Şimdi Ara

Ankarada araba da oturup kafa dinleyecek yerler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
73.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Çiğdem mah. Fen lisesine giden tepe
    işte bu doğru seçim
  • en iyisi gölbaşı. En kötüsü ise forumun sağı ve solundaki 10 km2 lik alan ha birde kurtbogazı barajı yamaclarıda güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 16 Nisan 2013; 0:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

en iyisi gölbaşı. En kötüsü ise forumun sağı ve solundaki 10 km2 lik alan ha birde kurtbogazı barajı yamaclarıda güzeldir
    Söylendiği gibi Gölbaşı sessiz sakin biraz daha , denizimiz yok ki sıkılınca gidip seyredelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 15 Nisan 2013; 0:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

en iyisi gölbaşı. En kötüsü ise forumun sağı ve solundaki 10 km2 lik alan ha birde kurtbogazı barajı yamaclarıda güzeldir
    ben batıkentte oturuyorum her yer sakin. birde ivedik metrosnun yokusundan cıktıgın zaman lisenin orda güzel oturulacak yer var tam tarif edemedim şimdi
  • quote:

bunu demek için gelmiştim yakşamlar :D
  • Çukurambarda bi yer biliyorum, hem tenha hem de semt olarak nezih bi yer olduğu için takılan eden olmuyor. Eskişehir yolundan Çukurambara dönüyorsunuz, büyükçe bir Mado şubesi var 3-4 katlı onun arka tarafında kalıyor dediğim yer tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

quote:

Alıntıları Göster
    ankara da her nerede olursanız olun gökyüzüne bakın ve kafanızı dinlemeye başlayın. şanslıysanız görebileceğiniz tek mavi gökyüzü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

ankara da her nerede olursanız olun gökyüzüne bakın ve kafanızı dinlemeye başlayın. şanslıysanız görebileceğiniz tek mavi gökyüzü...

Alıntıları Göster
    1-)Ankara fenin yukarısı

2-)Panoranın arkası
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Bilkent baz istasyonu

Geceleri viski ikramımız mevcuttur :D

Majorluğu kaptırmıyomuşsun duyduğuma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M-Power

quote:

Bilkent baz istasyonu

oraya gelirim gece ama 24 yıllık Chivas acmamiz lazim işin tadı çiksin

Geçen Lagavulin içmiştik Chivas'tan falan çok daha sağlam bir malt viskidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Bilkent baz istasyonu

Majorluğu kaptırmıyomuşsun duyduğuma göre

Mekan bende ya sıkıntı yok :D
  • Cayyolunda 75 tepe vardi kapatti belediye orayi. Park caddesinin oralarda birkac tepe var. Panora tepe var. Var oglu var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Cayyolunda 75 tepe vardi kapatti belediye orayi. Park caddesinin oralarda birkac tepe var. Panora tepe var. Var oglu var..
    DİKMEN VADİSİ

Eğer arabada oturacaksanız.. vadinin yamaçlarında seyirlik yerler vardır.. dikmen caddesinden yada hoşdere caddesinden ulaşabilirsiniz.. köprünün olduğu tarafı tercih ederim.

Ankarada araba da oturup kafa dinleyecek yerler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 15 Nisan 2013; 1:31:46 >

• quote:

quote:

Ben de aynı yeri yazacaktım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

quote:

Ben de aynı yeri yazacaktım .

Alıntıları Göster
    Sincan adliyesinin önünden ilerleyip, Elvankent otobüs hareket merkezini geçince yolun sağında solunda bilumum şahinci vb arkadaşların kuruyemiş alkol partisine katılım sağlanabilir. Yerleşim alanı olduğuna bakmamak lazım gayet sakindir. Kaldırım boyunca dizili sanal pisuvarlar nedeniyle yoğun ürik asit kokusu hissedilir.

• Pursaklar yildizevler sessiz sakin tavsiye ederim ankarayi izleyenilirsiniz kocatepe atakule vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fathmetinol

Pursaklar yildizevler sessiz sakin tavsiye ederim ankarayi izleyenilirsiniz kocatepe atakule vs. vs.
    Ankara her konuda olduğu gibi bu konuda da kısır. doğma büyüme Ankaralıyım ama konuyu takip edeyim belki zula bir yerler çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Ankara her konuda olduğu gibi bu konuda da kısır. doğma büyüme Ankaralıyım ama konuyu takip edeyim belki zula bir yerler çıkar

Aynen hocam İzmirli biri olarak üzüldüm bu konuda. Deniz olmaması büyük handikap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

Sincan adliyesinin önünden ilerleyip, Elvankent otobüs hareket merkezini geçince yolun sağında solunda bilumum şahinci vb arkadaşların kuruyemiş alkol partisine katılım sağlanabilir. Yerleşim alanı olduğuna bakmamak lazım gayet sakindir. Kaldırım boyunca dizili sanal pisuvarlar nedeniyle yoğun ürik asit kokusu hissedilir.

alkollü araç kullanmak sorun olmasa.. Belediyenin alkoliklere özel.. wc'li, barbekülü, çardaklı piknik alanı inşaa etmesini dileyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arian Galatian

quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

alkollü araç kullanmak sorun olmasa.. Belediyenin alkoliklere özel.. wc'li, barbekülü, çardaklı piknik alanı inşaa etmesini dileyeceğim..

Alıntıları Göster
    Eskidendi be abi
    1 trt yenin tarafından gittiginizde göl manzaralı
    2 ilker askeriye civarları
    3 badeemlik a,p akdere tarafı
    4 konya yolu gökkuşağı caddesi tarafı kepekli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.