Şimdi Ara

Golf 6 yorum ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 / 12 model civarı fazla km yapmamış golf 6 TDİ bakıyorum 51-52 bine bulabilirmiyim malum sitedeki fiyatlara ve araçlara pek güvenemedim ama trendline lar çok boş o yüzden comfortline bakıyorum aracın dizel olması ve çok yüksek km de olmaması ana kriterlerim araçla ilgili öneri ve yorumlarınızı bekliyorum örnek birtane buldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-comfortline-105-hp-temiz-bakimli-258918783/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 15 Ocak 2016; 20:39:17 >

• yok mu ya golf kullanan :D
  • Hocam ben 1.4 tsi dsg kullanmistim. Cok memnundum asiktim arabama. Comfortlinelarda otomatik klima oluyor diye biliyorum ama bunda yok gordugum kadariyla. Eger donanim istiyorsaniz highline tabsiye ederim confortlar da cok dolu degil ama cok guzel araclardir. Manuel olmasi dogru karar hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arabalarda esp sorunsalı vardı, kimi var diyordu kimi yok, 53binlik bu arabada esp olamayabilir yani
    bunlar 2011den sonra highlinelarda farlar ve stoplarda led vardı, en sevdiğim hali odur bu arabanın
  • ilanda yazılmamış ama ön tampon boyanmış veya değiştirilmiş.

edit: komplo teorisi üretmek istemem ama araç önden jant değiştirtecek bir kaza yapmış ve takmışken highline jantı takalım demiş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 15 Ocak 2016; 22:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luminator

Hocam ben 1.4 tsi dsg kullanmistim. Cok memnundum asiktim arabama. Comfortlinelarda otomatik klima oluyor diye biliyorum ama bunda yok gordugum kadariyla. Eger donanim istiyorsaniz highline tabsiye ederim confortlar da cok dolu degil ama cok guzel araclardir. Manuel olmasi dogru karar hayirli olsun

Makyajlı kasada digital klimayı kaldırıp yerine alkantara koltuk ve çelik jant koydular ayrıca stoplarda koyu renk oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

bu arabalarda esp sorunsalı vardı, kimi var diyordu kimi yok, 53binlik bu arabada esp olamayabilir yani
    bunlar 2011den sonra highlinelarda farlar ve stoplarda led vardı, en sevdiğim hali odur bu arabanın

Dsg'li olanlarda Asr+Esp var. Manuellerde ise Asr var Esp yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enoman kullanıcısına yanıt
    Hocam benim arabada hem celik jant hem alcantara hem dijital klima vardi. Eski sahibi opsiyonlu almis heralde. O yuzden karistirmis olabilirim

• 2012 golf kullanıyorum benimki trendline ama opsiyonlu aldım cruze digital klima high jant ops park sensörü fonksiyonel direksiyon vs bir araç 1.6 mpi motor ve lpg ile dizelin tıkırtısıda yok çok memnunum ...

• 35.000 lira olsa güzel araba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sunroof-plussedan-plusgercek-ltz-plusotomatik-plusdizel-plus163-hp-daha-ne-olsun-262659249/detay

Böyle bir şey alırsanız kalan 8000 ile 3 yıl yakıt parası düşünmeden gezersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luminator

Hocam benim arabada hem celik jant hem alcantara hem dijital klima vardi. Eski sahibi opsiyonlu almis heralde. O yuzden karistirmis olabilirim

Hocam sizinki Highline ayarindaymis nerdeyse:)

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    2010 1.6 tdi trendline vardı kronik enjektör problemliydi ve egr valfi değişti arabaya binerken midem bulanıyordu.ama bu sorunları olmasaydı 10 yıl binerdim.baktım sorunları bitmedi esaslı bir vw ustasına gösterdim 5000 lira masraf cıkardı ama yıllarca sorunsuz binmeni garanti ederim diyince yaptırmadan gittim honda parka aracın güncel değerinden 3 bin lira düşük verince sıfır honda civic aldım.aracı da oraya bıraktım:)bu da böyle bir anımdır:)
  • genelde yorumlar olumsuz olmuş 50 bin lira para vereceğim ve esp olmayacak zaten almam kia ceed lerede bakacağım bu arada dizel dışında bakmıyorum lpg ile işim olmaz ayrıca 2,0 cruze öneren arkadaşada gülücük yolluyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.