Şimdi Ara

Migros fotoğraf baskı uygun fiyata (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
176
Favori
106.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen gün 8 biyometrik çıkardım fotoğrafçıdan 25 TL ye. Kendini kötü hissettim şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adana hudutlarında var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 tane için yine iyi fiyat. Üzülmeyin bence

• Elimde biyometrik foto, usb içinde fotoğrafçıya götürdüm. 2adet lazımdı. 4 tanesini 20 TLye çıkartırım diyor. Yenisini çeksem de 20 tl diyor. Hazırlamışım sadece fotoğraf kağıdına çıktı alacak. Dijital fotoğraf çıktısı hadi olsun 2-3 TL. Ben vereyim 5TL. Hadi olmadı 10TL olsun. 1TL lik fotodan 20TL isterse daha çok dükkan açar kapatırlar.

Migros el attı 4 fotoyu 1 TL ye çıkacak şimdi. Ben 2 fotoya 5 TLye razıydım. Hatta 10 dese verecektim belki.

Biri diğerinin 20 katı fiyat olunca kusura bakmasınlar fotoğrafçı efendiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

Elimde biyometrik foto, usb içinde fotoğrafçıya götürdüm. 2adet lazımdı. 4 tanesini 20 TLye çıkartırım diyor. Yenisini çeksem de 20 tl diyor. Hazırlamışım sadece fotoğraf kağıdına çıktı alacak. Dijital fotoğraf çıktısı hadi olsun 2-3 TL. Ben vereyim 5TL. Hadi olmadı 10TL olsun. 1TL lik fotodan 20TL isterse daha çok dükkan açar kapatırlar.

Migros el attı 4 fotoyu 1 TL ye çıkacak şimdi. Ben 2 fotoya 5 TLye razıydım. Hatta 10 dese verecektim belki.

Biri diğerinin 20 katı fiyat olunca kusura bakmasınlar fotoğrafçı efendiler.
    Elinizdeki fotoyu ilk mesajda açıklamalarıyla belirttigim şekilde hazır hale getirip çıktı alabilirsiniz.

https://www.idphoto4you.com/

• Beylikduzunde hangi migrosta var?

• İstanbul avrupa yakası hangilerinde var acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 13 Aralık 2019; 15:48:50 >
  • arka plan beyazlatma için png olarak kayıt ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gothamcity

İyi oldu el atmaları, sırf biyometrik fotoğraf zorunlu hale geldi diye aralarında sözleşmiş gibi "4 tane biyometrik fotoğrafa 20 TL" isteyen fotoğrafçılar da bizi bitirmişti.

Alıntıları Göster
    Aralarında sözleşmiş gibi değil direk aralarında anlaşıp fiyat belirliyorlar ve en büyük söz hakkı da aralarında en çok ciroyu yapanın oluyor. Evet aralarında anlaşarak fiyat veriyorlar. Kağıdın ve mürekkebin kaçı kaç kuruşta 4 tane fotoğrafa 20 lira istiyorlar ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANAVGAT00

arka plan beyazlatma için png olarak kayıt ediyor
    Png to jpeg yapan bir sürü uygulama var onlarla bu işi kolayca yapabilirsiniz

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Koçtaşin yanındaki migros avm de.

• KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Ve şimdi gelirler masraflarından şundan bundan bahsederler. Yaptıkları hiç bir işe fatura kesmeyip vergiden kaçırdıkları gibi bir de üste çıkmaya çalışırlar (Bu söylediklerimin dışında olan esnafları tenzih ediyorum. Ancak bu iş yine de onların bir kağıt parçası için 20 TL istemelerine değmez. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer1907

Son 6 ay içinde diyor hadi bi sene olsun 2 olsun 3 olsun 13 senede hiç mi değişmediniz 😁
    mikrop nedeniyle 10 sene obez idim
    doktur diyabet olmak üzeresin dedi
    obez olmama neden olan ve benim yavaşça öldürdüğünü farkettiğim mikrobu hayatımdan çıkardım
    30 kilo verdim ve 13 sene önceki halime döndüm

• Photoshop ile yapacaksanız yapın da böyle webe upload edip yapmak sakat. O fotoğraf yarın öbür gün bi sahte pasaporta kimliğe vs konu olursa diyecek lafınız olmaz. Gizlilipe dikkat edin.

• davidddd kullanıcısına yanıt
    Ozalitciye git kagit turunu soyle basip versinler. A4 cikti ve kagit parasi alirlar sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belli bir süresi var mı yoksa sürekli kalacak mı Migroslarda ?
  • İstanbul Anadolu Yakasında hangi Migros'da var?
  • Adana da gören/duyan var mı?

• .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.