|
Ucuz mobil tarifeler sunan Netgsm’den BTK’ya şikayet ediliyoruz iddiası (2. sayfa)
-
-
Lisans verilmiş ve doldurulmuş FDD frekanslarının yanı sıra, TDD Frekansları üzerinden en az 2 operatöre daha yayın lisansı verilsin.Mevcut operatörlerin veya bağlantısı olabilecek herhangi bir girişimin bu ihaleye girmeside yasaklansın.
Yabancılar roaming yaparken bizden daha az ücret ediyor, durumun vehameti hakkında az çok fikir verir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Eylül 2024; 04:46:47 >
-
Alt yapı derken sadece baz istasyonlarını kullanıyor diye biliyorum. Onun harici sistemin işlemesi yazılı vs hep firmaya ait.
Tıpkı iss ler gibi kendi sistemleri var ama altyapı olarak ana firmaları kullanıyorlar.
Bir paralı yol düşün, o yoldan tofaşlada gidebilirsin, ferrari ile de gidebilirsin. Yol aynı yok ama gittin firma farklı.
Bu da kaliteyi etkiler.
Sadece çekim konusunda sorun yaşamazsın.
-
Yamyamlar ya soylencek soz yok. Bakalim btk tuketicinin yanında durucak mi? Karari merakla bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamyam oparatörlerin bilmediği şey müşteri ile inatlaşanın donuna edeceğidir.
Netgsm'in şu ortamda fırsat bilip reklam yaptırmamasının sebebi de anlaşıldı, tehdit etmiş...... ettiklerim.
Netgsm yasaklansa bile o piyasaya başka oyunculara alan açılacaktır. Zorunlu olmadıkça kimse paket almaz , faturasıza geçip park eder.
WhatsApp başta olmak üzere çeşitli uygulamaların mevcut olduğu ortamda halkı koyun gibi güderiz mantığı test tepecek ve antipatiklik oluşturacaktır.
Paket almama kampanyası da başlatılmalı
Btk 'dan umut beklemeyin , tüketici yararına karar almış olsaydı durum bu hale baştan gelmezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 22 Eylül 2024; 9:49:0 >
Millet düşmanları!
-
cidden kaldırılmış konu eğer adminler tarafından kaldırıldıysa omurgasız kitle çoğalmış demektir.
-
Dış güçler deniyor ya, iç güçler ne oluyor acaba? Bu ülkenin düzeleceği yok. Kendi vatandaşına bunu yapandan her şey beklenir
-
btk iss listesi bile güncel değil ki belli başlı firmalar var şikayet bile oluşturamıyosun çay içip goy goy yapmaktan listeyi güncellemeyi unutmuşlar gerçi şikayet etsen ne olacak kimi kime şikayet ediyosun liyakatsizlik ülkesi.
-
Yahu ciddi zam gelecek diyor bunada işte, anlamıyor musun okuduğunu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Eylül 2024; 11:26:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç şaşırmadım , zaten iki operatör Turkcell ve Türk Telekom hükümetin elinde,bu hükümet başta olduğu sürece, bu millete güzel olan herşey haramdır.BTK dan da bir hayır gelmez.. dış minnaklar yüzünden ama tüm bunlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk telekomu t cell i biraz da biz sağalım kafası varken o işler zor.
Malum kesimin siyaseten yasaklanması ve yaptıklarından dolayı yargılanması gerekiyor.
-
100 Mb tarife nedir, 56k çevirmeli bağlantı dönemindemiyiz?
Damlalıkla veriyorlar gerçekten.
-
Btk denen kurumun ne mal olduğu, neye hizmet ettiği belli. Bende yeni onla ilgili konu açmıçtım. Netgsm beni 25 dakka bekletti diye, btk ya yazdım. İlgilenmediler adlı.
Dövletin benim gözümde meşruiyeti yok. Zor kullanma gücü var sadece, mafya gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 22 Eylül 2024; 12:10:57 >
-
Hiç umudum yok ama umarım haklarını kazanırlar.
BTK denilen kurum, üç haydut gsm operatörünün yasal temsilcisi.
Bugüne kadar vatandaş yararına yaptıkları tek bir icraat yok.
-
2 milyon tl bana versinler aylık olarak banada ülkede herşey sudan ucuz gelir.
Sönmez reyiz bir lafı vardı bilardo topu ile turnike çekeyim.
Enflasyonu düşürme vaadi verip enflasyonun düşmesini istemeyen bir hükümet var.
-
türk telekomun ucuz verdiği tarifelerde şikayet ediliyor bu ülkede normal durum
-
Cayma hakkı diye bir şey var benim bildiğim sizin varmı acaba ? Birde yıllık yapilmiyor mu bu paketler ? 120 TL den 1 senelik aldım diyelim ? Ne yapacaklar 120 TL lik faturam 500 TL mi olacak ? Çok detaylı bakmadım ancak haklarimin da ne olduğunu biliyorum kardesim heyecan yapmana gerek yok bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 22 Eylül 2024; 13:38:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Btk sarayın kuklası halkın yararına bir şey çıkmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X