Şimdi Ara

Ucuz mobil tarifeler sunan Netgsm’den BTK’ya şikayet ediliyoruz iddiası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NetGSM taahüüt olmaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede hiçbir iyilik ve başarı cezasız kalmaz. Sen misin Türklere ucuz tarife sunan, hemen cezalandırsınlar seni!

• Tam da numara taşıyayım diyordum.

• Kabul edilebilir bir zam değil. Bunı teklif bile etmek art niyettir.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Sınırsız ev internetinden bile daha pahalı. 10-20 gb paketler. Rezalet!

• bence daniskli dovus tcell ve netgsm arasinda. sahibi Adem Öcal diye biriymis. kimdir derseniz:

www.hurriyet.com.tr
    NETGSM kimin? NETGSM sahibi Adem Öcal kimdir?
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/netgsm-kimin-netgsm-sahibi-adem-ocal-kimdir-42008419

ÇALIŞMA HAYATI

1985 PTT Elektronik Mühendisi

1989 PTT Bilgi Islem Müdürü

1991 PTT Telefon Müdürü

1994 PTT Bilgi Islem Baskan Yardımcılığı

1996 Basbakanlik Sayin Abdulkadir AKSU Danismanlik (Geçici Görevi)-(ANAP-DYP Kısa Hükümet Dönemi)

2001 15 Yillik Kamu Hizmetinden Kendi Isteği ile Ayrıldı

2007 Genel Seçimlerden Sonra AK Parti’den Çankaya Belediye Meclis Üyeligi

2008 AK Parti Siyaset Akademisi Mezunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 22 Eylül 2024; 17:11:20 >

• 1) Hani bu adam "4. operatör"idi. Demekki değilmiş. Fenercell gibi bişeymiş.

2) BTK vatandaşın yanında değil mi? Yerli ve MİLLİİİİ değil mi? Şikayet edilse ne olacak sonuçta YERLİLER için olumlu karar alınacağından korkmaya gerek yok değil mi  

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Senelik yüzde 300 (yanlış duymadınız) zam yaptıkları faturasız paketler var. Tabii TVF himayesinde olmalarının verdiği pişkinlik ve BTK desteği ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenercell gibi değil, ancak 4. operatör gibi de değil :)

yurtdışında çok olan bir model, türkiyede şu an tek.

mobil şebeke altyapısı bir çok bileşenden oluşuyor, bu arkadaşlarda merkezi tüm sistemler kendilerine ait, sadece baz istasyonlarını turkcellden tabiri caizse "kiralıyorlar"

• gerçek dördüncü operatör gereklidir, bu iş 3 operatör ile olmuyor.

• Eğer insanlar iyi değerlendirebilse medeniyeti geliştirmek için aslında bu zamanlar en iyi zamanlar olabilir atılım yapmak için, çünkü bundan daha adaletsiz ve yozlaşmış bir seviye için biraz daha uğraşmaları lazım. Ve en dibe yaklaşıldığında artık çıkışa geçme zamanıdır. Çünkü hayatın işleyişi böyle. Türkiye artık silkelenip kendine gelmelidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam gelmeden gecsek faturalı falan olduğu için etkilenir miyiz? Taahhüt mu yok? Turkcelldeyim dev paketim Kasım'da bitiyor. Netgsm in bankacılık sorunlari falan çözüldüyse geçmek istiyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Firmalardan sms gelmiyo,volte yok ses çöp gibi.

Nereye zam yapıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 23 Eylül 2024; 13:15:33 >
  • Vallahi çok güzel tarifeleri var, bunlara destek olmak şart. Benim görüşüme göre 3 şirket kendi aralarında anlaşmış bir fiyat tarifeleri sunuyorlar. Buda rekabeye aykırı ama nerede devlet yönetimi. DENETİMSİZLİK her yerde. Herkes de kendi çıkarları için kafasına göre takılıyor.... Yazıklar olsun ben de bunlara destek olmak için değiştireceğim... Selamlar saygılar

• Diğer gsmler rekabet edemeyince netgsm'i yükseltmeye çalışıyorlar. Abone çekerken kampanya yaparlar taahhüt aldıltan sonra yükseltmeye çalışırlar. Laf oyunlarıyla yüksek faturalar bağlamaya çalışırlar. Eski müşteriden indirim gizlerler yeni müşteriye ihtiyacı olmayanı da bindirmeye çalışırlar. Yok efendim daha düşük bir pakete geçemezsiniz. Yok efendim size 1000 sms hediye ama internete ek paket almanız gerekiyor. Konvansiyonel gsm şirketlerinin her işleri saçmalık. Devletin bu gözü dönmüşlüğe dur demesi gerekiyor.

• Nasıl 4. Operatör oluyor. Kendi sistemi bile yok. Bu şekilde onlarca operatör çıktı hiçbiri kendini 4.operator olarak addetmedi. Btk da, e-devlet te operatör olarak görünmüyor. Hizmeti Türk Telekom değilde Turkcell'den alınca operatör mu oluyor

• Netgsm bir tanedir ya zamanında az sms hizmeti almadık fiyatlarıda uygun ama bu olaylar kötü olmuş

• NETGSM hat kullanıyorum. Yine numara taşıyacağım. NETGSM tarifeleri çok uygun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.