Arkadaslar dün omuz calistim bugün hafif agri var. Simdi bugün nornalde göğüs yaparim diyodum ama tam bilgim yok bu konularda dünku omuz antremaninda sonra bunu yapmam yanlis mıdır ya da herhangi bi sorun cikarmaz mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
omuz antremanı sonraki günü göğüs yapilir mi
-
-
Yapılır
-
Ben ayni gun omuz gogus arka kol calisiyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel
-
Nasıl bir antrenman yaptığına bağlı olarak değişir. Yapılır da yapılmaz da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mr slim abimi etiketliyorum cevap versin -
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
mr slim abimi etiketliyorum cevap versinomuz çok ağrıyorsa beklemek daha iyi
göğüs hareketlerinde omza da çok yük biniyor. antrenman performansını etkiler baya
önden göğüs yapıp , ardından sonraki antrenmanda omuz yapmak daha mantıklı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bomuz çok ağrıyorsa beklemek daha iyi
göğüs hareketlerinde omza da çok yük biniyor. antrenman performansını etkiler baya
önden göğüs yapıp , ardından sonraki antrenmanda omuz yapmak daha mantıklı
Alıntıları Gösterevet ben de ondan bugün dinlenip yarın yapim diye düşündüm suan . kasın dinlenmeside lazım .o kadar antreman yaptık kası boşa yormayayım sagol cevap için
-
senin iyi bir cevap vereceğini biliyordum üstat helal olsun -
Yapma. Aynı gün yapabilirsin yada 2 gün arayla.
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
senin iyi bir cevap vereceğini biliyordum üstat helal olsun -
Yaparsan yapılabilir
Zaten Dibs overheadpress arada da lateral raises yaptın mı yeter sana bir ömür
çokta yapasım geldi var ya :D
-
Arkadaşın da dediği gibi itişte omuzlara da yük biniyor. Aşırı derecede hareketlerine engel olacak kadar ağrı varsa yapmasan daha iyi diye düşünüyorum. Sporuna bayağı bir etkisi olacaktır çünkü. Sanırsam bölgeleri tüm haftaya yayarak tek tek çalışıyorsun. Mesela itiş-çekiş-bacak şeklinde çalışarak da bu düşüncelere takılmayabilirsin. Çünkü bu sistemde adındaki gibi hareketlere göre ayrıldığı için hareketleri yaparken birbirini destekleyen bölgeleri çalışıyorsun. Paket gibi düşünebilirsin işte. Sonrasında hangisinin hangisine bağlı olduğunu falan öğrenebilirsin. Biraz araştır derim.
-
Kondisyon varsa yapılır, yok ben yeni başladım bu spora dersen yapma
-
meme ucu boyutuna göre değişir. meme ucu küçükse yapılır ama tepsi gibi kocamansa sakın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X