Şimdi Ara

Body sonrasi kas ağrılari (ölüyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
60.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 gun once pazar gunu bodye yazildim. 21 yasindayim ve simdiye kadar hic spor yapmamistim ilk oldu. İste 1.3 saat felan calistim 10-20-25 kilolarda calistim. Fakat ilk defa yaptigim icin pazar gununden beri kaslarim asiri derecede agriyor. Tshirtimi bile zor giydim. Kollarimi oynatamiyorum. Bugun durdur yere goguslerimde agrimaya basladi. Bugun kaslarim dun ve pazar gununden cok daha fazla agriyor. bildiginiz bi yontem ilac krem varmi dayanilacak gibi degil bu agrilar. Lutfen beyler bi yardinci olun. İsede gidemedim bugun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk başlarda çok normal..

Kaş gevşetici sür hafiften..
  • Hamlikta o kadar calisirsan boyle olur

• 1 Hafta sonra birşeyin kalmaz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  Body sonrasi kas ağrılari (ölüyorum)

yada merhem alabilirsin ban-gay falan
  • kolları kaldıramaz hale gelmedin daha sanırım geçer 1 haftaya
  • İlk günden fazla zorlamışsın , zaten normal ağrılar oluşması ben ilk 4-5 gün yatalak olduğumu biliyorum kolumu kıpırdatamamıştım. Bir kaç gün geçmesini bekliyeceksin zamanla azalır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness kas ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Korkmana gerek yok dostum spoara yeni başlayan herkesde görülür.
    Uzun süre sonra halı maçı oynasan ertesi gün yürüyemeyecek hale gelirsin buda aynı hesap.
    Bende spora ilk başladığımın ertesi günü çaydanlığı bile tutamamış yere düşürmüştü ağrıdan.
    1 haftaya geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

İnceeeeeeeeeeeeeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: chocolate90

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

İnceeeeeeeeeeeeeeeeeee

• ilk günden o kilolarda çalışırsan az bile , 3 - 5 kiloyla başlicaktın hafif gelicekti ağrı yapacaktı ama bu kadar olmayacaktı
  • İlk antrenmanda 25 kg kol mu yav he he
  • 2 günde geçer hamlıktan oluyor.Sonra yaptığında hiç ağrımayacak
  • ilk 1 hafta alışma sürecidir 5 kg larla çalışıcaktın şimdi zçtın

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

İlk antrenmanda 25 kg kol mu yav he he

Herseyde 25 kilo ile calismadim. Mesela kelebek diye birsey varmis onda 10 kiloya taktim. Dambilda 2.5 kilo ile sirt 5 kilo ile pazi calistim. Yatarak kaldirdigimiz agirlikta bos demiri kaldirdim. 20 kiloymus o sekilde. Diger aletlerde de 10-20 arasi agirliklara taktim. Evde ilaclari karistirirken Flexo diye bi kas gevsetici buldum bol bol surdum biraz iyi gelir gibi oldu. Bide vermidon ictim. Bugun tum gun evde yatacam

• Anladım sözümü geri alıyorum ilerde bu ağrılarla uyanınca mutlu olucaksın vücudun birden zorlandığı için ağrılar doğal ilaç kullanmana gerek yok alışırsın
  • çok normal,zaten ertesi gün ne oluyorsa oluyor.Bende ilk başladığoım gün ayak çalşışmıtım bayağı,ertesi sabah yataktan kalkamadım,tutmuyordu ayaklarım.1 aya alışırsın.

• yatmadan önce 3 yumurta akını süt bal ile karıştırıp iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

İlk antrenmanda 25 kg kol mu yav he he

Herseyde 25 kilo ile calismadim. Mesela kelebek diye birsey varmis onda 10 kiloya taktim. Dambilda 2.5 kilo ile sirt 5 kilo ile pazi calistim. Yatarak kaldirdigimiz agirlikta bos demiri kaldirdim. 20 kiloymus o sekilde. Diger aletlerde de 10-20 arasi agirliklara taktim. Evde ilaclari karistirirken Flexo diye bi kas gevsetici buldum bol bol surdum biraz iyi gelir gibi oldu. Bide vermidon ictim. Bugun tum gun evde yatacam

Bem butterflyda 35 kg 4 set + 6kg dumbell ile basladım agrı falan yoktu ama bi squat+leg extension yapmıştım bacaklar 3 gün felç öneririm o ağrı feci tatlı oluyor

• " Pain tells me I'm awake. Reminds me I'm alive. "

Gerçektende öyle. Her antremandan sonra ağrı ve acı olmasını istiyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.