< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 20 Şubat 2015; 3:46:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 20 Şubat 2015; 3:46:26 > |
Siz önce üslubunuzu düzeltin. Ya yaşınız küçük ya da eğitiminiz yetersiz.
Alçaksın, kıvırma vs. nedir bu terbiyesizlik ? Önce seviyeyi tutturun sonra yazın. |
Çok yakın zamanda iki kez avrupaya gittim, kurallara uymamak konusunda adamlardan 1000 yıl ilerideyiz. Adamlarda rs6 var otoyolda 120 yazan yerde 121 ile gitmiyolar
|
Aracınızı güle güle, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Biz 20bin TL yi ekstra verip bu aracı tercih ettik, sizin tercihinize uymuyor ama tercih ve finansman bize ait olduğundan bunun da pek önemi yok gördüğünüz üzere. Sağlıcakla. |
Hocam ; tampondan değer düşümü olmaz. Yaptırın temiz temiz kullanın. 2.elde bundan ötürü ölücülük yapacak bir şahsiyete aracınızı zaten satamazsiniz.
|
Bujileri kesinlikle aracın üzerinde çıkan NGK marka kullanın! ben bosch kullandım kesinlikle ömrü daha az oldu.. araç sarsıntılı çalışmaya kadar gitti, ngk ya geçince düzeldi.
Genel olarak bosch markası filtre ürünlerinde de kalite düşük. Mann filter ya da mahle almaya çalışın derim. |
Merhaba,
Yersiz samimiyetinizi bir kenara bırakırsak ; hayır satmadık, hala hanemize ait ve kullanılıyor. Merak ettiğiniz bir konu varsa sorabilirsiniz, birikimim elverdiğince cevaplamaya çalışırım. Gürkan. |
otomatik vites araba alıyorsun; yok on dk n ye tak bekle çalıştır yok on dk n ye tak stop et. bi kere yağlama işlemi dakikalar almaz saniyeler alır. ikincisi konforlu bir kullanım için otomatik vites araba alıyorsun atomu parçalayacak seviyede hesaplamalar yapmaya ihtiyaç olmamalı. gaza basacaksın gidecek frene basacaksın duracak otomatik vitesin anlamı bu. ben de volkswagen araba sahibiyim ancak kötü ürünün savunulacak bir tarafı yok. otomatik vites arabada bunları yapma ihtiyacınız varsa o ürün hatalıdır. vaat ettiğini vermiyordur.
|
bu yazdıklarınızla yıllardır sahibi olmadığınız bir aracın forumunda olduğunu ve sanki araç sahibiymiş gibi yazdığınızı izah etmeye çalışmışsınız ama beyhude. golf hakkında yorum yaparken bmw 1 serisini örnek göstermek de tam olarak golf sahibi olmayan birinin yapacağı bir iştir. ancak zaten siz bunu yıllardır yapıyorsunuz.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 10 Ağustos 2012; 16:37:16 > |
|
|
|
|
|
|
|
|