Bahçe Duvarı Hakkında
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Merhabalar. Evime tadilat yaptım ve yerden ısıtma döşendi. Boru vesbo marka oksijen bariyerli. Kombi ise eca prouteus premix 30 kw. Kombi bakımı sonbaharda yapıldı. Sorun şu ki üst kat ısınmıyor. Hatta odalarda zeminde bazı yerler soğuk. Yaptığım araştırmalar neticesinde çözüm için purjör, denge kabı ve pompa kullanımı oluyor. Üst kattaki kollektöre purjör mü taktırsam önce? Yoksa denge kabı ve sirkülasyon pompası mı taktırayım?
Merhabalar. Evime yazın yerden ısıtma döşendi. Boru wesbo marka. Kombi eca premix 30 kw. Kombinin olduğu kat gayet güzel ısınıyor. Ancak üst kata aynı sıcaklıkta su gelmiyor. Alt kattaki kollektöre dokunuyorum sıcacık. Üst katın kollektörü o kadar sıcak değil. Bariz bir fark var. Çözüm için izlemem gereken adımlar nedir?
İnternetsize internet
Muğla merkezde türk telekomdan hizmet alamıyorum. Çünkü port yok. Lokasyonda yoğunluk var deyip magnet denilen zımbırtıyı da vermiyorlar. Buralarda ufuknet net denen bir zımbırtı varmış. Çanak antenden kurulum yapıp internet veriyormuş ancak kurulum ücreti 3500 lira istedi. Öneriniz var mı internet hakkında?
Tampon primer astar?
Aracımın ön tamponunu değiştireceğim. Boyacı primer astarlısını al dedi. Parçacılar primer astar ne bilmiyorlar. Ben de bilmiyorum. Neyin nesi bu primer astar? Usta primer astar olmazsa ilerde boya atıyor dedi?
Merhabalar. Evimde petek boruları dışarıdan geçirilmiş ve bunları zemine gömmek istedik. Mobil sistem önerdiler. Önerdiğiniz oksijen bariyerli boru var mı? Ustalar da öneride bulunacak ancak, hem ustaların ben bilirim havasından hem de yaşadığım yerin küçük yer olmasından dolayı bilgi almak istedim. Yine bu sistemle ilgili önerileriniz varsa iyi olur.
Ziraat Bankası konut kredisinde e-ipotek sorunu?
Ziraat Bankasından konut kredisi kullandım. Her şey tamam. Tutar blokeli şekilde hesapta. Ancak genel müdürlükteki e ipotek işlemini bekliyoruz. Cuma sabahtan taleple bulunuldu, bugün 2 .işgünü ama ses seda yok. Şikayetvarda bununla ilgili şikayetleri görünce canım sıkıldı. 10 gündür bekleyen bile var. Başka bankalarda 1 günde olan işlem ziraatta olmuyor. Şube yapabileceği bir işlem olmadığını, işlemin genel müdürlükte olduğunu belirtiyor. Genel müdürlük şubeyle iletişim kurun diyor. Çözüm için önerilerinizi bekliyorum.
Her kanaldan ikişer tane var.
Yeni taşındım. Tv yi kurup kanalları arama yaptım ancak istisnasız her kanaldan iki tane var. Çözümü var mıdır?
Not: Tv yi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kanal arama yaptım ama çözüm olmadı. Tv: Philips. İşletim sistemi saphire.
Bosch buzdolabı fan sorunu?
Kapağı açıp kapatınca bazan fan üfleme yapmıyor. Buzdolabını düğmeden kapatıp, tekrar çalıştırınca üfleme yapmaya başlıyor. Sorun ne olabilir?
Philips 43PFS6805 kanal taşıma-siralama
Bu TV yi aldım daha doğrusu bulaştım. Servis TV yi kurdu. Bir gün sonra ne olduysa TV yi açınca kanal kur uyarısı çıktı. Tekrar kurdum ancak servis kanallari ayarladığında haber kanalları, çocuk kanalları grup gruptu. Ben kurunca böyle olmadı, hepsi karışık. Bir de kanallar 60 a kadar siraliniyor, sonrasında ,kanal numarasi 1001 den devam ediyor. Bunların çözümü var mıdır,?
Otomobil bir tutkudur. |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 480
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.707 (Bu ay: 1.219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 271 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası