Şimdi Ara

Beyler çok fazla şu içiyorum (Günde 8 litre)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi günde 8 litre su tüketiyorum.Var mıdır bunun bi çaresi?Su şişesi yanımda hep içiyorum

• İmkansız 5Lnin üstünde zehirleniyorsun
  • Hocam hiç şekerinizi ölçtürdünüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam su iyidir yanlız makat a dikkat

• kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.
  • ne dice?imi bilemedim

ama yalan gibi duruyo ölmen kazym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 4 Temmuz 2013; 18:46:44 >
  • bende günde bimden aldığım 5 litrelik ideal i bitiriyorum. fazla içme ödem yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

İmkansız 5Lnin üstünde zehirleniyorsun

Sabahtan beri 4.şişem hocam 1.5 litrelik şişelerde içiyorum.Buzdolabında bir sürü şişem var

Şekerimi ölçüyorum,normal çıkıyor arkadaşlar.Daha öncede ölçtürdüm.
  • ben 2 bardak içiyorum sanırım

• yaw he he 8 litre tuvalette ne yapıyorsun acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 4 Temmuz 2013; 18:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

şimdi 100 kilo olan bi adamın günde 4 litre su tüketmesimi gerekiyor

http://www.suvakfi.org.tr/su_hesap.asp

buradan 3.3 çıkıyor

4 çok fazla olmuş
  • quote:

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

100*4=400
    400/100=4 litre.
    8 litre.

İnanmayan arkadaşlara keşke kanıtlayabilseydim,yemin ederim içiyorum.3 tane şişeyi yeni doldurup buzdolabına koydum,4. şişeyi şimdi içiyorum.Gece yatarken özellikle 1.5 litre şişeyi bitirip yatıyorum.

Şöyle düşünün:şişe yanımda sürekli içiyorum arkadaşlar,alışkanlık oldu,bitince doldurup yenisini alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 4 Temmuz 2013; 18:51:56 >
  • tam tersine ben 2 litre zor içiyorum
  • ben su bile içmiyorum yahu
  • #dayanpipi

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

100*4=400
    400/100=4 litre.
    8 litre.

İnanmayan arkadaşlara keşke kanıtlayabilseydim,yemin ederim içiyorum.3 tane şişeyi yeni doldurup buzdolabına koydum,4. şişeyi şimdi içiyorum.Gece yatarken özellikle 1.5 litre şişeyi bitirip yatıyorum.

Hocam bu limit ortamala bi dğerdir ve sen 100 kilo isen 8 litre belki senin sınırındır. Ben body ile uğraşıyorum ve bolca su içmemiz söyleniyor ama abartırsanız zehirlenirsiniz dendi. Araştrdım "normal bi insan" statüsüne göre... sen biraz anormalsin demek ki Abartmaya gerek yok dediğim gibi zehirlenebilirsin.

• Beyler su zehirlenmesi olduğunu söylediğiniz iyi oldu fakat şimdide istem dışı sürekli su içesim geliyor
  • 1 Günde geceler dahil kaç kere idrara çıkıyorsun?
    Geceleri kaç kere çıkıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Crouch

quote:

şimdi 100 kilo olan bi adamın günde 4 litre su tüketmesimi gerekiyor

http://www.suvakfi.org.tr/su_hesap.asp

buradan 3.3 çıkıyor

4 çok fazla olmuş

Ortalama olarak, her şeyin fazlası zarar. Ben 58 kiloyum, spor yapıyorum ve günde 3 litre içiyorum. Daha fazla da içebilirim sporla uğraştığım için. Bu değerler ortalama normal bi insan için. Arkadaş oturduğum yerden 8 litre içiyorum dedi, bu çok fazla onun için.

• 100 kilo musun?
    Seni kullanıcı adın-avatarın yüzünden hep fit sanardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.