Arkadaşlar benim polo classic'in sanırım egzos susturucusu bozuk. çok aşırı olmasa da egzos biraz fazla ses yapiyor. gecen sene bi egsozcu orta susturucu düşmüş veya bozuk olabilir demişti.
Şimdi egzosdan fazla ses gelmesinin sebebi susturucu bozukluğu ise kaça patlar tamiri yaklaşık? ve değiştirmesi tamiri zor mudur kaç saat sürer?
Ortalama 150 lira 1 saati bulmaz
1 milyar cıvarı bişey orta susuturucu bizimki bozuk yaptırmıoz dizel gibi çalışıo araba ama nabıcan 1 milyar verilirmi bi susturucu
aynı sorun bendede vardı geçen sene değiştirmiştim benim aracımda polo classic orta ve son susturucu değişmişti yanlış hatırlamıyorsam 175 ytl vermiştim geçen haziran ama değiştikten sonra çekiş yakıt hepsi süper oldu tavsiye ederim
yaa 2001 symbol de porsche susturucumu var millet 175 e değişiyo bize 1 kağıt çekiyolar nası orta susturucu bu
değişim işlemi 1 saat kadar sürer fiyat olarakta 150 tl civarındadır
quote:
Orjinalden alıntı: DE_MOLAY
yaa 2001 symbol de porsche susturucumu var millet 175 e değişiyo bize 1 kağıt çekiyolar nası orta susturucu bu
Belki susturucu değil katalitik konvektördür.Katalitiğin içi zamanla dolar ve araba çekişten çok düşer yeni çok pahalıdır onun yerine 100-150 liralık susturucu taktırılır.
işkembeciye gidip kaç para olduğunu sormadan, işkembe yemiş kadar zevk alma hesabına benziyo... bu konuyu açana kadar, benim öyle bi derdim olsa çoktan gitmiştim bi eksozcuya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme