Şimdi Ara

Aracın yağı yeni değişti bu durum normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi günler 2008 1.3 multijet lineanın yağını 5 dakka önce değiştirdim fiat servisinde 3 yaş üstü araçlara kampanya var yağ yağ filtresi 99 tl+kdv hiç yol gitmedim yağ çubuğunu çektim durum bu yağ çok koyu bu normalmi dizel olduğu içinmi böyle kapkara yoksa yağı tam boşaltmamışlarmı bunum bir izahı var mı?
     Aracın yağı yeni değişti bu durum normalmi? Aracın yağı yeni değişti bu durum normalmi? Aracın yağı yeni değişti bu durum normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizelde gayet normal... Benzinde Olmaz

• Dizel araçlarda yağ çok çabuk kararır diye biliyorum. Benzinli araçlar gibi olmaz. Ayrıca yağın kararması, yağın deterjan etkisini iyi yaptığını da gösterir.
  • konu dışı olacak ama böyle net fotoğraf görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

konu dışı olacak ama böyle net fotoğraf görmedim.

bu arada konu dışı olacak ama iphone 7plus

• ben benzinli araç kullanıyorum bu kayınpederin aracı aracn yağı değişti 100 metre sonra durum bu normal diyosanız normal yoksa çökecem servisin tepesine..

• Yağ filtresi de değiştiği halde 5 dakikada bu kadar kararması anormal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parmak izinizi kopyalıyorum bayım
  • yap filtreside değişti araç çok az çalıştı ve çubuğu çekip bu resimleri aldım araç 117000 km de

• Türkiye'de bu kampanya işlerini falan sevmiyorum.Adama desen böyle yağ değişimimi olur diye abi fiyatı böyle vs. bir ton açıklama yapar.Ya kardeşim ben mi dedim sana kampanya yap diye.
    Ben açıkçası bu kampanya işlerini dolandırıcılık olarak görüyorum özellikle mal değil hizmet aldığın yerlerde kesin bir katakulli oluyor.
    Bir de sadece yağ değişimiyle sıyrıldığınıza hayret ettim genelde böyle yerlere gitmişken öperlerdi .Acaba öpemedikleri için sinirlendikleri için mi böyle mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 29 Ekim 2016; 13:17:34 >
  • Dizel de olsa normal değil, fakat bişey ispat etme şansınız yok.

• normal değil diyorsanız resimleri fiat türkiyeye yollıyacağım yağı azmı boşaltıyolar napıyolar anlamadım böyle saçmalık görmedim yokmu bu işten anlayan kesin konuşacak bir forum ahalisi

• Filtre değişmediği zaman böyle olur genelde.

• ben 2 hafta önce 1.3 cdti 5w30 yağ koydurmuştum ve filtre değiştirtmiştim, şuanda bu kadar siyah fakat ilk günler bu kadar siyah değildi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Türkiye'de bu kampanya işlerini falan sevmiyorum.Adama desen böyle yağ değişimimi olur diye abi fiyatı böyle vs. bir ton açıklama yapar.Ya kardeşim ben mi dedim sana kampanya yap diye.
    Ben açıkçası bu kampanya işlerini dolandırıcılık olarak görüyorum özellikle mal değil hizmet aldığın yerlerde kesin bir katakulli oluyor.
    Bir de sadece yağ değişimiyle sıyrıldığınıza hayret ettim genelde böyle yerlere gitmişken öperlerdi .Acaba öpemedikleri için sinirlendikleri için mi böyle mi oldu?

Hocam zaten bu pek kampanya sayilmaz ki 99 + kdv 116 lira ödemiş arkadaş

1.3 mjet kac litre yağ alacak ki olsun 4.00 litre

Opar orjinal yağ foltreside olsun 20 lira yağda 70 lira 85-90 liraya biticek bi işi 116 liraya yaptirmiş pekte bi kampanya tarafi yok

• pro-black kullanıcısına yanıt
    3 gün önce arkadaşın 1.4 corolla dizelinin Mobil Formula esp 4 litre yağ + yağ filtresini 120 lira değiştirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Türkiye'de bu kampanya işlerini falan sevmiyorum.Adama desen böyle yağ değişimimi olur diye abi fiyatı böyle vs. bir ton açıklama yapar.Ya kardeşim ben mi dedim sana kampanya yap diye.

Hocam zaten bu pek kampanya sayilmaz ki 99 + kdv 116 lira ödemiş arkadaş

1.3 mjet kac litre yağ alacak ki olsun 4.00 litre

Opar orjinal yağ foltreside olsun 20 lira yağda 70 lira 85-90 liraya biticek bi işi 116 liraya yaptirmiş pekte bi kampanya tarafi yok

Sana göre olan doğru.Ama onlara bu kampanya olmadan gittiğinde ne kadara değiştiriyorlar onlar onun hesabını yapıyor.Misal Akaryakıt istasyonlarında ücretsiz değişim yazar en son baktığımda PO'da 4 litrelik tam sentetik yağın fiyatı 150 liraydı.Yağ fiyatıyla istediğin gibi oynayabilirsin.

• yıllarca 1.3 multijet kullandım şimdi de 1.6 kullanıyorum her yağ değişiminden sonra eve gelince kontrol ederim hiç böyle siyah olduğunu görmedim. yeni değiştiği zaman sarımsı bir renk olması lazım. böyle siyah olması için epey binmek gerekir.
  • Bende geçen hafta yağ değişimi yaptım aracım albea multijet.Filtreler değiştikten sonra araç bir müddet çalıştı yağ çubuğundaki yağı kontrol ettiğimde temiz olduğunu gördüm.Sizin ki biraz anormal hocam.Hatta benim ustam kartelin temiz olduğundan bahsetti belki sizin kartel kirlidir.Bana sorarsanız hiç normal değil bu kadar kirlenmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

3 gün önce arkadaşın 1.4 corolla dizelinin Mobil Formula esp 4 litre yağ + yağ filtresini 120 lira değiştirdik.

Sizin olay arkadasinkinden daha mantikli.

Esp formula bildigim enkaliteli tam sentetik motor yağı.

Konu sahibi arkadasin Lineaya kim bilir ne yağ koydular muhtemelen açık yağ varilden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.