Şimdi Ara

Peugeot 307 çok mu masraflıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lineada nasıl bir yol tutuş problemi yasadiniz hocam? Üç yıl kullandım 0 km'de aldım 150.000 km kullandım yol tutuşu olarak bana hiçbir problem yaşatmadi ki aracı hep sert kullandım sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    volvo yu da geely aldi eskisinden daha iyi oldu.
    jaguarı tata aldi adam gibi araba çikardılar.

Opeli kotuleyen büyük ihtimal mercedesten başka araca binmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Lineada nasıl bir yol tutuş problemi yasadiniz hocam? Üç yıl kullandım 0 km'de aldım 150.000 km kullandım yol tutuşu olarak bana hiçbir problem yaşatmadi ki aracı hep sert kullandım sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım
    Linea 2011 modeldi . 50 bin km kullandım ben de. Yan rüzgarlardan çok fazla etkileniyordu. Kamyon otobüs sollarken de salınımı çok fazlaydı. Aracimin kazası vs yoktu. Boya dahi yoktu. Yani şaside oynama vs yoktu. Farklı rot balanscilara götürdum. Ancak sonuc degismeyince pes ettim. Özellikle aydın İzmir otobaninda 100 km hızda dahi güvensiz bir sürüş sergiliyordu ve yan rüzgarlardan ötürü gezijiyordu yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç hakkında hiçbir bilgim yokken tam 3 gündür deli gibi araç hakkında herşeyi okudum yok su kaçırıyormuş yok yanmış vs vs vs.

tabi bu yorumları aracı satın aldıktan sonra okudum yoksa almazdım :D

araç arkadaşımın güvenerek ve resimlerine bakarak aldım dediği doğru ise mazot koy bin götür arabayı dedi :D

devir yapılmadan önce yine de bi ekspertize sokacağım arabayı tam 2-3 aydır da araba arıyordum artık galericilerden ve aracını dört dörtük gösterip satmaya çalışan insanlardan bıktım açıkçası.

Bende kısmet olursa birkaç gün içerisinde 2006 model 103binde 307 hdi comfort alacağım araç şehir dışında olduğundan gidip alamadım.

genel yorumlardan sonra sanki pimi çekilmiş bomba satın aldım zannettim inşallah yanılıyorumdur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustify

Araç hakkında hiçbir bilgim yokken tam 3 gündür deli gibi araç hakkında herşeyi okudum yok su kaçırıyormuş yok yanmış vs vs vs.

araç arkadaşımın güvenerek ve resimlerine bakarak aldım dediği doğru ise mazot koy bin götür arabayı dedi :D

devir yapılmadan önce yine de bi ekspertize sokacağım arabayı tam 2-3 aydır da araba arıyordum artık galericilerden ve aracını dört dörtük gösterip satmaya çalışan insanlardan bıktım açıkçası.

Bende kısmet olursa birkaç gün içerisinde 2006 model 103binde 307 hdi comfort alacağım araç şehir dışında olduğundan gidip alamadım.

genel yorumlardan sonra sanki pimi çekilmiş bomba satın aldım zannettim inşallah yanılıyorumdur :D
    Yanılıyorsun 307 kusursuz bir araçtır km düşük 10 yıl sorunsuz binersin al bin gez

• palio1.6 P kullanıcısına yanıt
    Yan rüzgarlardan çok etkilenir orası doğru hocam aydinliyim ben otobanda hız sınırı yokken 170-180 gittiğimi bilirim viyadükler hariç sıkıntı çıkarmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustify

Araç hakkında hiçbir bilgim yokken tam 3 gündür deli gibi araç hakkında herşeyi okudum yok su kaçırıyormuş yok yanmış vs vs vs.

Hocam uzun zaman sonra hortlatıyorum ama ne yaptınız aracınızdan memnunmusunuz bir kısım aslında iyi araç yıpranmamış,oynanmamışı bulmak lazım derken diger bir kısımda sakın alma yazıyor siz ne önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

Hocam uzun zaman sonra hortlatıyorum ama ne yaptınız aracınızdan memnunmusunuz bir kısım aslında iyi araç yıpranmamış,oynanmamışı bulmak lazım derken diger bir kısımda sakın alma yazıyor siz ne önerirsiniz

Alıntıları Göster
    Dostum bende hortlatıyorum sen kusura bakma. Bugün itibari ile yaklaşık 40 bin km yaptım arabamı şuan çok iyi tanıyor durumdayım pencere düğmeleri kronik basit bir sorun aşılabilir bence hız sabitleyici olması gerek bakımları dışında da bir sürpriz masraf çıkarmadı triger değiştirmeyi düşünüyorum yaza da alt takımlara gireceğim bu sıra da bir muayene yaptırdım hafir kusur lar ile geçtim onlar da motor No okunamıyor plaka aydınlatması arka silecek ve kısa far ayarı. Birde baskı balata kafamı karıştırıyor alırken arkadaşım baskı balata problemli demişti ama alıştım biraz titreme yapıyor arada sanayideki ustam Çin malı takmışlar dedi gittiği yere kadar gitsin masraf yapma dedi. Şehir içi 1000 km yol yapıyorum yakıtı aylık alıyorum ayda bin km yol yapıyorum anlayacağın. Geçen kış izmirden gelirken sıcak soğuk ayarını yapan yer bozuldu kayseriye kadar soğukta geldim dizlerim üşüdü sadece Kasım ayıydı ufak biyer kırılmış plastik ömrü bence kendim tamir ettim. Kışın her pazar Erciyes e gidiyorum 5.vitesten düşmeden 110 120 motor performansı da gayet iyi c segment bir araba ama geniş bir iç hacme sahip. Galiba 5sene bu arabaya binerim Allahtan bir mani olmaz ise. Saygılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.