< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 11 Kasım 2019; 17:18:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 11 Kasım 2019; 17:18:0 > |
Piyasada sıfır olarak bu paraya daha iyisi yok. Kabul edin.
|
Hayırlı olsun güle güle binin inşallah kazasız belasız yazınız da çok güzeldi hepsini okudum.
Tek bir yere katılmıyorum fazla mütevazı yazmışsınız; ""Eğer sizin için donanım ögeleri(güvenlik, konfor, tasarım...) daha önemliyse tercihiniz civic'ten yana olacaktır. "" Civic tasarımı vs passat tasarımı... Yok artık! Bence kıyas bile yapılamaz. Passat gibi asil ve kaliteli bir duruş yanında uzay mekiği görünümünde kof, şişirme ve boş bir karoser yığını... |
Hocam öncelikle saygı gösteriyorum demişsiniz ama çok pratikte ortaya çıkmamış bu saygı. Yine de sağolun iyi dilekleriniz için :)
Öncelikle vw logosuna sevgim yok .175bin liram var ve en uygun aracı almak istiyorum. clio alın demişsiniz. benim ve ailemin ihtiyaçları için uygun değil. sizin 175 bin liranız olursa alabilirsiniz saygı duyarım. Tok kapı sesi olduğu için almadım aracımı ama beni sadece kapı sesi için araba almakla itham eden birisine sebeplerini açıklamakla uğraşmayacağım. "O paraya ev alınır" demişsiniz. Doğru ama ev ile seyahat edemiyorum bunu da göz önüne almak lazım sanırım. Arabaya ihtiyacım olduğu için aldım yatırım için değil. |
Donanım = Oyuncak
Güvenlik kısmını hariç tutuyorum. Boş D sınıfını dolu C sınıfına her türlü tercih ederim. Zamanında etmek istedim bugünkü gibi yakın değildi fiyatlar. D sınıfı hatta E sınıfı dediğiniz "arabadır" altındakiler arabacık. Adları da sedan değil kompakt sedandır. D'nin konforuna alışan C'yi beğenmez. Konfordan kastınız sensörler ekranlar bilimum oyuncaklar zannedenler yanılıyor. Konfor aracın yola oturması sessizliği performansı yol tutuşudur. Iyi dizayn edilmiş koltuklarıdır. Trim tıkırtısı yaratmayan kaliteli işçilikle elden geçmiş malzemedir. Bilmeyen o tadı almayan anlamaz. Donanım delisiyseniz gidin Clio alın. Doluyum diyen birçok C sinifini cebinden çıkarır. |
30 sayfa olmuş, hayret ki konu sahibi hala edebini bozmamış, hala insanlara saygıyla ve nezaketle cevap vermeye çalışıyor ve yine hayret ki bir cruise control yok diye kimse Passat aldığına kendisini pişman ettirememiş. Sosyolog ve psikologlar bu konu başlığını başından sonuna kadar incelemeye tabi tutmalılar.
Nezaket ve beyefendilik, işte tam da böyle zamanlarda kendini belli ediyor. Tebrik ederim sizi sayın @redmaner ve tekraren ve de yine tekraren aracınızı huzurla iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim. |
Birisi D sınıfı, birisi C sınıfı
Yaşı 40'ın üzerinde olan insan D sınıfı araç arar. Ayrıca hayat Donanımhaber'den ibaret değil. İnternette asarlar keserler ama günün sonunda rakamlar konuşur. Eylül 2019'da 1700 adet Passat, 1500 adet Civic satılmış. Yani burada yok fosfos, yok dsg patladı, yok passat yerine clio alın diye insanlar bağırıp çağırıyor ama görüldüğü üzere para masanın üstüne konulduğunda en iyi tercih Passat oluyor gene. Bu başlığı açan arkadaş da "Passat yerine ne almamış tavsiye ederdiniz" dememiş, "aldım, bu aracı kullanıyorum var mı benden öğrenmek istediğiniz" demiş. Başlıktaki mesajların % 80'i Passat'ı gömen gençlik. |
İlk mesajda yazılanları okumadan cevap yazmış bazı vw'e, passat'a ve dsg'ye düşman olan gençler. "Clio almak varken", "temiz dizel bmw almak varken" diyenler lütfen ilk mesajı tekrar okusunlar. Neden almış, neyden vazgeçip Passat'ta karar kılmış, neden böyle bir karar vermiş, hepsi yazıyor orada. Hemen Passat kelimesini duyar duymaz girenlere sesleniyorum.
Konfor kelimesi literatürel olarak çok değişmiş şimdiki forum gençliği arasında. Konfor esasında a noktası ile b noktası arasındaki seyahat süresince size verdiği sessizlik, rahatlık, en az dinginlik hissi ve seyahat sonunda en az yorgunlukdur. İçindeki düğmeler, antin kontin şeyler değildir. Ona elektronik oyuncak deniyor. işte on nedenle w 124 kasa mercedes'in özel müşterileri halen var. Başlık sahibi arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun, çok iyi yapmışsınız, çok iyi düşünmüşsünüz, inşallah memnun kalırsınız, Passat o parada size konfor - rahatlık ve seyahat dinginliği sunacak D sınıfındaki ilk araç. O yüzden ileriki zamanlarda verdiğiniz kararın doğruluğu ile ilgili çok daha huzurlu bir hayatınız olacak. -_-_-_- Ortaya bir sorum olacak; forum içerisinde takip ettiğim kadarıyla 194.000'e Business 1.5 TSi + DSG + Cam tavan alanlar var. Peki sahibinden'de aynı özellikteki aracı 220.000 TL'ye satanların araçlarının, buradaki alan arkadaşların araçlarından ne gibi bir farkı var ki 225'e satıyorlar? Eğer düz mantıksa o zaman 2 milyon TL parası olan adam gitsin 10 tane Passat alsın, 1 ayda satıp % 10 kâr yapsın. Bu galericilerin dünyası böyle mi işliyor yani? |
Cahilsin ya, başka bir şey değil.
Uluorta yazıp kendinizi komik duruma düşürmeyin, volvo tabi ki premium. |
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın önemli olan sadece sizin kullanırken mutlu olmanız. Gelelim şu noktaya... Ciddi para veriliyor sıfır diye ve aracın baz paketini alıyorsun. Benim kullandığım araçta Mercedes'in en baz paketi. Cruise kontrol, yağmur ve far sensörü, ön-arka park sensörü, dijital klima, mercek far vb. Ne demek istiyorum şunu demek istiyorum, kucak dolusu para veriyor insanlar ve araba cidden bomboş teknoloji olarak... Bunu kimler için söylüyorum ' BASSAT PREMİUM ARAÇTIR' çığırtkanlığı yapanlara. Değildir kardeşim... Değildir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|