|
Migros fotoğraf baskı uygun fiyata (21. sayfa)
-
-
Şuan istanbulda yenibosna koçtaş , beylikdüzü aktif mi fişat ne kadar , fotoları hazırladıktan sonra nereye atmak lazım çıkartırken -
aktif.
usb belleke at 7₺ kasaya öde fotonu al.
biyometrik cıkardım 2 hafta önce taş gibi. -
Saolun hocam flasha atsak takınça görüyor mu -
evet -
Biyometrik nasıl yaptınız hocam. Ben de düşünüyorum da kabul etmezler diye çekiniyorum. Randevu da boşa gider bu sefer.
-
hocam telefonla cektim normal kamera cihazlarından 10kat daha guzel geldi ama tabi biraz üzerinde ufak tefek ek ayarlarda yaptım.
arka planda,yüzünde gölge olmasın.
evde herhangi bir yerde kapıda durarak cekebilirsiniz.
sonra canva uygulaması kullanıyorsanız o fotoğrafın boyutunu ve arka planını tamamen beyaz yapıyorsunuz. olay bitiyor.
-
Yeşil müracaatında erkek sucukların saçların alınlarını kapatıyor diye memur fotoğrafları kabul etmedi.
Derhal İl Nüfus Müdürlüğü önüdeki fotoğrafçıya gittim durumu anlattım.
Fotoğrafçı sucuklara toka takıp fotoğraflarını çekti ve 4 adet biyometikrik fotoğrafa 300 TL aldı.
Ardından yeniden İl Nüfus Müdürlüğü' ne gittik ve beni bekleyen memura fotoğrafları ibraz ettim.
Ama sonra kontrolde memur benim geçerli adresimi değil de sistemde görülen adresimi pasaport teslim adresi olarak belirleyince bunu düzeltmesini rica ettim.
Memur "En baştan başlayacağız o halde" deyip formalitelere yeniden başladı.
Büyük bir sabırla 4 kişinin yeşil pasaport başvurularını doğru adresi yazarak tamamladı.
2 gün sonra pasaportlar bildirdiğim adresime sorunsuz bir şekilde teslim edildi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 19 Kasım 2024; 11:42:27 > -
Tokalı sucuk...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X