi vardı. O niye kaldırıldı bilen var mı? (Belki de forumun selameti için iyiydi, aklımızla dalga geçenlerden dolayı ağzımız bozuluyor, sonra uğraşıyoruz) https://www.donanimhaber.com/turk-telekom-ceo-su-turkiye-de-internet-tarifeleri-sudan-ucuz--182054 |
Millet düşmanları!
|
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bu fahiş fiyat artışı kesinlikle kabul edilemez bir durum, 15 kat artış nedir Türkiye'nin en büyük operatörünün bu kadar ufak ölçekli bir rakiple bile mücadele etmeye gücü yetmemesi imkansız. Senin deli gibi maliyet avantajın olması gerekirken kat kat pahalı fiyat çekiyorsun. Bi de üstüne sağladığın hizmete akla ziyan bir fiyat artışı yaparak rakibinin sağladığı avantajı yok etmeye çalışıyorsun, her bakımdan rekabete aykırı bir durum. |
Yamyam oparatörlerin bilmediği şey müşteri ile inatlaşanın donuna edeceğidir.
Netgsm'in şu ortamda fırsat bilip reklam yaptırmamasının sebebi de anlaşıldı, tehdit etmiş...... ettiklerim. Netgsm yasaklansa bile o piyasaya başka oyunculara alan açılacaktır. Zorunlu olmadıkça kimse paket almaz , faturasıza geçip park eder. WhatsApp başta olmak üzere çeşitli uygulamaların mevcut olduğu ortamda halkı koyun gibi güderiz mantığı test tepecek ve antipatiklik oluşturacaktır. Paket almama kampanyası da başlatılmalı Btk 'dan umut beklemeyin , tüketici yararına karar almış olsaydı durum bu hale baştan gelmezdi. |
Benzer içerikler
- instagramdan nasıl para kazanılır
- stalklamak nedir
- gmail toplu mail silme
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- instagram profilime kim baktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X