Şimdi Ara

Body sonrasi kas ağrılari (ölüyorum) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
60.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk 2 hafta ağırlık önemli değil,önemli olan vücudun spora alışması hareketleri nizami yapmayı öğrenmen

adam hareket yapmayı bilmiyor ağırlık arttırıyor hepten bozuluyor yaparken,sonra yamuk yumuk gelişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

Beyler 2 gun once pazar gunu bodye yazildim. 21 yasindayim ve simdiye kadar hic spor yapmamistim ilk oldu. İste 1.3 saat felan calistim 10-20-25 kilolarda calistim. Fakat ilk defa yaptigim icin pazar gununden beri kaslarim asiri derecede agriyor. Tshirtimi bile zor giydim. Kollarimi oynatamiyorum. Bugun durdur yere goguslerimde agrimaya basladi. Bugun kaslarim dun ve pazar gununden cok daha fazla agriyor. bildiginiz bi yontem ilac krem varmi dayanilacak gibi degil bu agrilar. Lutfen beyler bi yardinci olun. İsede gidemedim bugun

1- Bu olay yeni başlayan herkeste olur. 2Haftaya geçer merak etme.

2- Isınmadan spora başlama ayrıca belli ki hoca gözetiminde çalışmıyorsun. Çünkü spora yeni başlayan biri 20 25kg ile başlamamalı. Bizim salonda ilk 2 3 hafta boyunca boş bar ve 2.5kg lik dumbell lardan fazlasını vermiyoruz.

Iyi sporlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gündür squatla beraber şınav çekiyorum 10 squat 10 şınav sonra 1 er 1er azaltarak yaptım squatta 2 şer kg ağırlıkl ile başladım her periyotta 30 sn dinlendim yani 10 squat 10 şınav sonra 30sn dinleniyorum böylelikle 55 adet şınav ve squat oluyor arkasına 20sn aralıklarla jumping jacks yapıyorum 30sn dinleniyorum arkasına 100mt aralıklarla koşu bandında depar atıyorum 2 gündür

ve şuanda perte çıkmış durumdayım koşu bandına alışığım bacaklarda sorun yok ama omuz kollar pert şu yazıyı bile zorluklarla yazdım. normalmidir arkadaşlar
  • Çoğu kişi sormuş bende sorayım eskiden yağ yakmak üzerine programım vardı çoğu kardiyoydu kas ağrısı fazla olmuyordu istediğim şekile girince kas antrenmanlarını genişletmek için yeni program hazırladım. Antrenmandan sonra çok fazla kas ağrısı vardı göğüs, omuz, biceps her yerim ağrıyordu hafta sonu off olduğu için dinlendim fakat pazartesi yani bugün biraz ağrı vardı aksatmamak için programı yaptım ağrılar çoğaldı sizce üstüne bindi kötü mü oldu?
  • cuma günü başladım spora ağrılarım hala devam ediyor ilk 2 gün kadar olmasada bugun çalışmaya gitmelimiyim sizce yoksa ağrılarım tamamen geçene kadar bekliyimmi kolumu felan kaldırırken zorlanıyorum biraz dün ceketimi zor giyiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

cuma günü başladım spora ağrılarım hala devam ediyor ilk 2 gün kadar olmasada bugun çalışmaya gitmelimiyim sizce yoksa ağrılarım tamamen geçene kadar bekliyimmi kolumu felan kaldırırken zorlanıyorum biraz dün ceketimi zor giyiyordum

iyi hortlatmışsın fakat evet git vücudunu zorlamadan bişey elde edemezsin sporda ara vermek gün atlamak filan spor salonlarının para kazanma yöntemi sadece( Bazıları haftada 2-3 gun fılan diyorlar ona ithafen yazdım). Ama gün atlama derim spora bir kere başladıysan o ağrıyı ilk 15-20 gün çekmeyi göze al ilk aydan sonra o kadar olmıcak ağrın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.