Şimdi Ara

Fallout dizisine gelen ilk yorumlar oldukça olumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fallout dizisine gelen ilk yorumlar oldukça olumlu
    Sevilen oyun serisi Fallout'un merakla beklenen dizi uyarlaması, bu gece Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşacak. Fallout dizisi henüz ekrana gelmemiş olsa da dizinin ilk bölümlerini önceden izleme şansı yakalayan eleştirmenler diziye dair eleştirilerini yayınlamaya başladı. İlk yorumların paylaşılmasıyla birlikte, eleştirmenlerin diziye dair genel kanısı da belli oldu.

Fallout dizisine gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. Bugün itibarıyla dizinin Rotten Tomateos puanı %91. Eleştirmenlerin büyük ölçüde uzlaştığı konulardan biri, dizinin uyarlandığı oyun serisinin dünyasını başarıyla ekrana yansıttığı. Diğer yandan dizinin aksiyon ve şiddet konusunda elini korkak alıştırmadığı söyleniyor ki bu da pek çok eleştirmen tarafından takdir edilmiş gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.Hazırlık aşamasındaki yeni Game of Thrones dizisi rafa kaldırıldı

Fallout Dizisi Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un İmzasını Taşıyor

Westworld'ün de yaratıcıları olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin hazırladığı dizi, oyunlarda olduğu gibi Vault'ta, yani yeraltı sığınağında başlayacak. Vault'tan ayrılıp kıyamet sonrası bir dünyaya adım atan Lucy (Ella Purnell), dış dünyanın tehlikeli yüzüyle karşı karşıya kalacak. Bu yolculukta Lucy'ye eşlik edecek karakterlerden biri de Walton Goggins'in hayat verdiği The Ghoul olacak.

Fallout serisi, kıyamet sonrası bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Amazon Prime Video'nun kayda değer bir bütçeyle hayata geçirdiği dizi uyarlaması bu retro futuristik temayı koruyor.

Kaynak:https://screenrant.com/fallout-show-rotten-tomatoes-score-comparison/

• Girlzz of Power da 90 küsurla açtıydı diye hatırlıyorum

Pardon pardon, Rings of Power'dı adı yanlış oldu :) :)

• Baktım da çıkmamış daha. İzleriz. Tutmuş oyunların dizilerinin yapılması güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FONV, FO3 ve FO4 oynamış bir oyuncu olarak yorumum: Rezalet

Oyunu hiç oynamamış bir seyirci olarak bakarsam: Görsel efektler ve konusu güzel. İzlenir.

Son durum yorumum: Nükleer güçlerin birbirini tehdit ettiği günlerde yayımlanmasını manidar bulduğum dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TherafluForte -- 11 Nisan 2024; 10:15:4 >
  • Bu sitelerde şaka gibi, kim takar eleştirmen diye geçinen tipleri, ya da ciddiye alır bunların para için yazdıklarını. Önemli olan izleyici kitlenin fikri.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Hep bir önyargı. Hep bir stereotip lik ... Başına bela olacak. Olmuştur da ona yormamışsındır.

Neyse cehalet mutluluktur :) .

• bi izleyelim bakalım. yıllardır yabancı dizi izlemeyen bu bünyeye ilaç gibi gelir inşallah. sonra da bi fallout 4 kurar oynarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzleyelim bakalım beklentiler yüksek.

• Sanırım oyununu oynamadığım içindir. Beğenemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunları oynamış biri olarak bana güzeldi, sadece ilk bölümü izledim oyundaki şeyleri grmek keyifliydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.