en son 5m Migros avm'de yapmıştım. |
Migros fotoğraf baskı uygun fiyata (20. sayfa)
-
-
Koçtaş migrosta 7 liraya baskı aldım 10x15 -
hangi koçtaş migros ? -
birçok ufak ora olçekli ilde migroslarda makineler kaldırıldı fotoğrafçılar baskı yaptı sanırım
-
istanbul/yenibosna
-
hayır, devamlı arıza veren, bakım isteyen makineler bunlar, uğraşmak istemiyorlar, çünkü kar da yok.
ama çözüm yine de var bizler için, matbaacılar tabelacılar falan basıyor, fotocu kazığı yemek istemeyenler için ideal. -
teşekkürler.
Onları migros işletmiyormuş ozel firmaymış dediğiniz gibi hep arıza veriyordu çalışanlarda anlamıyordu
-
Arkadaslar uygun fiyata biometrik ve normal foto bastirabilecegim yer veya site varmi bildiginiz -
2 tane 10 yıllık pasaporta 17250 verince biyometrikle de uğraşmadım artık fotoğrafçıya da 500 verdim 2 biyometrik için
-
Ankara hangi migrosta var acaba foto baskı alabileceğimiz denk gelen oldu mu -
İlk çıktığı zaman ucuzdu ama artık mahalle fotoğrafçılarından pek farkı kalmadı. Bizim buradaki makine hala duruyor ama çok hırpalıyorlar. Danışmanın oraya sakladılar resmen. Dikkat etmeyen göremez.
-
Ankamall de vardı ama hala duruyor mu bilmiyorum -
ben arıza icin bildirimde bulunmsutum bu magazalarda oldugunu soylemıstı
jetfoto taaurusta da vardı orda kı en son calısıyordu
Ankamall dekı uzun suredır arızalı ıdı son durum nedır bilemiyorum.
Ankara ilimizdeki Migros da jetfoto sistemlerin bulunduğu mağazalar:
5M ANKARA ANKAMALL
5M ERYAMAN ANKARA
5M ANTARES AVM ANKARA
GÖKSUPARK MMM MİGROS
ATLANTİS AVM ANKARA MMM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhd82 -- 9 Ekim 2024; 13:58:45 > -
Teşekkürler hocam eline sağlık -
Manisa 5m migros da kapalı cihaz, çalışmıyor -
Migros Cevahir aktif çalışıyor. 10x15 olan 7 Lira -
1 adet fotoğraf mı 7₺ hocam -
10x15 boyutunda fotograf adet fiyatı boyle 4 adet biometrık 8 adet vesıkalık sıgar.
-
4 adet bende yeni cektim migrostan 7₺ :) -
İstanbulda şuan hangi migroslarda aktif bu cihazlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X