Şimdi Ara

KUMTEL LX-2831 Delux Buharlı Quartz Isıtıcı 32 TL ( Kargo Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.kumteloutlet.com/LUXELL-LX-2831-QUADRO-SOBA44BUHARLIFANSIZ-OUTLET,PR-145.html

son 40 adet kalmış. kullanıcı olarak tavsiye ederim.

1800W
    BUHARLI ISITICI
    TERMOSTAT ILE SICAKLIK AYARI
    3 GÜÇ AYARI
    4 ADET QUARTZ TÜP
    DEVRILME EMNIYETLI
    ELIPSODIAL TEL SARIMI SAYESINDE %25 DAHA FAZLA PERFORMANS
    EN/BOY/YÜKSEKLIK : 22*67*44 CM
    BÜTÜN ÜRÜNLERIMIZ ADINIZA FATURALIDIR.
    LX-2831 QUADRO SOBA(4*4).BUHARLI.FANSIZ
    BU ÜRÜN NE KADAR ENERJİ TÜKETİR:
    1 SAAT MAX.KONUMDA=0,45 KRŞ/TERMOSTAT DEVREYE GİRERSE SARFİYAT %50 DÜŞER/1 SAAT MİN.KONUMDA=0,22 KRŞ TÜKETİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maycomb -- 10 Ocak 2015; 18:23:32 >

• Tşk. Hocam çok uygun fiyat ama tipi estetık gelmıyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin misin 1 saatte 50 kuruş yakacağına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Emin misin 1 saatte 50 kuruş yakacağına?

adamlar sitesine koymuş.
  • üsküdar'da elektriğin kw'ı 38 kuruş

1800deyken saatte 68,5 kuruş yakar -

tabi anadolunun x ilçesi x köyünde 15 kuruş da yakabilir - orası ayrı konu
  • arkadaşlar son dönemde moda olan ve gözlemlediğim kadarıyla iyi ısıtan bu ürünler sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

arkadaşlar son dönemde moda olan ve gözlemlediğim kadarıyla iyi ısıtan bu ürünler sizce nasıl?

Bir haftadır sefasını sürüyordum bugün birdenbire durdu bir daha çalışmadı. Anlayamadım nasıl oldu, kullandığım prizde akım korumalı halbuki. Pazartesi garantiye vereceğim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlara da kimse bakmamış herhalde

15 gün önce bu ürünü aldım. ama hala gönderilmedi müşteri hizmetleriniz arıyoruz meşkul çalıyor. kışın bitmesinimi bekliyorsunuz göndermek için.
    MUSTAFA NİŞANCI - 2014-11-11 19:47:27

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünü en uygun aşağıdaki linkte bulabildim. Eğer migros mağazalarında da bu fiyata varsa kargo ücreti ödemeden uygun fiyata alınabilir. Bunun güç tüketimi nasıldır? Masanın altına bi tane lazım, ayaklarım çok üşüyor. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Elektrik fiyatı sanırım ilden ile değişiyormuş ben Konya'dayım.

http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/23101497-62499-sinbo-sfh-3317-fanli-isitici
  • alan var mi tavsiye edermisiniz
  • 3 lüsü 39 tl daha önce akan var mı?

• geçen sene almıştım tavsiye etmem arkadasıma ve bana benimki 1. ayda arkadasın 3. ayda bozuldu bana göre çöp bir ürün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BCB75913 -- 11 Ocak 2015; 1:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal genç

Hocam bu ürünü en uygun aşağıdaki linkte bulabildim. Eğer migros mağazalarında da bu fiyata varsa kargo ücreti ödemeden uygun fiyata alınabilir. Bunun güç tüketimi nasıldır? Masanın altına bi tane lazım, ayaklarım çok üşüyor. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Elektrik fiyatı sanırım ilden ile değişiyormuş ben Konya'dayım.

http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/23101497-62499-sinbo-sfh-3317-fanli-isitici

Hepsiburada yorumlara bak hocam süper ürün diyorlar

• her ısıtıcı konusuna yazıyorum. ısıtacağınız yer oda ise kesinlikle ufo ve bu ısıtıcılardan uzak kaçın fanlı ısıtıcılar çok verimli ısı sağlıyor. odanın genelini ısıtıyor. sinbo almadığıma çok mutlu oldum bende cok uzun araştırma sonrası fanlı ısıtıcı aldım 2.5 aydır odayı 20 derecede tutacak şekilde 24 saat açık. hiç teklemedi kokuda yapmıyor intherm aldım cokda ucuzdu havalar sıcakken 32 tl kargo bedavaya geldi. ama termostat ayarı bana hafif kalitesiz geliyor biraz sıcak ayarlı değilde zaman ayarlı davranıyor daha çok. delonghi de aklım kaldı biraz daha ekleyip üstüne delonghi alaydım iyiydi.
  • migrosda fanlı ısıtıcı Raks marka aldım yarın getircekler.. 49 tl.. migros sanalmarkette kamp. var öner kazan diye ordan 15 tl ind ile 35.. 4 tl de teslimat ücreti 39 a geldi.. hiç olmadı Raks olsun dedim.. sadece sesi fazlaymış.. iyi ısıtıyormuş..yorumlardan baktım..
  • 4 tl teslimat ucreti vermemek icin sanalmarketten islem yaptiktan sonra kendiniz ilgili migrosa ugrayip alabilirsiniz fanli isiticiyi.. 34 tl ye gelmis olur raks fanli isitici..

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

her ısıtıcı konusuna yazıyorum. ısıtacağınız yer oda ise kesinlikle ufo ve bu ısıtıcılardan uzak kaçın fanlı ısıtıcılar çok verimli ısı sağlıyor. odanın genelini ısıtıyor. sinbo almadığıma çok mutlu oldum bende cok uzun araştırma sonrası fanlı ısıtıcı aldım 2.5 aydır odayı 20 derecede tutacak şekilde 24 saat açık. hiç teklemedi kokuda yapmıyor intherm aldım cokda ucuzdu havalar sıcakken 32 tl kargo bedavaya geldi. ama termostat ayarı bana hafif kalitesiz geliyor biraz sıcak ayarlı değilde zaman ayarlı davranıyor daha çok. delonghi de aklım kaldı biraz daha ekleyip üstüne delonghi alaydım iyiydi.

benim de ihtiyacım var hocam inthermin linkini atabilir misin yada fotosunu ..
  • en güzeli yağlı radyatör alternatisiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

en güzeli yağlı radyatör alternatisiz

Hocam hangi açıdan? Elektrik Tasarrufu mu , ısıtma mı ne için?
  • uzun soluklu devamlı bir odayı elektrik ile ısıtıcaksanız arkadaşın dediği gibi yağlı radyatör enerjiyi daha kalıcı ve verimli kullanıp daha tasarruflu ısıtma sağlıyor. fanlı ısıtıcılar ve radyatör tipi ısıtıcılar havanın moleküllerini yakarak ısıtma sağlıyor ama ilk başlda 100 tl üzeri bir yatırım ile alıyorsunuz yağlı radyatörü ve içeriyi yaklaşık 10 15 dakika daha geç ısıtmaya başlıyor ama uzun vadede daha kalıcı daha tasarruflu ısınmış oluyorsunuz. o kadar uzun soluklu bir cihaz düşünmüyorsanız fanlı ısıtıcılar bağlanan paraya göre paranızı genede çöpe atmıyor. 25m2 odada 24 saat hiç kapatmadan içeriyi 20 derecede tutacak şekilde açık bıraktım tabi güneşin çok çıktığı aralar mecbur kapatıyorum yoksa gene çalışıyor arada. ama genelde hep açık faturamda 50 tl civarında bir fark oldu. şuan intherm piyasada yok. ahım şahım bişi değil Premium marka ile aynı cihaz. 40 liralara var şuan kesinlikle 60 tl civarına bir yatırım ile delonghi 1030 öneririm. yada Koçtaşlarda şuan zibil gibi en yakın koçtaşda blysis mi ne markanın 19 tl ye cihazı var. onuda alabilirsiniz web de stoğu yok. ama ben termostat kalitesinden dolayı delonghi tercih ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.