Şimdi Ara

Migros fotoğraf baskı uygun fiyata (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
179
Favori
112.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, levent, beşiktaş, üsküdar, kadıköy gibi merkezi yerlere yakın migroslarda mevcut mu bu hizmet?

• Dostlar migrosla falan uğraşmayın. Yok makine arızalı vs vs. Ozalitciler fotoğraf kağıdı aynı şekilde basıyorlar. Hiç bir farkı yok. Bugün itibariyle 15 liraya 10*15 lik foto kağıdına bastırdım biyometrikleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arap faik kullanıcısına yanıt

nerede hangi ozalitcide bastırdınız?

• seas79 kullanıcısına yanıt
    Ankara mamak ata ozalit

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UZUN YAZININ ÖZETİ

Aşağıda buralarda nasıl işlem yaparsınız

Bazı öneriler

Çözüm yolları

Kullandığım programlar

Mıgros Jet Foto olan yerlerın lısteısnı paylasıyorum

Programları sırasıyla buradan paylasıyorum cunku bır konunun ıcınde degıl kaybolmayın

Photoroom arka planı sılme(ben resımdekı yıpranmıslıgı duzelttım. Üzerinde hani market fişleri olur ya öyle çizgielr vardı)

Photoleap'la resmiiyileştirme

Snapedit'le filigran,reklam yazısı kaldırma

Takım elbiseli vesikalık oluşturma için şu siteler

remaker.ai/ai-headshot-generator

https://www.cutout.pro

UZUN YAZI

Bir akrabama vesikalık çıkaracaktım işten istemişler daha önce sordum MMM Migros Maltepe Süreyya Paşa evet çıkarıyoruz dediler. Nasıl oluyor dedim arkadaşlar yardım ediyor deiler tamam çıkarıcna geleyim o zaman dedim

Dün gittim bozukmuş

Bir arkadaşım Migros'ta çalışıyor Ataşehir'e de var demişti Genel Müdürlüğün orada varmış

Danışmaya soruyorum üsten üsten konuşmuyor ama sanki o müşteri ben Migros çalışanıyım gibi yanıtlar

Bilmiyorum,büyük çıkarıyor,ödeme yapıyorum nakit yok kredi kartı verir misiniz diyor

Bir bakar mısınız belki boyutlandırma vardır dedim. Bilmiyorum mu yok mu ne dedi.

Bende karıştırdım buldum. En iyi qr kodla bağlanıp atmak resimleri

Eğer ekran boş olursa bekleyin sıfırlıyor.

Bazen atmıyor tekrar bağlanın qr kodla

Benim cihazım Type c donan makine de solda type c var ötekisinde sağdakinde yok sonra sıfırladı soldaki ona taktım şarj ediyor =D

Sağdakıne kablo sectım kablonuzu takın diyor =D

Boyutlara baktım vesikalık yoktu

Bende 10x25 dikeydı heralde boyut kolaj sectım. 50 Tane resım secın dedı bende yoktu Whatsapp'dan kendıme attım 50 kere kaydettım sonra sectım =D

50 Tane yan yana cıkardı.

Şehadet parmagımın 3'te 1'i kadar. Tek tek kesecegız =D

Bence iş görür kabul etmemezlık etmezler heralde

Resim berbattı, çok yıpranmış. Kirtasiye de tarattım sonra Photoroom da arka planı temızleme ozellıgyle temızledım sıldı cızıklerı

sonra

Photoleap'la resmi iyileştirdim

Elle kesmek zor oluyorsa ya da kağıt kesiyorsanız çok Temu'dan Hassas kağıt kesici aratın 168 tl civarına denk gelıyor. Resime verecegınız fıyata bunu alırısnız =D

Daha önce bir tanıdıgıma vesikalık lazımdı. Akıllı cep telefonumla cektım. remaker.ai/ai-headshot-generator adresınde takım elbıse giydirdim. https://www.cutout.pro önermişti biri deneyebilirsiniz

Resim üzerinde çıkan fligranı da snpaedit e kaldrıaıblırısnız

Bu arada o 50 tane vesikalığa 14 tl civarı birşey verdım. İş için isterlerse bence kabul ederler

Uzattın demeyin lütfen A'dan Z'ye anlatmak istedim. Her türlü olasılığı göz önünde bulundurarak

Son olarak

Migros müşteri hizmetlerine ulaşmadım

İnstagram kapalı

Migros.com.tr de iletişim yok

Migroskurumsal mı ne ınterenet sayfaları var. Orada şikayet falan formları var ama atılmıyor. Her bilgi eksıksız gırdıgıınz halde hata verıyor

Aklıma diğer sosyal medyaları geldi. Bende hepsine yardırdım hangısnden donerlerse.

Facebook ve Twitter'dan ulaşabiliyorsunuz

Yapay zekada da iletişim adresini buldum sonra benı aradılar aktifmiş yanı dogruymys o e.posta iletisim@migros.com.tr buradan da ulaşabilirsiniz

Daha önce müşteri hizmetlerini aradım. Bilgi vermedi bilmiyorum dedi. Bunu da yazdım Yetkili beni aradıgında bunu dedım. Destek personeli ya da yenı calısan. O zamanda Bayram yogunlugu mu ne var gıbı bırsey dedı. Gereklı uyarıları yaptık dedı.

Herkes nerede var diye soruyor

Listeyi yetkiliden aldım yazıyorum

Adları Googla da düzenleyerek bakabılırsınız

Markete gitmeden önce arayın, benimde aklıma gelmişti ama uğraşmazlar deidm. Yetkili arayın girmeden eğer bozuksa boşuna gıtmeyın dedı

Bunun içinde

Money.com.tr gidin

Sayfanın en altında sarı bır bolme var

Money noktaları yazıyor oradan ulaşabliyormussunuz ıletısım bılgılerıne

Migros jet foto

Merter 3m

Bahcesehır 3m

5m Beylıkduzu Esenyurt

Ekınoba 2m Mıgros

Ataşehir 3m

Cevahir 3m

5m Silivri

Atakent Halkalı 3m

Acrlost 2m

Yenıbosna İstanbul 3m

Trump tower 2m

Vialand Avm 3m

5m Mall of

5m Meydanistanbul Umranıye

3m Migros Maltepe Süreyya Paşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 6 Mart 2025; 15:20:15 >

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Liste eski ve güncellemek, 1 sene boyunca bir tane insan evladının aklına dahi gelmemiş: misal meydan avm'deki 5m, 1 sene önce 2m mirgos oldu ve foto baskı makinesini kaldırmışlar...ama listede hala 5m görünüyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Mart 2025; 21:30:40 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Migros.com.tr de yok iletişim e.postası. Kurumsalmigros mu ne orada vardı da gitmiyor, eksiksiz doldurduğunuz halde formu. Formda bilgiler eksik diyor. Twitter'dan gitmişti belki Facebook'dan da gider mesaj

Çoğunlukla 3M olanlarda oluyor diyorlar ama ben Maltepe de 2 tane 3M gezdım yoktu 5M de kesın vardır heralde

Ben şikayet edince bir yetkili aradı düzeltti olayı. O mağazanın müdür yardımcısı da şahsen konustu. Mağaza gelırsem yardımcı olacagını dedi. İlla şikayet etmemız lazım ıslerını duzgun yapmaları ıcın heralde LCWaikiki de çalıstım ben. Herkese yardım etmeye calısıyordum edebildiğim kadrıyla elbette bende insanım yardımcı olamadıgım zamanlar olmustur mesela yogun oldugu zaman AVM'nın ıcındeydı cunku cok yogun oluyordu. Bir musterı o calısan ılgılenmedı sız baktınız tesekkur ederım demıstı =D

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.