E-sim datasını kullanarak Wowifi araması nasıl yapılır?
Merhaba,
Yurtdışına çıkmadan önce e-sim paketi alacağım. Büyük ihtimalle airalo olacak bu. Ayrıca önerisi olan varsa memnun da olurum.
Iphone 13, Türk Telekom operatörü kullanıyorum. Telefonu yani Türk Telekom operatörünü yurtdışı kullanımına kapatıp, wifi aramasına ilişkin ayarı aktifleştirip, E sim’in datasını kullanarak yurtdışındayken gelen aramaları ve mesajları almak istiyorum.
Bu mümkün sanırım ama iphone’da bu ayarı nasıl yapacağım? Nelere dikkat etmem lazım?
Merhaba dostlar,
Iphone kullanıyorum. Telefon fotoğrafları orjinal fabrika ayarı formatı olan heic 32 bit olarak çekiyor.
Telefondaki bu fotoğrafları pc'ye aktarırken jpeg olarak aktarırsam 24 bit olarak aktarmış oluyor ve aşağıdaki linkte bir örnek ekledim orada görüleceği üzere jpeg formatında olunca bariz bir kararma oluyor fotoda.
Fakat aynı işlem gündüz fotolarında jpeg daha iyi sonuç veriyor. heic'de bir patlama var gibi jpeg'e göre. Ancak akşam fotolarında iş tam tersi oluyor.
Sizin görüşünüz nedir? Sizce fotoları nasıl aktarmalıyım, jpeg mi yoksa orijinal formatı olan heic olarak mı? Siz nasıl aktarıyorsunuz?
|
Ankara EGO Kart Satılık silinebilir
|
Apartman yöneticisinin kafasına göre tadilat yapmasi
|
Bu soruna nasil bir cozum bulunabilir
|
|
Dolandırıldım mı? Garantili cihaz mı?
Ne zaman operatör değişikliği yapmam lazım LÜTFEN ACİL YARDIM
|
Referanslar:meteor_xxx,IORI |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 363
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 22.370 (Bu ay: 273)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware