Şimdi Ara

NILFISK ONE WB10P05A A Sınıfı 750 W Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi 449 TL*Yeniden!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NILFISK ONE WB10P05A A Sınıfı 750 W Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi 449 TL

ttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_n%C4%B1lf%C4%B1sk-one-wb10p05a-a-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-750-w-toz-torbal%C4%B1-elektrik-s%C3%BCp%C3%BCrgesi-1177302.html

NILFISK ONE WB10P05A A Sınıfı 750 W Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi 449 TL*Yeniden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 27 Kasım 2019; 0:31:47 >

• 11.11 de 499 a almıştım kesinlikle değer
  • Markaya fazlasıyla güvenebilirsiniz.
  • 729 olmuş :(
  • kaçırdık
  • Yeniden aynı fiyat.
  • 20 tl de kargo var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 748

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde nilfisk süpürge var. Zamanında iyi ki almışım dediğim ürünlerden biri. Markayı kesinlikle tavsiye ederim.
  • hepa bile değil,. epa filtre kullanıyor.. yani çalışırken tozlu hava soluyacaksınız....bu fiyata en iyi filtre olan hepa 14 olan başka marka alınabilir, hotpoint ariston bu konuda iyi,
  • Ürünün fiyatı mediamarkt 'da artmış ama gittigidiyor sitesinde 520 ₺. Bonus kart varsa kampanyalarla 70₺ puan kazanılıyor
    (Gittigidiyor kampanyası garantipay ile 50₺ +20₺ elektronik/beyaz eşya kampanyası)
    450₺' ye gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

hepa bile değil,. epa filtre kullanıyor.. yani çalışırken tozlu hava soluyacaksınız....bu fiyata en iyi filtre olan hepa 14 olan başka marka alınabilir, hotpoint ariston bu konuda iyi,
    Buna diğer modellerin hepa filtresi takılmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Buna diğer modellerin hepa filtresi takılmaz mı?

Alıntıları Göster
    o konuda bi fikrim yok.. ama ne olursaolsun epa alınmamalı.. Evin tozunu alcam derken, aslında kendi ciğerlerini tozluyorsun..
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Akakçe'de buldum birkaç tane buna uyumlu hepa filtre. Süpürgeyi aldım gitti.

Edit : Evdekiler pek beğenmedi. İade ettim süpürgeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 3 Aralık 2019; 13:5:40 >
  • ağustos ayında gg'den 469 tl'ye köyde kullanmak için almıştım. satıcı mediamarkt yine. canavar gibi çekiyo. gg'de zaman zaman düşüyo fiyatlar yine o seviyelere. takip etmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.