Şimdi Ara

Body sonrasi kas ağrılari (ölüyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
60.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orhun

" Pain tells me I'm awake. Reminds me I'm alive. "

Gerçektende öyle. Her antremandan sonra ağrı ve acı olmasını istiyorum

Alıntıları Göster
    bodiciler toplanır şimdi ben bunu bunu yaptım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bodiciler toplanır şimdi ben bunu bunu yaptım diye

Alıntıları Göster
    ilerde ağrıyınca mutlu olcaksın çünkü ağrı geliştiğini gösterir
  • 20kg bar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün tekrardan başladım ilk gün diye biraz koştum bisiklet mekik filan baldirlarmm ağrıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Alem

20kg bar mi?
    Ağrı kesici olsun, kas gevşetici kremler olsun o ağrı geçmiyor. Dayanacaksın. Durumuna göre 2 veya 3 gün spora gitme. Vücudun ham olduğu için ağrı normaldir. Sonradan rutine girecek ve ağrılar seni rahatsız etmeyecek. Hatta zevk alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

ilk günden o kilolarda çalışırsan az bile , 3 - 5 kiloyla başlicaktın hafif gelicekti ağrı yapacaktı ama bu kadar olmayacaktı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

ilk günden o kilolarda çalışırsan az bile , 3 - 5 kiloyla başlicaktın hafif gelicekti ağrı yapacaktı ama bu kadar olmayacaktı

+1

Alıntıları Göster
    Hamlık ağrısı onlar

• Normal şartlarda ilk zamanlar bu kadar sert calışılmaması lazım bişi sürmene bence gerek yok bol uyuve vücudunu besleyici yicekler ye

• quote:

Orijinalden alıntı: salikocan

Normal şartlarda ilk zamanlar bu kadar sert calışılmaması lazım bişi sürmene bence gerek yok bol uyuve vücudunu besleyici yicekler ye
    Hamlık ağrısı çekiyosun. Her türlü çekecektin o ağrıyı. Ama bi anda o kadar yüklenmeseydin en azından yavaş yavaş arttırarak daha rahat çalışır, daha az ağrı çekerdin. Geçer sabret. Aspirin içebilirsin. Kan sulandırıcı özelliğiyle ağrıyı hafif derecede alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

Beyler 2 gun once pazar gunu bodye yazildim. 21 yasindayim ve simdiye kadar hic spor yapmamistim ilk oldu. İste 1.3 saat felan calistim 10-20-25 kilolarda calistim. Fakat ilk defa yaptigim icin pazar gununden beri kaslarim asiri derecede agriyor. Tshirtimi bile zor giydim. Kollarimi oynatamiyorum. Bugun durdur yere goguslerimde agrimaya basladi. Bugun kaslarim dun ve pazar gununden cok daha fazla agriyor. bildiginiz bi yontem ilac krem varmi dayanilacak gibi degil bu agrilar. Lutfen beyler bi yardinci olun. İsede gidemedim bugun

hocam yaş farketmiyor bende 13 yaşımdayım 25 kg da çalışıyorum (10x3) o makinelerle bi 200 hareket yapıyorum rahat. 30 kg ya çıkacağım bidahaki ay. o bir kere olur şimdi bidaha gidersen( iyileştitken sonra )bidaha olmaz. acıycak ilk gidiş biraz sık dişini

• quote:

Orijinalden alıntı: bi elini ayağını indirbe

20kg bar mi?

Bar galiba uçlarına ağırlık takıp da kaldırılan şey. Onda uçlara ağırlık takmadan boş demiri kaldırdım. Boş demirin ağırlığıda 20 kg'mış. Hoca öyle dedi.

Bide ben hayatımda hiç body yapmamışım şimdi kaçla başlamam gerekir onuda tam bilmiyorum hoca da biraz ilgisiz bir şey önümüzdeki ay başka yere kaldolacağım. Bide bana gün sonunda dedi ki "Bu ağırlıklarda çalışırsan gelişemezsin yarın yine gel 5 kilo daha arttır ağırlıkları". Ben kolumu kaldıramıyorum adam ertesi gün gel ağırlıkları arttır diyor. Bugünde gitmicem spora. Belki yarın iyi olursan giderim ama sadece koşu ve bisiklet sürer geri gelirim. İnş. hemen geçer bu ağrılar. Evde robot gibi geziyorum. Göğüslerim bile ağrıyor

• quote:

quote:

20kg bar mi?

Bar galiba uçlarına ağırlık takıp da kaldırılan şey. Onda uçlara ağırlık takmadan boş demiri kaldırdım. Boş demirin ağırlığıda 20 kg'mış. Hoca öyle dedi.

Bide ben hayatımda hiç body yapmamışım şimdi kaçla başlamam gerekir onuda tam bilmiyorum hoca da biraz ilgisiz bir şey önümüzdeki ay başka yere kaldolacağım. Bide bana gün sonunda dedi ki "Bu ağırlıklarda çalışırsan gelişemezsin yarın yine gel 5 kilo daha arttır ağırlıkları". Ben kolumu kaldıramıyorum adam ertesi gün gel ağırlıkları arttır diyor. Bugünde gitmicem spora. Belki yarın iyi olursan giderim ama sadece koşu ve bisiklet sürer geri gelirim. İnş. hemen geçer bu ağrılar. Evde robot gibi geziyorum. Göğüslerim bile ağrıyor

Alıntıları Göster
    İlk başta çok yüklendiğin için normaldir. Geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

İlk başta çok yüklendiğin için normaldir. Geçer.

Alıntıları Göster
    O ağrılar başladıktan sonra 3.gün kolunu bile kaldıramaz hale gelirsin ama alışınca bir şey olmuyor. Korkma bi haftaya geçer
  • quote:

quote:

20kg bar mi?

Alıntıları Göster
    Bodydeki ilk günlerim aklıma geldi, mouseyi oynatamıyordum, kıyafet değiştiremiyordum, eller kolar C-3PO gibi oynuyordu
    Çalışmaya devam et çalışırken ağrının kesildiğini göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

İlk antrenmanda 25 kg kol mu yav he he

Herseyde 25 kilo ile calismadim. Mesela kelebek diye birsey varmis onda 10 kiloya taktim. Dambilda 2.5 kilo ile sirt 5 kilo ile pazi calistim. Yatarak kaldirdigimiz agirlikta bos demiri kaldirdim. 20 kiloymus o sekilde. Diger aletlerde de 10-20 arasi agirliklara taktim. Evde ilaclari karistirirken Flexo diye bi kas gevsetici buldum bol bol surdum biraz iyi gelir gibi oldu. Bide vermidon ictim. Bugun tum gun evde yatacam

Bem butterflyda 35 kg 4 set + 6kg dumbell ile basladım agrı falan yoktu ama bi squat+leg extension yapmıştım bacaklar 3 gün felç öneririm o ağrı feci tatlı oluyor

aynn haa ben bacakları 15 kg de yapıyom kitleniyor diğer türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-025ED0213

quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

İlk antrenmanda 25 kg kol mu yav he he

Herseyde 25 kilo ile calismadim. Mesela kelebek diye birsey varmis onda 10 kiloya taktim. Dambilda 2.5 kilo ile sirt 5 kilo ile pazi calistim. Yatarak kaldirdigimiz agirlikta bos demiri kaldirdim. 20 kiloymus o sekilde. Diger aletlerde de 10-20 arasi agirliklara taktim. Evde ilaclari karistirirken Flexo diye bi kas gevsetici buldum bol bol surdum biraz iyi gelir gibi oldu. Bide vermidon ictim. Bugun tum gun evde yatacam

Bem butterflyda 35 kg 4 set + 6kg dumbell ile basladım agrı falan yoktu ama bi squat+leg extension yapmıştım bacaklar 3 gün felç öneririm o ağrı feci tatlı oluyor

aynn haa ben bacakları 15 kg de yapıyom kitleniyor diğer türlü.

Alıntıları Göster
    1 gün çalışırsın ertesi gün çok tatlı bir ağrı olur ama 3. gün can ata ata spor salonuna gidesin gelir tabii kilolumusun bilmiyorum zayıf olduğunu düşünerek söylüyorum

• quote:

quote:

20kg bar mi?

Kardeşim sana şahsi tavsiyem, üyeliğini doldurduğun anda ordan uzaklaş. Aslına bakarsan senin bu şartlarda kaslarının yırtılması içten bile değil, antremana başlamadan önce ısınma hareketleri bile göstermemiştir muhtemelen.
    Ciddi söylüyorum iyi kurtarmışsın o ağırlıklarla bir sakatlık çıkarmamışsın.
    Bu arada zaman geçtikçe o ağrıların geçtiğini farkedeceksin, bu senin geliştiğine işaret, ama o ağrıların var oluşu seni mutlu edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Alem

quote:

quote:

20kg bar mi?

Kardeşim sana şahsi tavsiyem, üyeliğini doldurduğun anda ordan uzaklaş. Aslına bakarsan senin bu şartlarda kaslarının yırtılması içten bile değil, antremana başlamadan önce ısınma hareketleri bile göstermemiştir muhtemelen.
    Ciddi söylüyorum iyi kurtarmışsın o ağırlıklarla bir sakatlık çıkarmamışsın.
    Bu arada zaman geçtikçe o ağrıların geçtiğini farkedeceksin, bu senin geliştiğine işaret, ama o ağrıların var oluşu seni mutlu edecek

Alıntıları Göster
    beyler ben de ilk başladığımda ağrı olmuştu sonra geçti şuan 20 gün ara verdim

cumartesi yeniden başlıcam tekrar ağrı olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

beyler ben de ilk başladığımda ağrı olmuştu sonra geçti şuan 20 gün ara verdim

cumartesi yeniden başlıcam tekrar ağrı olur mu ?

Alıntıları Göster
    Fazla yüklenmişsin hafif çalışacaktın her şeyden. Kas gevşeticiyle felan ilgili de bir şey değil laktik asit birikmesinden kaynaklanır o ağrı. Daha önce de hiç spor yapmadıysan normaldir kaslar hiç alışkın olmadığından öyle bir strese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

Fazla yüklenmişsin hafif çalışacaktın her şeyden. Kas gevşeticiyle felan ilgili de bir şey değil laktik asit birikmesinden kaynaklanır o ağrı. Daha önce de hiç spor yapmadıysan normaldir kaslar hiç alışkın olmadığından öyle bir strese.

Alıntıları Göster
    3 ayım dolmak üzere ilk başta bende yüklenmiştim, 1 haftaya yakın ağrı oldu genel ağrılar. Aynen kolumu kaldıramıyodum, en iyi çaresi protein alımını arttır, kaslar onarılsın. Kas gevşetici falan içme boşver. Ama daha 1 aya kadar ufak ufak ağrıların olur. Zaten vücut çalışmada ilk 2 ay ısınma evresi, 2 aydan sonra başlıyor yavaş yavaş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.