Şimdi Ara

Dışarı çağıracak insan bile bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 yaşındayım. Kendi şehrimde okuyorum. Asosyal biriyim ama dışarı çıkıp samimi olduğum insanlarla yürüyüş yapmak şu hayatta yapmayı en sevdiğim, psikolojime iyi gelen şeylerden biri. Tek başıma çıkıp yürürsem düşünceler yüzünden aklımı sıyırıcak gibi oluyorum bu yüzden nefret ediyorum tek takılmaktan.

Mahalleden olan, eskiden beraber dışarda takıldığım arkadaşım liseye geçince kendi arkadaş grubunu oluşturdu. Artık hep onların yanına gidiyor ben çağrıncada sürekli bahane buluyor. Akşam çağırsam hep onların yanında oluyor, beni yanına cagırmıyor.

Üst katımda oturan en yakın arkadaşım uzağa taşındı. Her akşam illa dışarı çıkar mahallede turlardık, bu bana çok iyi gelirdi. Artık onlada anca haftada bir yada 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz. Geldiğindede sadece akşam 11 e kadar takılabiliyoruz, tren seferleri bu saatten sonra bitiyor.

Liseden bana yakın oturan bir arkadaşım var. Eskiden aksam cıkıp turlardık ama bu cocugun başka arkadaşlarıda var. Onlar cagırmaya başladıgından beri akşamları onların yanına gidiyor, o da bana sende gelirmisin falan demiyor, soruncada sen onlarla anlasamassın diyip geciştiriyor.

Üniversiteden sadece 2 arkadaşımla yazışıp konuşuyorum. Bana uzak oturuyorlar. Sadece biriyle samimiyim onunda başka arkadaşları var onlarla takılıyor gidip onlarda kalıyor falan. Onlada akşam dışarı çıkıp yürüyüş yapmam pek mümkün değil.

Bazen düşünüyorum acaba ben niye yaşıyorum diye. Yanlız olmak istemeyip yanlız kalmak kadar kötü bir şey yok bu hayatta. Hapishane hayatı yaşıyormuş gibi hissediyorum. İnsanlar beni kendi arkadaşlarıyla tanıştırmaya layık bile görmüyor. O kadar değişik biriyim. Bu yüzden çevrem genişlemiyor. Millet dışarda 5-10 arkadaş gezerken ben yanıma çağıracak 1 insan evladı bulamıyorum şaka gibi ya. Ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir akıl verin ?? Psikologa falan gitsem yararı olurmu ? Çevreni genişlet, değiştir demeyin nasıl yapacağımı bilmiyorum, ortak noktam olan insanları bulmakta zorlanıyorum.

Özet: Arkadaşlarım bana yeteri kadar deger vermiyor, kendi çevreleriyle beni tanıştırmıyor, dışarı çıktıklarında beni çağırmıyorlar. En yakın arkadaşımda uzağa taşındığı için dışarı çıkıcak kimseyi bulamıyorum bütün zamanımı evde bilgisayar başında geçiriyorum. Değişmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 17 Aralık 2019; 15:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gta 5 roleplay oyna

• Psikolog a git içini dök bekleme şuan direk randevu al net den

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer hobilerinle ilgili unide klüp varsa onlara katılmayı dene.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 20 Nisan 2021; 12:50:51 >
  • Yalnız değilsin kardeşim

• musetea kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm kadarıyla ben haric herkesin bir arkadas grubu var. Cevremdeki kimse benim kadar yanlız degil beni bitiren bu zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Nedenki

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Keşke yanlız olmasam hocam keşke..

• quote:

Orijinalden alıntı: musetea

...
    Bir çok kişi böyle diyor da hiç alakası yok gibi ya yalnızım diyenler bile aslında gerçek anlamda yalnız değil.

• hangi şehirdesin? bende benzer durumda gibiyim ama halimden memnunum
    sadece yılanım aşırı acıktığı zaman barlara,cafelere falan gidiyorum dişilerle tanışıyorum
    Benimde tek avantajım nereye giderse gideyim farklı duruyorum tip olarak hollandalı falan diyorlar polislerde üstümü aramıyor kimlik sormuyor beyaz olduğum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Aralık 2019; 21:50:28 >
  • Dışarı çağıracak insan bile bulamıyorum

bu zevki yaşamak için 15 km yürümeye değer
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Tek başıma dışarda takılmayı sevmiyorum hocam. Milleti arkadaş gruplarıyla, kız arkadaşlarıyla gördükçe üzülüyorum

• İstanbul gibi biyerde yanlızım hocam. İçki içmeyi sevmiyorum bu yüzden bar tarzı ortamlara çok yabancıyım. Sorun bende biliyorum ama nasıl düzelteceğim hakkında en ufak bir fikrim yok

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Aynen bunu diyenlerin genelde kız arkadaşı, arkadaş grubu falan oluyor. Ben tam anlamıyla yanlızım

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Bende içki içmeyi sevmem ayda veya 2ayda bir kaliteli şarap dışında.

Istanbul çok kalabalík istesende yalnız kalamazsın en kötü surilerle,araplarla ve diger yabancılarla takılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Aralık 2019; 12:19:33 >
  • Aynı sorun bendede var,çevremde insanlar var ama sevmiyorum onları. Dışarı çıkıcak kimsem yok,arkadaş olarak görmüyorum kimseyi daha uygun birini bulamadım.

Ve YALNIZ olmaktan nefret ediyorum. Manisa çevresi bir ildeyim.

• Valla şu fay hatları ve yanardağlar harekete geçse de kurtarsak.Özellikle zenginlerin ölürken yüz halleri görülmeye değer olurdu
  • Netde yorumları okudum şarap hakkında millet tadı berbat demiş kaliteli şaraplar için denilemezmi berbat diye sizce kalitelilerin lezzeti oluyormu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.