Şimdi Ara

KUMTEL LX-2831 Delux Buharlı Quartz Isıtıcı 32 TL ( Kargo Ücretsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: smclk89

uzun soluklu devamlı bir odayı elektrik ile ısıtıcaksanız arkadaşın dediği gibi yağlı radyatör enerjiyi daha kalıcı ve verimli kullanıp daha tasarruflu ısıtma sağlıyor. fanlı ısıtıcılar ve radyatör tipi ısıtıcılar havanın moleküllerini yakarak ısıtma sağlıyor ama ilk başlda 100 tl üzeri bir yatırım ile alıyorsunuz yağlı radyatörü ve içeriyi yaklaşık 10 15 dakika daha geç ısıtmaya başlıyor ama uzun vadede daha kalıcı daha tasarruflu ısınmış oluyorsunuz. o kadar uzun soluklu bir cihaz düşünmüyorsanız fanlı ısıtıcılar bağlanan paraya göre paranızı genede çöpe atmıyor. 25m2 odada 24 saat hiç kapatmadan içeriyi 20 derecede tutacak şekilde açık bıraktım tabi güneşin çok çıktığı aralar mecbur kapatıyorum yoksa gene çalışıyor arada. ama genelde hep açık faturamda 50 tl civarında bir fark oldu. şuan intherm piyasada yok. ahım şahım bişi değil Premium marka ile aynı cihaz. 40 liralara var şuan kesinlikle 60 tl civarına bir yatırım ile delonghi 1030 öneririm. yada Koçtaşlarda şuan zibil gibi en yakın koçtaşda blysis mi ne markanın 19 tl ye cihazı var. onuda alabilirsiniz web de stoğu yok. ama ben termostat kalitesinden dolayı delonghi tercih ederim.

Ben siz kipadan 50 ytlye aldim gayette iyi isitiyor tabiki 15 metrekarelik odayi isitir,peki bu isiticinin minimumda saati 45 kurus oldugu dogrumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaş yukarda bahsetmiş gerçekden elektrik fiyatları ülkede çok değişken minimum da değil maksimum yani 2000w ile çalıştığında saatde ortalama 50 krş yaktığı doğdur. bu cihazlar 1000w ayarda zaten calısdırılmaz öylesine koymuşlar bildiğin soğuk üflüyor ve termostat devreden hiç çıkmıyor 2000w de calısdırmak zorundayız diyebilirim. yakıtıda doğrudur. şöyle söliym. 2000w de iken yaklaşık 20 25 dakikada 1 dakikalığına devreye giriyor tabi bu dışardaki soğuk artarsa 10 15 dakkada bir devreye giriyor yani yaklaşık günde 100 120 atış anca yapıyordur. kendi kafamdan yaptığım hesapla 50 60 kuruş saati doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

arkadaş yukarda bahsetmiş gerçekden elektrik fiyatları ülkede çok değişken minimum da değil maksimum yani 2000w ile çalıştığında saatde ortalama 50 krş yaktığı doğdur. bu cihazlar 1000w ayarda zaten calısdırılmaz öylesine koymuşlar bildiğin soğuk üflüyor ve termostat devreden hiç çıkmıyor 2000w de calısdırmak zorundayız diyebilirim. yakıtıda doğrudur. şöyle söliym. 2000w de iken yaklaşık 20 25 dakikada 1 dakikalığına devreye giriyor tabi bu dışardaki soğuk artarsa 10 15 dakkada bir devreye giriyor yani yaklaşık günde 100 120 atış anca yapıyordur. kendi kafamdan yaptığım hesapla 50 60 kuruş saati doğrudur.

1 saat devamli yandi hic attigiattigini gormedim onunicin dedim ne atmasi anlamadimda bildigimiz isitici sondufudemi oluyor
  • 3 kış ardı ardına Kumtel ısıtıcı aldım ve hepside 3-4 ayda bozuldu... Hep acaba sorun bizdemi diye düşündüm ama nafile. Kesinlikle Kumtel ve Luxell (ikiside aynı firmanın markası) beş para etmez ürünler benden söylemesi...

Bu sene Raks aldım bakalım o ne kadar dayanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.