Şimdi Ara

Toyota verso nasıldır.Ay içinde alınıryor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2012 model olan connect sattık. 34 bin tl ye araç olarak verso almayı düşünüyor ailem 7 koltuklu olması olması bizim için büyük artı aynı zamanda extra olan iki koltuğun kapanması sayesinde güzel bir bagaj hacmi sunuyor bizim için diğer bir önemli unsur.ilandaki araçla ilgileniyor.
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-2010-toyota-verso-1.6-premium-full-275886696/detay

• konu güncel
  • Sorunsuz güzel bir araç bir hekim arkadaşım kullanıyor sadece bakımdan bakıma gidiyor araç onun dışında konforu gayet yerinde ferah bir araç connectten sonra farkı hissettirir ancak aracı mutlaka deneyin beğeneceksiniz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahalil kullanıcısına yanıt
    saolun. hocam bnim asıl merak ettiğim 3 sıra koltuğun genişliği nasıl yani bir kişi otura blirmi?
  • Bunu öğrenmenin en kolay yani bir toyota bayisi varsa yaşadığınız yerde 2 arkadaşınızla gidip denemeniz. şahsi kanaatim sedan bir araçtam daha iyi yaşam alanı sunacagidir.

• oksemus O kullanıcısına yanıt
    hocam çok uzun yol olmamak kaydıyla iki kişi oturabilir, koltukların genişlikleri fena değil ancak oturulan yerle ayak bastığınız yer arasında ki mesafe kısa yetişkin bir insan oturduğunda iki büklüm gibi kalıyor.
  • Bu tarz bir arac alacak olsam cam tavanli 3008 yada 5008 hdi alirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • binersen daha az sorun çıkaran toyota tercihin olsun...
  • gayet güzel bir seçim.
  • Toyota bu sınıfta tercih edilesi bir marka

• Konu eski.. Marta sormuş.. konuyu hortlatmışlar.. Ben de 7 kişilik Grand Picasso ile karşılaştırmak istiyorum. Çünkü araç tercih ederken Verso da tercihlerim arasında idi..

Verso Benim arkadaşımda var. Sadece 7 kişiliği için bir yorum yapmak istiyorum. Araç kesinlikle 7 kişilik değil.

2. Sıra koltuklar 2 buçuk kişilik. Arkaya 2 çocuk koltuğu takılması güç. Takılsa bile 3. kişiye uzun yolculuklarda yeterli alan kalmıyor. Ayrıca çocuk koltuğu takılı iken 3. sıra koltuğuna geçmek güç.

3. Sıra koltuklarının ayak kısmı çok alçak. 1. 70 biri bile otursa dizler çok kırılıyor. Picassoya göre kesinlikle rahatsız bir durum.

Omuz mesafesi yüksek, koltuklar sert ve cam tavan olmadığı için arkası C sınıfı araçlar gibi kasvetli.. Bel ayarı varmı dikkat etmedim ama yoksa aynı parklardaki banklar gibi dik oturuyorsun.

Araç dışarıdan çok albenili.. Toyota markası insana güven veriyor.

Ancak dizel+otomatik 5008 veya Grand picasso parası verip manuel benznli ve daha dar bir araç almak beni bu araçtan soğuttu.

Özellikle 7 kişilik yolculuklarda klima açık benzinli 1.6 motor adama illallah ettirir.. Hacı osman yokuşunda bile peş peşe bir yere gittiğimizde arkadaş mecbur vites düşürüyor araç bağırıyor. Arkadaşımın aracı 119bin km de baskı balata arızasından dolayı aynı yokuşta yolda kaldı mesela..

Arkadaşım 65bin kmlerde aldı aracını şuan 130binlerde.. Ben 75binde aldım 150bin kmye geldim. İkimizin aracı da bakımdan bakıma servise gitti.. O bir kez baskı balatadan dolayı yolda kaldı..

7 kişiliklerde LPG tankı taktırmak da zor.. Ben sevmem mesela LPG tankı içeride olsun veya arabanın altından sarksın.. Performans zaten zayıf (Performanstan kasıt yokuşlardaki atmosferik benzinli performansı)

Geçen 3 yılda arkadaşım mesela bir sonraki arabası için yeni gelen pug 3008 veya 5008 düşünüyor.. Ben alrken herşeyi elektronik arıza yapar diyordu.. Ama yanıldığını gördü..

Dıştan görüntüsü hoşuna giden (picassoya göre yakışıklı bence) ve toyota olsun çamurdan olsun diyenler için tavsiye ederim. Ama bir aracı 7 kişilik diye alacaksanız tavsiye etmiyorum..

• Şimdi 2005 model Verso arabamızla uzun yoldan geldik 8 kişiydik arka koltukları kaldırdık en arkada oturdum boyum 187 gayet rahat bir şekilde yolculuk ettim biraz fazla yakar başka şekilde hiçbir sıkıntısı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

Şimdi 2005 model Verso arabamızla uzun yoldan geldik 8 kişiydik arka koltukları kaldırdık en arkada oturdum boyum 187 gayet rahat bir şekilde yolculuk ettim biraz fazla yakar başka şekilde hiçbir sıkıntısı yoktur.

8 kişi mi?

Videodaki 2014 modelin incelemesi.. Videoda açıkça 3. sıra koltuklarda bir yetişkinin oturmasının ne kadar zor olduğu gösteriliyor. 1.87 biri 3. sıra koltuğa deneme için değil de 2. sırada yetişkinler otururken yolculuk yapmaya kalkarsa neredeyse sıfır diz mesafesi kalıyor.. emniyet kemeri için bile koltuk pozisyonu çok ileride kalıyor ve emniyet kemerini takmak zorlaşıyor..

Verso'da 3. sıra koltuklar açıldığında diz mesafesi sıfırdır. 2. sıra koltuklar ileri alınarak, 2. sıradan pay verilerek diz alanı açılır.. Yani 3. sıra koltuklarda çocuk bile otursa 2. sıra koltukları ileriye alınmak zorundadır.. Bunda sorun yok.. Aracın uzunluğu yeterli olmadığı için bu anlaşılır.. Ancak 1.87lik birinin araç full dolu iken en arkada oturması neredeyse imkansızdır..

Güvenlik ve konfordan fedakarlık edilerek bu araçlara 9 kişi de binilebilir.. Ancak bu bir kaza anında Allah korusun çok büyük güvenlik zaafiyeti doğurur..

Edit: Videoda 02:24 açılırsa dediğim daha iyi anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 30 Haziran 2016; 3:41:40 >

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Abi onu bırakda ne zaman lancer 1.8 alıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Benim oğlan üniye, kız da liseye başladığında alıcam sanırım. Zaten anca o zamana yeni kasası çıkar.. Şu haliyle koltuklar bayram öncesi satıldı bile..

Ön sağ: Baba/Kayınpeder [Yardımcı Pilot Mevki: Hız ve rota konusunda yorum yapmak, araçta asayişten sorumlu mevkiidir]
    Orta sol (Cam kenarı): Hatun kişi [Bu mevkide oturanlar çocukların güvenlik ve sükunetinden ve araç içi ikramların dağıtımından sorumludur]
    Orta orta: Ters açılı tahtıyla 3 aylık prensesim [Araç içinde sükuneti bozmak ve çeşitli kokular ile şoförü dinç tutmakla görevlidir]
    Orta sağ(Cam kenarı): Dev tahtında fırlama prens [Görev: Hedefe ne kadar kalındığını sormakla ve WC molalarını belirlemek ile sorumludur]
    En arka sol(ekonomi sınıfı): Valide/Kayınvalide [Araç içi ikramların hazırlanması ve belli aralıklarla dağıtımı yapmakla görevlidir.]
    En arka sağ: Bagaj bölümü

Synthesizer Airlines'ı tercih ettiğiniz için teşekkürler. Synthesizer Airlines bir Star Alliance üyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 30 Haziran 2016; 3:59:16 >

• Gözün kapalı git al aracı hocam. .. 10 numara aile arabasi dır. .. az yakar lpg te tam uyumlu. ... gizli koltuklar yeterli. ... bagaj kocaman arıza yapmaz ve çeyrek altın gibidir para eder her zaman. ... taş gibi araba. .... Kesinlikle doğru tercih. .... İlan kaldırılmış sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Benim oğlan üniye, kız da liseye başladığında alıcam sanırım. Zaten anca o zamana yeni kasası çıkar.. Şu haliyle koltuklar bayram öncesi satıldı bile..

Ön sağ: Baba/Kayınpeder [Yardımcı Pilot Mevki: Hız ve rota konusunda yorum yapmak, araçta asayişten sorumlu mevkiidir]
    Orta sol (Cam kenarı): Hatun kişi [Bu mevkide oturanlar çocukların güvenlik ve sükunetinden ve araç içi ikramların dağıtımından sorumludur]
    Orta orta: Ters açılı tahtıyla 3 aylık prensesim [Araç içinde sükuneti bozmak ve çeşitli kokular ile şoförü dinç tutmakla görevlidir]
    Orta sağ(Cam kenarı): Dev tahtında fırlama prens [Görev: Hedefe ne kadar kalındığını sormakla ve WC molalarını belirlemek ile sorumludur]
    En arka sol(ekonomi sınıfı): Valide/Kayınvalide [Araç içi ikramların hazırlanması ve belli aralıklarla dağıtımı yapmakla görevlidir.]
    En arka sağ: Bagaj bölümü

Synthesizer Airlines'ı tercih ettiğiniz için teşekkürler. Synthesizer Airlines bir Star Alliance üyesi değildir.

Üstteki mesajı unut Transporte'ı ne zaman alıyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki öndekiler kolduğu çektiler ve diklediler herkes konforlu değildi tabiki ama ben gayet memnundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

Gözün kapalı git al aracı hocam. .. 10 numara aile arabasi dır. .. az yakar lpg te tam uyumlu. ... gizli koltuklar yeterli. ... bagaj kocaman arıza yapmaz ve çeyrek altın gibidir para eder her zaman. ... taş gibi araba. .... Kesinlikle doğru tercih. .... İlan kaldırılmış sanırım

aynen ve tamamen katılıyorum toyota lpg ye son derece uyumlu üzmez adamı ve rahattır ve geniştir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.