Kapağı açıp kapatınca bazan fan üfleme yapmıyor. Buzdolabını düğmeden kapatıp, tekrar çalıştırınca üfleme yapmaya başlıyor. Sorun ne olabilir? |
Bildirim
Kapağı açıp kapatınca bazan fan üfleme yapmıyor. Buzdolabını düğmeden kapatıp, tekrar çalıştırınca üfleme yapmaya başlıyor. Sorun ne olabilir? |
sorun yok ,buzdolabını ,düğmeden kapatıp açmasanız bile belli bir süre sonra ,kendiliğinden çalışmaya başlar |
Her şey normal olsa dediğiniz gibi çalışır. Ancak buzdolabına ne oluyorsa 2-3 gündür ara ara soğutma yapmıyor. Bu gece buzdolabının alarm sesiyle uyandım. Dediğim gibi düğmesinden kapatıp bir süre bekleyip çalıştırdım düzeldi. Sabah kalktığımda normaldi ve soğutma yapmıştı tekrar. |
Buzdolabınızın arkasındaki siyah düdüklü şeklindeki motoruna bir dokunun yada derece varsa sıcaklığını bir ölçün bakalım ne durumda. |
Geçen gün arka tarafını temizlerken baktığımda normaldi sıcaklığı. Servis çağırdım. Kontrol etti bir şey bulamadı. Hava alamıyor buzdolabı dedi. Aşırı yükleme yapmayın deyip gitti. Ama ben güvenemiyorum yine de. |