Bildirim
Bosch Bulasik Makinesi Yardim
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Hocam cok sagolun baktim baktim bulamadim bende diyorum makine neden sesli calisiyor diye 🙂
Edit: bir de bende tavanda kasiklik var hocam bunun yerini bulamadim ama arka tarafin ustunde bir yer var gibi orayami takmak lazim?
Bu parca olmadan 2 kere kullandim makinayi hocam bir sorun olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 17 Mart 2019; 1:50:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olmaz ses yapar sadece. Bir de tabi temizlik performansı düşer. Özellikle bardak rafında.
Üstte tavanda olması lazim. ( çatal kaşık cekmecesini çıkarmak gerekir.) Bulamazsanız detaylı foto atın, belki yeni modellerde değişmiştir.
Parçayı, üst bölümü mümkünse çıkarıp takın,
EliniZ yatkın ise, sepeti çıkarmadan da takabilirsiniz
Takacaginiz yer üst sepetin tam ortasında, makinenin tavânındadir.
Genelde takma işi, Mini mini pervaneyi yerine geçirip, boğazındaki mini kelepçeyi 45 derece çevirip yerine kitlemek şeklinde oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 17 Mart 2019; 22:10:41 >
Ayrıca bu şekilde birkaç yıkama yapmış olmanın makineye bir zararı olmaz,
Ama üst sepet pervanesi donmeyeceginden, üst sepette ki bulaşıklar iyi yikanmazlar
Belki alt sepet de dönmez, (basınç dağıtımı düşünülmüş bir model değil ise)
Cevaplar icin herkese cok tesekkur ederim speti sokunce dediginiz bolumu buldum ve sorunu hallettim, servise 30tl bayilmaktan da kurtulmus oldum :) tekrar tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çamaşır makinesi körük teli neden çıkar
- japon beyaz eşya markaları
- bosch çamaşır makinesi çalışırken duruyor
- internetten beyaz eşya alınır mı
- çamaşır makinesi tahliye hortumu nasıl sökülür
- en iyi bulaşık makinesi markası
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi çamaşır makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X