Teşekkürler 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros fotoğraf baskı uygun fiyata (22. sayfa)

-
-
merhabalar, levent, beşiktaş, üsküdar, kadıköy gibi merkezi yerlere yakın migroslarda mevcut mu bu hizmet?
-
Dostlar migrosla falan uğraşmayın. Yok makine arızalı vs vs. Ozalitciler fotoğraf kağıdı aynı şekilde basıyorlar. Hiç bir farkı yok. Bugün itibariyle 15 liraya 10*15 lik foto kağıdına bastırdım biyometrikleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nerede hangi ozalitcide bastırdınız?
-
Ankara mamak ata ozalit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
UZUN YAZININ ÖZETİ
Aşağıda buralarda nasıl işlem yaparsınız
Bazı öneriler
Çözüm yolları
Kullandığım programlar
Mıgros Jet Foto olan yerlerın lısteısnı paylasıyorum
Programları sırasıyla buradan paylasıyorum cunku bır konunun ıcınde degıl kaybolmayın
Photoroom arka planı sılme(ben resımdekı yıpranmıslıgı duzelttım. Üzerinde hani market fişleri olur ya öyle çizgielr vardı)
Photoleap'la resmiiyileştirme
Snapedit'le filigran,reklam yazısı kaldırma
Takım elbiseli vesikalık oluşturma için şu siteler
remaker.ai/ai-headshot-generator
UZUN YAZI
Bir akrabama vesikalık çıkaracaktım işten istemişler daha önce sordum MMM Migros Maltepe Süreyya Paşa evet çıkarıyoruz dediler. Nasıl oluyor dedim arkadaşlar yardım ediyor deiler tamam çıkarıcna geleyim o zaman dedim
Dün gittim bozukmuş
Bir arkadaşım Migros'ta çalışıyor Ataşehir'e de var demişti Genel Müdürlüğün orada varmış
Danışmaya soruyorum üsten üsten konuşmuyor ama sanki o müşteri ben Migros çalışanıyım gibi yanıtlar
Bilmiyorum,büyük çıkarıyor,ödeme yapıyorum nakit yok kredi kartı verir misiniz diyor
Bir bakar mısınız belki boyutlandırma vardır dedim. Bilmiyorum mu yok mu ne dedi.
Bende karıştırdım buldum. En iyi qr kodla bağlanıp atmak resimleri
Eğer ekran boş olursa bekleyin sıfırlıyor.
Bazen atmıyor tekrar bağlanın qr kodla
Benim cihazım Type c donan makine de solda type c var ötekisinde sağdakinde yok sonra sıfırladı soldaki ona taktım şarj ediyor =D
Sağdakıne kablo sectım kablonuzu takın diyor =D
Boyutlara baktım vesikalık yoktu
Bende 10x25 dikeydı heralde boyut kolaj sectım. 50 Tane resım secın dedı bende yoktu Whatsapp'dan kendıme attım 50 kere kaydettım sonra sectım =D
50 Tane yan yana cıkardı.
Şehadet parmagımın 3'te 1'i kadar. Tek tek kesecegız =D
Bence iş görür kabul etmemezlık etmezler heralde
Resim berbattı, çok yıpranmış. Kirtasiye de tarattım sonra Photoroom da arka planı temızleme ozellıgyle temızledım sıldı cızıklerı
sonra
Photoleap'la resmi iyileştirdim
Elle kesmek zor oluyorsa ya da kağıt kesiyorsanız çok Temu'dan Hassas kağıt kesici aratın 168 tl civarına denk gelıyor. Resime verecegınız fıyata bunu alırısnız =D
Daha önce bir tanıdıgıma vesikalık lazımdı. Akıllı cep telefonumla cektım. remaker.ai/ai-headshot-generator adresınde takım elbıse giydirdim. https://www.cutout.pro önermişti biri deneyebilirsiniz
Resim üzerinde çıkan fligranı da snpaedit e kaldrıaıblırısnız
Bu arada o 50 tane vesikalığa 14 tl civarı birşey verdım. İş için isterlerse bence kabul ederler
Uzattın demeyin lütfen A'dan Z'ye anlatmak istedim. Her türlü olasılığı göz önünde bulundurarak
Son olarak
Migros müşteri hizmetlerine ulaşmadım
İnstagram kapalı
Migros.com.tr de iletişim yok
Migroskurumsal mı ne ınterenet sayfaları var. Orada şikayet falan formları var ama atılmıyor. Her bilgi eksıksız gırdıgıınz halde hata verıyor
Aklıma diğer sosyal medyaları geldi. Bende hepsine yardırdım hangısnden donerlerse.
Facebook ve Twitter'dan ulaşabiliyorsunuz
Yapay zekada da iletişim adresini buldum sonra benı aradılar aktifmiş yanı dogruymys o e.posta iletisim@migros.com.tr buradan da ulaşabilirsiniz
Daha önce müşteri hizmetlerini aradım. Bilgi vermedi bilmiyorum dedi. Bunu da yazdım Yetkili beni aradıgında bunu dedım. Destek personeli ya da yenı calısan. O zamanda Bayram yogunlugu mu ne var gıbı bırsey dedı. Gereklı uyarıları yaptık dedı.
Herkes nerede var diye soruyor
Listeyi yetkiliden aldım yazıyorum
Adları Googla da düzenleyerek bakabılırsınız
Markete gitmeden önce arayın, benimde aklıma gelmişti ama uğraşmazlar deidm. Yetkili arayın girmeden eğer bozuksa boşuna gıtmeyın dedı
Bunun içinde
Money.com.tr gidin
Sayfanın en altında sarı bır bolme var
Money noktaları yazıyor oradan ulaşabliyormussunuz ıletısım bılgılerıne
Migros jet foto
Merter 3m
Bahcesehır 3m
5m Beylıkduzu Esenyurt
Ekınoba 2m Mıgros
Ataşehir 3m
Cevahir 3m
5m Silivri
Atakent Halkalı 3m
Acrlost 2m
Yenıbosna İstanbul 3m
Trump tower 2m
Vialand Avm 3m
5m Mall of
5m Meydanistanbul Umranıye
3m Migros Maltepe Süreyya Paşa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 6 Mart 2025; 15:20:15 >
-
Liste eski ve güncellemek, 1 sene boyunca bir tane insan evladının aklına dahi gelmemiş: misal meydan avm'deki 5m, 1 sene önce 2m mirgos oldu ve foto baskı makinesini kaldırmışlar...ama listede hala 5m görünüyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Mart 2025; 21:30:40 > -
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Migros.com.tr de yok iletişim e.postası. Kurumsalmigros mu ne orada vardı da gitmiyor, eksiksiz doldurduğunuz halde formu. Formda bilgiler eksik diyor. Twitter'dan gitmişti belki Facebook'dan da gider mesaj
Çoğunlukla 3M olanlarda oluyor diyorlar ama ben Maltepe de 2 tane 3M gezdım yoktu 5M de kesın vardır heralde
Ben şikayet edince bir yetkili aradı düzeltti olayı. O mağazanın müdür yardımcısı da şahsen konustu. Mağaza gelırsem yardımcı olacagını dedi. İlla şikayet etmemız lazım ıslerını duzgun yapmaları ıcın heralde LCWaikiki de çalıstım ben. Herkese yardım etmeye calısıyordum edebildiğim kadrıyla elbette bende insanım yardımcı olamadıgım zamanlar olmustur mesela yogun oldugu zaman AVM'nın ıcındeydı cunku cok yogun oluyordu. Bir musterı o calısan ılgılenmedı sız baktınız tesekkur ederım demıstı =D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X