< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinvurgun -- 29 Ocak 2022; 13:35:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinvurgun -- 29 Ocak 2022; 13:35:3 > |
İyi oldu el atmaları, sırf biyometrik fotoğraf zorunlu hale geldi diye aralarında sözleşmiş gibi "4 tane biyometrik fotoğrafa 20 TL" isteyen fotoğrafçılar da bizi bitirmişti.
|
Ben aradım kampanya hatalıymış yanlışlıkla koyulmuş o kutular oraya bu gece kaldıracaklarmış bütün kutuları. Fotoğraf bastıranların fotoğrafları da geri alınacakmış.
|
12 adet biyometrik 3,47₺ ödedim mirgosta
|
Ve şimdi gelirler masraflarından şundan bundan bahsederler. Yaptıkları hiç bir işe fatura kesmeyip vergiden kaçırdıkları gibi bir de üste çıkmaya çalışırlar (Bu söylediklerimin dışında olan esnafları tenzih ediyorum. Ancak bu iş yine de onların bir kağıt parçası için 20 TL istemelerine değmez. )
|
Destroyer1907 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Hocam allahtan deep purple ve 256 gb. Olmasaydı yoksa nasıl çekerdiniz
|
Biyometrik basmak için mediamarkt aramaya son migros bu işi çözdü artık.
|
Son 6 ay içinde diyor hadi bi sene olsun 2 olsun 3 olsun 13 senede hiç mi değişmediniz 😁
|
Bizimde amacımız bu zaten, 4 adet fotoya 25tl vermek yerine kendi becerimizle çok daha uyguna getirmiş oluyoruz. İşte sicak firsatlar farkı. 😊
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destroyer1907 -- 11 Aralık 2019; 19:16:0 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 11 Aralık 2019; 22:42:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinvurgun -- 11 Aralık 2019; 20:49:47 > |
|
|