Excel'de formül yardımı
aşağıdaki tabloda kişi başına düşen geliri formül ile hesaplama yapabilmem için hangi formülleri kullanmam gerekiyor. Konu ile alakalı desteklerinizi bekliyorum sevgili forumdaşlar.
1, 2, 3, 4, 5 yazan satırların altındaki rakamlar o hanede çalışan kişi sayılarını ve aldıkları ücretleri ifade etmektedir. Hanede 10 kişi olup 3 çalışan veya tek çalışanda olabilir. Tablodaki rakamlar tamamen örnek amaçlı yazılmıştır.
Vakıfbank Cepte Kazan yenilenmiş
Cepte kazan yenilenmiş ve bankomat kart kampanyalarına katılım için artık SMS atmak gerekmiyor. Uygulama üzerinden katılım sağlanabiliyor. Tabi kısa kodlu kampanyalar bitti ama yine de işe yarayabilir 🙂
Edit: Konuyu aradım ama bulamadım açıldıysa silinebilir.
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce araçtan telefonumu çaldılar. Aracı gören esnafın kamera kayıtlarından o günkü kayıtları avi formatında alabildik ancak pc.de windpws media player, vlc player, km player ile açtığımızda ne ses ne görüntü siyah bir ekran var ve zaman sayacı da ilerleme sağlıyor. Video formatı çevirerek denemeye çalıştığımızda da hata alıyoruz. Video'nun bilgileri şu şekilde konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Windows 10'da yaşadığım sıkıntı!
Arkadaşlar merhaba kamuda çalışıyorum ve 2 haftadır kullandığım PC.de attığım ekran görüntüsündeki gibi bir hata alıyorum. Windows 10 yüklü ve bilgi işlem ile görüştüğümde bakanlığın bunlara engel koyduğunu söyleyip geçiştiriyorlar. Ancak kurumdaki diğer pc.lerde böyle bir sıkıntı yok ve kullandığım PC.de gözle görülür bir yavaşlama da söz konusu oldu. Ünlem işareti olan uygulamaya tıkladığında mağazaya yönlendiriyor. Mağaza ise açılmıyor maalesef. Bu durumla alakalı bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olursa sevinirim. En azından işe yaramaz BT kısmına anlatırım da halletmeye çalışırlar.
Sistem yardımı
|
|
Tüketici Hakem Heyeti kararı ile iade işlemi hk.
|
|
Navitech TDC-4080 Hk. Bilgi!
Ford Teyp Kodu
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.419
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 32.865 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 485 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar