SAMSUNG QN85C DSE SORUNU YARDIM
Arkadaslar merhaba, 55qn85c model tv aldim, cihaz ekraninda bir miktar dirty screen effect mevcut internette baktigimda qled serilerde kronik bir sorun okdugunu ve degisim olsa dahi her panelde yasandigini, ustelik degisimden daha cok dse sorunu bulunan cihaz teslim alinma durumu oldugunu gordum.
Urun kurulali 3 gun okuyor, sizce tavsiyeniz nedir servismi cagirayim yoksa bu sekilde kullanmaya devammi edeyim.
Camasir Makinesi Tavsiye
Arkadaslar merhaba, arcelik camasir makinemizi kronik amartisor arizasi nedeniyle iade ettik, 6-7.000 civarinda makine onerisi rica ediyorum (Arcelik/Beko ve ruevleri haric) bu fiyat araliginda f/p urunu hangi makineler vardir? Daha once bosch kullanmistik yikamasi kotu ama saglamligi iyiydi ama onlarin fiyatlari ucmus :(
Uydu alici tavsiye
Arkadaslar merhaba, binamizda duz canak uydu baglantisi var ve kanallar cok yetersiz, dreambox tarzi cozum olarak ne tur bir cihaz kullanabilirim ve bunlarin uyeliklerini nereden satin alabilirim sizlerden yardim bekliyorum
Superonline Vdsl Paket Tavsiye
Arkadaslar merhaba, vdsl icin minimum 24mpbs ve ustu hizda yalin internet hangi kampanyayi onerirsiniz?
|
Bosch Bulasik Makinesi Yardim
Led Mapul Yardim
|
|
|
[link=//forum.donanimhaber.com/sifir-maxi-cosi-axissfix-oto-koltugu--125500829 |
[link=//forum.donanimhaber.com/sifir-maxi-cosi-axissfix-oto-koltugu--125500829 |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.206
İkinci El Bölümü Mesajları: 225
Konularının görüntülenme sayısı: 17.209 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 511 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar