Bildirim
Navitech TDC-4080 Hk. Bilgi!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bende siparişini yeni verdim .. bence güzel bir ürün hiç şikayet yok araştırdım biraz ama elime geçince seni bilgilendiririm -
quote:
Orijinalden alıntı: kingsword1907
hocam bende siparişini yeni verdim .. bence güzel bir ürün hiç şikayet yok araştırdım biraz ama elime geçince seni bilgilendiririm
Teşekkürler 2 aydır kullanıyorum hocam gayette güzel iyi ki almışım diyebilirim size de şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle h.olsu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 3 Ekim 2013; 13:19:49 > -
çok sağolun hocam ... sizede hayırlı olması dileği ile kazasız belasızquote:
Orijinalden alıntı: mf.kayaquote:
hocam bende siparişini yeni verdim .. bence güzel bir ürün hiç şikayet yok araştırdım biraz ama elime geçince seni bilgilendiririm
Teşekkürler 2 aydır kullanıyorum hocam gayette güzel iyi ki almışım diyebilirim size de şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle h.olsu
Alıntıları Göster
-
Klasörden klasöre geçmeyi bir türlü beceremedim bu teypte. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır?quote:
çok sağolun hocam ... sizede hayırlı olması dileği ile kazasız belasız
Alıntıları Göster -
aracın direksiyon kumandasını bu teyp ile kullanabilirmiyim acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Makethemsuffer.
Klasörden klasöre geçmeyi bir türlü beceremedim bu teypte. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Alıntıları Göster
arac megane 2. -
ben kullanamıyorum hocam ama servisi arayıp bi sormak lazım aslında kendim de aramadim ya hoş -
kullanma kılavuzunu okuduğum da böyle bir konu hakkında açıklama vardı ama kendim hiç denemedim kılavuzu kurcalamakta fayda varquote:
Orijinalden alıntı: kopele1984
aracın direksiyon kumandasını bu teyp ile kullanabilirmiyim acaba?
arac megane 2.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 21 Ekim 2013; 23:11:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Makethemsuffer.
Klasörden klasöre geçmeyi bir türlü beceremedim bu teypte. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
ben de aynı dertten muzdaribim : (
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartabur -- 24 Haziran 2014; 0:45:10 > -
-10 ve +10 tuşlarına uzun basın :) -
+10 ve -10 şarkı ileri ve gerisine gidiyor klasör değişme değil diye biliyorum hocam o -
quote:
Orijinalden alıntı: mf.kaya
+10 ve -10 şarkı ileri ve gerisine gidiyor klasör değişme değil diye biliyorum hocam o
Dikkat edersen uzun bas dedim hocam. Uzun basarsan klasör değiştiriyor -
İnşallah dediginiz gibidir deneyeceğim -
Arkadaşlar ses açıp kısarken gelen bip bip bip sesi kapanıyor mu?quote:
İnşallah dediginiz gibidir deneyeceğim -
bilgim yok ama bilen arkadaşlar varsa paylaşabilir güzel de olur. -
quote:
bilgim yok ama bilen arkadaşlar varsa paylaşabilir güzel de olur.
çok gıcık bir ses. umarım çözümü vardı. içini söküp ses gelen yeri sökmeye de razıyım :) -
benim o kadar dikkatimi çekmiyordu hocam ta ki siz buraya yazana kadar :) her ne kadar sizde ki kadar sinir olmuş durumu olmasa da yine de katlanıyorum :D -
bende ugraştım bu sesi kesemedim
Kontagı her kapattığımda radyo kanalları gidiyor anlamadım gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: ercan9145
Kontagı her kapattığımda radyo kanalları gidiyor anlamadım gitti
Çünkü teybi kontağa bağlamamışlar. Sen anahtrı çıkarınca elektrik hepten kesiliyor.
Aynısı benim de başıma geldi. Yapman gerekn şu. Teybi sök sarı ve kırmızı kabloları kes ve sarıyı kırmızıya, kırmızıyı da sarıya bağla düzelcek. -
dediğiniz gibi yaptım sorun düzeldi Allah razı olsun çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak cevaplarsanız sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: portativequote:
Orijinalden alıntı: ercan9145
Kontagı her kapattığımda radyo kanalları gidiyor anlamadım gitti
Çünkü teybi kontağa bağlamamışlar. Sen anahtrı çıkarınca elektrik hepten kesiliyor.
Aynısı benim de başıma geldi. Yapman gerekn şu. Teybi sök sarı ve kırmızı kabloları kes ve sarıyı kırmızıya, kırmızıyı da sarıya bağla düzelcek.
Alıntıları Göster
ses açtıgımda cik cik sesine de bir çözüm varmıdır acaba tşk.
Benzer içerikler
- 13 cm kapı hoparlörü tavsiyesi
- ses sistemi parazit giderme
- 10 cm hoparlör tavsiyesi
- 13 cm hoparlör tavsiyesi
- corsa d hoparlör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X