Şimdi Ara

Beko Termosifon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir kac gun once takdirdigim beko termosifonun suyu 5 dakika olmadan su buz gibi oldu simdi isin garip yani daha once araliklarla gayet guzel sicak su sagliyordu ayrica ben banyo yapmadan once baktim isitici ledi yanmiyordu yani su isitmiyordu ayrica dusa girmeden once yaklasik 1 saat kadar disari gittim geldim yani su almak icin yeterli zamanida vardi makine 65lt genellikle eco middan biraz daha dusuk 40 derecede kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Arkadaslar bir kac gun once takdirdigim beko termosifonun suyu 5 dakika olmadan su buz gibi oldu simdi isin garip yani daha once araliklarla gayet guzel sicak su sagliyordu ayrica ben banyo yapmadan once baktim isitici ledi yanmiyordu yani su isitmiyordu ayrica dusa girmeden once yaklasik 1 saat kadar disari gittim geldim yani su almak icin yeterli zamanida vardi makine 65lt genellikle eco middan biraz daha dusuk 40 derecede kullaniyorum

aşırı ısınma termostatı atmış olabilir
     Beko Termosifon Sorunu

• Hocam simdi bu alet 40 derecede calisirken asiri isinma yapmasi normalmidir eger oyleyse nasil banyo yapabiliriz bununla :)

• Birde ek olarak bu cihaz surekli au doldurmuyormu yani bir saat bostayken otomatik almazmi belkide ben en son suyami denk geldim?

• servisi arayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.