Şimdi Ara

Siemens Kahve Makinalarında Dünya Kahve Gününe Özel İndirim(Gerçekten Piyasa Fiyatının Altında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens'de kahve makinalarında Dünya kahve gününe özel indirim var.
    Piyasa fiyatlarının modeline göre 1.500₺ -3.500 ₺ kadar altında satıyorlar,ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Ben TP501R09 aldım,diğer modellerle kıyaslamak isterseniz tam ürün scalasını da başlıkta ekledim.
    Siemens Kahve Makinalarında Dünya Kahve Gününe Özel İndirim(Gerçekten Piyasa Fiyatının Altında) Siemens Kahve Makinalarında Dünya Kahve Gününe Özel İndirim(Gerçekten Piyasa Fiyatının Altında) Siemens Kahve Makinalarında Dünya Kahve Gününe Özel İndirim(Gerçekten Piyasa Fiyatının Altında) Siemens Kahve Makinalarında Dünya Kahve Gününe Özel İndirim(Gerçekten Piyasa Fiyatının Altında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 1 Ekim 2022; 13:10:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hayırlısı olsun. ben anca hario değirmen alabildim :) ama kahve sevenler için çok pahalı olmadığını düşünüyorum. bunların değirmen performansları nasıl commandante ile yarışırmı ?

• acemix kullanıcısına yanıt
    Ben kahveden hiç anlamam,sanıyorum ki bunda yapılan kahvelerden de sadece americanoyu içiyorum,ofistekiler çok istedi onun için aldık.
    Bilen arkadaşlar aydınlatsınlar bizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En güzel kahve manuel değirmen + v60 ile oluyor
    Evet manuel , tuşa basıp yapmıyor , ama böyle hoşuma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon garantili philips almak daha mantıklı. ben 2 sene kadar Breville düşürdüm uyguna şimdi 20 bin olmuş

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

köpürtücüsü övüle övüle bitirilemeyen o philipslerde kronik buhar sızdırma olayı var

ayrıca kullanıcılar en az üç ayda bir gress yağı ile yağlanmalı yoksa bozuluyor yorumları yazmış

• Hocam tüm cihazların dezavantajları var. O fiyat bareminde alabileceğiniz en iyi cihaz. Üstelik seramik değirmeni var. Delonghilerin 25k lık makinelerinde bile metal değirmen. 7k ya alabildiğiniz makineden bahsediyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dt.Taha kullanıcısına yanıt

başka markanın klasik köpürtme çubuklu espressso makinesini yıllarca kullandım

temizlik dediğin teker şeklinde katı halde çıkarttığı kahve atıklarını çöpe atmaktan ibaretti

hiç yağladığımı hatırlamıyorum

• Carl_Sagan C kullanıcısına yanıt

Sayın hocam problem zaten suya sabuna dokunmadan kahve içmek. Çubuğuyla falan uğraşacaksam en mekanik en basit makineler de gayet iş görüyor ve senelerce kullanılabiliyor. Elma ile armutu karıştırmamak lazım.

• Teşekkürler. Linki göremedim. Nerede satılıyor?

Neredeyse 2 senedir kullanıyorum hiç gres falan sürmedim canavar gibi de çalışıyor.

• 3 hafta önce açılmış başlık. Testleri yaptık:

HANGİSİ: Siemens EQ.9 vs Philips EP4346 Sıcaklık Karşılaştırma
    https://www.youtube.com/watch?v=eHoHmoqjeAM&feature=youtu.be

• Evden çalıştigim icin heves edip Siemensin eski serilerinden bir makine aldım ikinci el. Aldigim kişi çok bilincliydi.
    Çekirdekten çekmesi, süt kopurtme olması oldukça güzel oldu. 3u1 içiyordum yapmasi kolay diye artık en doğalindan kahve içiyorum. Gerçekten güzel aletmis.
    Gress yağı alıp kahve sistemini gresledim. Oncesinde de 10dk sıcak suya tutmuştum sistemi. Bunu ayda 1 yapmak çok zor değil emin olun. Artık Starbucksa giderken termosa kahvemi koyup gidiyorum 30 lira cebimde kalıyor.
    Gün içinde de 2-3 sütlü kahve içiyorum. Evden çalışan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ama bunların sıfirlari çok pahalı ikinci el alsınlar. Bu makinelerinin ikinci el değeri %50-60 düşüyor çünkü.
    Manuel alacak varsa tavsiye etmem bu şekilde makine çok temiz oluyor içindeki hazneyi gün sonunda boşaltıp suya tutuyorsunuz tamamdır. Gramaj vs otomatik

• batkent B kullanıcısına yanıt

bu gres yağı makinelerde yenimi çıktı sadece philipste var zannederdim ama siemenste yıkama yağlama istermiş

5 yıl önce delonghi tam otomatik espresso makine kullanırdım hiç yağladığımı hatırlamıyorum

sadece bir yıl sonra yetkili servisten temizlik sıvısı almıştım

bu arada kahve atıklarını sıkıştırıp teker gibi haznesine biriktiriyordu sanırım diğer makineler bunu yapamıyor çünkü kullanıcılar hep kahve atığı kırıntılarından şikayetçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carl_Sagan -- 22 Ekim 2022; 19:5:39 >

Kendi kendini yıkayıp yağlayan, bu da yetmiomuş gibi bi de kahve atıklarını tekerlek şekline sokup makine sahabına heç iş bırakmayan, dört dörtlük kahve zevkinin doruklarına ulaştıran bu makineden ben de istiyom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Ekim 2022; 19:12:55 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

https://www.delonghi.com/en-meia/products/coffee/coffee-makers/bean-to-cup/caffe-venezia-esam-2200-ex1-0132212123

model bu

vatan mağazını gezerken yediyüz kırkdokuz liradan görünce düşünmeden satın almıştım ve ilk tam otomatik espresso deneyimimi yaşadım

unutulmaz zevkliydi

Sen ne deyyon. yediyüz kırkdokuz lira mı? sahabından sitesinde bile ikinci eli sekizbin ikiyüz elli türk lirası iken, bunun sıfırı kaç gayme, hayal dahi edemiom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Ekim 2022; 19:34:31 >

Hocam harekekli parçalar ve jontalar yaglaniyor aslında. Aldığım kişinin söylediğine göre buna dikkat eden birinin makinesi yıllarca sorunsuz çalışabilirmis.

Aynı zaman çıkan mekanizmayı da düzgünce temizlediğiniz zaman gerçekten güzel yapıyor. Kahve telvesi geldiği zaman işte makineyi temizlemek servisi modunu yapmak lazım.

Temizlik için limon tuzu tavsiye etti bana satan arkadaş kireç için de kireç çözücü ama sirkesiz olması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.