Şimdi Ara

Peugeot 307 çok mu masraflıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kronik sorunları olduğu söyleniyor ama çok masraf yaptırır mı bu araba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her aracın sorunlusu var. Temizini bulursanız sanayi yolu görmezsiniz. Burada kullanmadan sallayan çoktur. Her yorumu dikkate almayın.

Ben 1.5 yıldır 307 kullanıyorum. 1.6 Benzinli olan model. Aldığımda gaz yoktu. Gaz taktırdım. 20.000 km oldu bir kere kömür değiştirdim onun dışında da sanayiye uğramadım. Aldığınız araç bakımlı ve düzgünse sizi üzmez.

Bakmayın siz Fransız sıkıntılıdır diyenlere. Alıyorlar piyasanın altında arabaları bedava fiyatına sonra sanayiden çıkamayıp bütün arabaları kötülüyorlar.
  • Siz de PSA ürün gamından bir araç seçerek sanayi esnafına destek olun
  • Dedikodu o.Örtmen arkadaştavar lpgli 250bin kmde sorunsuz biniyo 2005 model .Sanayiye bakım dışı gitmez temizse kaçırma derim.

• 307 kullandım şu andada 308 kullanıyorum

Aldıgım araclar temizdi ben bundan dolayı arac normalde ne masraf acıyorsa peugeot dada aynısını yaşadım

Nedir lastiktir nedir yagı suyu trgeri bakımı falan filan.

• akraba kullaniyo gaz kelebegi ve klimasimda problem varmis 3 lira civari fiyat vermisler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her aracın sorunlusu var. Temizini bulursanız sanayi yolu görmezsiniz. Burada kullanmadan sallayan çoktur. Her yorumu dikkate almayın.

Ben 1.5 yıldır 307 kullanıyorum. 1.6 Benzinli olan model. Aldığımda gaz yoktu. Gaz taktırdım. 20.000 km oldu bir kere kömür değiştirdim onun dışında da sanayiye uğramadım. Aldığınız araç bakımlı ve düzgünse sizi üzmez.

Bakmayın siz Fransız sıkıntılıdır diyenlere. Alıyorlar piyasanın altında arabaları bedava fiyatına sonra sanayiden çıkamayıp bütün arabaları kötülüyorlar.
  • 307 Dizel versiyonu güzel araç fakat özelikle elektronik aksamı çok arıza verir Lpg li ise zaten o arıza ışığına alışmanız gerekebilir neredeyse hiç sönmez ve can sıkar arıza ışığı...almayı düşünüyorsanız da dikkat edeceğiniz Dizel versiyonu için özelikle Turbo / Motor kontrolüdür, Lpg li otomatik versiyona bakıyorsanız şanzımana çok iyi baktırmanız lazım vuruntu vites geçmeme en önemli sorunlarındandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra Çok Büyük Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2004'Te sıfır almıştık 1.6 xr olanını. sorunları bitmek bilmedi. 12.000 km'de 2008'de sattık... allah korusun...
  • Tipini beğeniyordum C4 kere bak.Fiyatlari yakın aralıklarda.

• bu arabalar piyango gibi. bir arkadaşta vardı kornasından kilidine elektronik arızasından bezmişti.
    başka bir komşuda hor kullanmasına rağmen hiçbir şey çıkmadı.
  • Hocam enistemde var araci birlikte aldik.3.5 senedir kullaniyor.1.6 hdi 110 luk.185.000 kmde aldi su an 220.000 kmde.hatta o yogun calistigi donemde ustalara ben goturdum.alir almaz enjektor arizasi verdi enjektorler degisti.turbo mili ariza yapti revizyonu yapildi.klima uflecleri yanlar uflemiyordu komple sistemi yeniletti.yolda giderken komple elektrik kesti yolda kaldi.direksiyon pompasi arizalandi.o gostergede surekli motor ariza isigi yaniyor.ki tum yag filtre rutin bakimlari enistem aksatmiyor.

• Son kasa için konusuyorum. Marka ön yargısı olmadan şiddetle test sürüsüne cikilmali. Belki de beklentilerin çok düşüktü o yüzden çok beğendim çekiş olsun konfor olsun. 1.2 130 HP benzinli allure cam tavanli modeli test etmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freude

Son kasa için konusuyorum. Marka ön yargısı olmadan şiddetle test sürüsüne cikilmali. Belki de beklentilerin çok düşüktü o yüzden çok beğendim çekiş olsun konfor olsun. 1.2 130 HP benzinli allure cam tavanli modeli test etmistim
    Hocam senin dedigin yeni 308.307 bambaska bir arac.yeni 308 sahsi fikrim harika bir arac.tam bir f\p araci.

• birader sıfırdan aldı ve 50binde satana kadar sorun yaşamadı. ancak daha sıfır araçta ufak tefek montaj hataları vardı. işçiliği klasik fransız işte.

-kol dayamaları çok iğrenç
    -debriyaj, gaz, fren, direksiyon hepsi kütük gibi sert
    -ön taraf çok geniş ve feraha
  • Makyajlı kasada elektronik problemleri azalmıştı öyle konuşuldu forumda. Tavsiyem bu yönde. Bende 207 var klasik bir bakım dışında masrafım olmadı desem yeri var. Bir kere hortum zarar görmüş onun dışında yağ bakımı triger baskı balata vs
  • Ev için lineami sattım. Linea bana yol tutusuyla illallah ettirmişti ve bir daha ki aracim yaşlı da olsa c segmentinden aşağı olmayacak dedim. Yaklaşık bir yıl sonra araç aramaya başladım ancak fiyatlar fırlamısti. 2000 model focus, meganelara 25-30 bin istiyorlardı. Bir süre laguna 2 kovaladim ama bulamadım. Radarima c4 girdi. Aracı araştırdım, kullanicilarindan fikir aldım ancak göstergenin ortada olması c4 almama engel oldu. Geriye f/p açısından 307 kalmıştı. Aracı kullananların iki tavsiyesi olmuştu. 1. Ezilmemis, temiz bir 307 olmasıydı. 2. İse mümkünse makyajli kasa olmasıydı. Sansima 2. Sahibinden orijinal 137 km de 2006 307 buldum. Araç ilk sahibi tarafindan 10 yıl kullanılmış ve bu sürede serviste bakılmış. Araç 5 bin km dır bende. Yol tutuşu ve iç mekan ferahlığı olarak memnunum. Bu süreçte krank mili sensör soketi hatası verdi. Yolda bırakmadı bu arıza ve değişim dahil 50 liraya haloldu. Bunun yanında aracim sabahları kısa süre hafif beyaz duman atıyor. Umarım masraf açmaz. Sonuc olarak verdiğim fiyata Gore ben memnunum.

• Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    PSA o kadar kötüyse Opeli nasıl aldı.
  • selimyzc kullanıcısına yanıt
    Benim görüşüm; Opel zaten pek iyi bir marka değildi ama düşük fiyatına göre makul donanım sunuyordu.

PSA aldıktan sonra Opel'in itibarı daha fazla düştü bence
  • umarım psa grubuna olan ön yargı devam eder de bizde uyguna ikinci el araç almaya devam ederiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.